October 6-14

Det kliar precis överallt, överallt. Har ingen aning om vart det kommer ifrån, men det är värre än kvällarna i ledarstugan när man hade varit vid sjön och badat tillsammans med det 150 miljoner myggorna. Blir galen!!! 
 
Har kännt mig effektiv idag, men ändå inte fått något gjort. Stallet gick supersnabbt, när man inte ska rida tar det inte lång tid. Resten av kvällen har handlat om företagsekonomi, argumenterande tal, naturkunskap och klassfest. Just nu snurrar det tankar om näringsvävar, domstolar, amnesty, träningar och lite allt däremellan. Huvudet känns så fullt, förr eller senare exploderar det eller något. Imorgon kommer nästan allt vara klart och det kommer vara så galet skönt när det är över, bästa kännslan ever. 
 
Har fått frågan om att fota ett gäng med deras hästar inom en snar framtid vilket jag ser väldigt mycket fram emot! Så länge sedan jag på riktigt höll i kameran och försökte, har bara inte funnits någon tid till det, ska bli kuuul att göra det igen. Till våren hoppas jag verkligen på att komma ut på endel tävlingar och fota för Equipe, de två tävlingar jag fotade till equipe ville ju verkligen inte som jag ville, hoppas på bättre tur till våren. ;) 
 
Fett klyddigt, påtal om klyddigt, snart åker jag till Skåne igen och jag är så brutalt taggad på det så det är ju inte klokt, har förhoppningsvis hittat en perfekt sova-i-skogen-i-en-vecka-buddy. 
Fotade Emma & Ballis för vaddå, en halv evighetsedan? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0