23/10 -14

Min kära vän Kajsa förklarade för mig idag varför vi inte har fått våra Hogwartsbrev än, en simpel och logisk förklaring som jag litar på till 100%. Hjälper inte jätte mycket mot sorgen över att jag aldrig kommer att få gå där, men nu vet jag iallafall varför. ;) 
 
Jag har spenderat kvällen på hästryggen och det har väl gått okej, Chloé har fått hoppa med mig på ryggen för första gången idag och tjoho vad det gick, eller inte. Men vi skuttade över lite och efter en stund började jag få tillbaka lite kännsla för det där, var ju en halvevighetsedan jag hoppade, sist satt jag på en något mindre modell av häst och den hade fuxfärgade små tuffsiga öron, inte gråa. ;) 
Nästa häst gick trögare, jag är så ovan vid att rida mer än en häst och har absolut inga muskler som pallar det. Dessutom ska jag klaga lite på att vi hade styrka på idrotten idag, så jag har väl haft bättre dagar med mer energi och fokus. Men det gick okej och eftersom jag inte är hemma nästa vecka så tror jag att busponnyn kommer att vila och antagligen flytta till ett annat stall. 
 
Ja, ett tråkigt "dethärharjaggjortidag" blev det, men jag har stora svårigheter med att hålla ögonen öppna och imorgon är klockan ställd på 6, sen slutar jag vid halv elva skulle jag tro så det är inte så farligt, haha. 
Bebis Chloé, fast här fick Amita stå för öronen. ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0