Dreaming people... <3

Lyssnar på en massa musik från förra året vid den här tidpunkten, saknar det som tusan! Så himmla mycket minnen från 2010, saknar det fantastiska året, men nu siktar vi mot 2012 och det ska bli bäst, på ett eller annat sätt, för det är det året som det bara ska smälla på.
Justnu händer inte så mycket, jag sittar och pluggar, på en massa nyttiga saker. Som ingen har sagt att jag ska kunna eller behöver plugga på, bara något jag själv känner att jag ska kunna. Aja, något mer kuligt jag gör, föröker göra fina sockernaglar, vilekt man kan diskutera om det går bra eller inte. ;)

HEJDÅ, nu ska jag göra klart mina naglar, någon som vill se bild?

Miniiii

Jag är sämst på att uppdatera, GREAT. Måste gå ner, orkar inte. Ska göra det, nu. För jag ska lata mig, jag ska kolla på tv. KUL. Konstigt inlägg. Hoppade Stig i löööördags, bjuder på en fin bild som JULIA tog! ;) zitronglass på dv.

A

A - Ante (Avalanche),
B - Bandito, Balett
C - Cardinal, Calippo, Chappany
D - Dora, Day Ligth
E - Ettan, Ebba
F - Figo, Felix, Flingan
G - Goliath, Gimo (Rubin), Grey Dawn
H - Hector, Hawana, Hi-Jack
I - Igge
J - Julero,
K - Kingen
L - Luneta, Lilla Liv, Lilla Grå (Grey Dawn)
M - Manve, Mistral
N -
O - Opus, Oh what a snow flake (Flingan)
P - Pluto, Prince, Proeba (Ebba)
Q -
R - Ratina, Rubin (Gimo), Regina
S - Söderman, Simpson, Sun Flow, Samantah, Stormy Sparrow (aka Stig, Stickan)
T - Tinto, Tim, Tina
U -
V - Valentino (Valle), Viva la tina Day (Tina)
W - Winnie, Waterloo
X -
Y -
Z -
Å -
Ä -
Ö -
Kan ju börja med Ante. Har var en ridskolehäst som stog i alvesta. Storhäst, hann bara rida honom en gång. Vet inte varför jag aldrig red honom innan men det hade bara inte blivit så. Han hade en sjukdom som var typisk för hans ras, han var Welsh Cob. Han avlivades iaf detta året, minns inte riktigt när men någon gång i slutet av sommaren tror jag. Skit mysig, verkligen. Lite små cool att rida. Men jag minns inte så mycket av det, typ lite i mängde var det då.
Sket fin mobil bild...

But I can't stop staring at your face

Ni förstår känslan när man ser den man gillar som man vet att man aldrig kommer få. <3a-ö

A - Ante (Avalanche),
B - Bandito, Balett
C - Cardinal, Calippo, Chappany
D - Dora, Day Ligth
E - Ettan, Ebba
F - Figo, Felix, Flingan
G - Goliath, Gimo (Rubin), Grey Dawn
H - Hector, Hawana, Hi-Jack
I - Igge
J - Julero,
K - Kingen
L - Luneta, Lilla Liv, Lilla Grå (Grey Dawn)
M - Manve, Mistral
N -
O - Opus, Oh what a snow flake (Flingan)
P - Pluto, Prince, Proeba (Ebba)
Q -
R - Ratina, Rubin (Gimo), Regina
S - Söderman, Simpson, Sun Flow, Samantah, Stormy Sparrow (aka Stig, Stickan)
T - Tinto, Tim, Tina
U -
V - Valentino (Valle), Viva la tina Day (Tina)
W - Winnie, Waterloo
X -
Y -
Z -
Å -
Ä -
Ö -
Tror inte jag har ridit så många mer.. ;s

Stig!

Hoppade Stig igår, det var sista lektionen detta året. Jag vill rida mer! Fast jag ska ju rida imorgon med...;) Det gick väldigt bra om jag får säga det själv. Vilket jag får för jag bestämmer här. Anyway, vi hoppade bana, Stig är så snäll! Jag var så sjukt nervös, jag har ju inte hoppat så högt tidigare, så man kan nästan säga att jag är lite höjdrädd eller något, men jag bestämde mig att jag skulle hoppa, och det gick BRA. Banan låg mellan typ 70 0ch 90, jag har typ hoppat ett språng ma 90 i hela mitt liv, kan ni fatta att jag var rädd? Men när jag väl började var det inte alls läskigt, det var så sjukt roligt. Om jag inte hade tabbat mig och ridit fel hade det varit så bra som det hade kunnat bli. Jag red mot fel hinder. HAHAHA, fail. Men det var för att vi hade hoppat dom två innan, tänkte att det var det nu med.
Men jag var inte den enda, dom andra grupperna resten av veckan hade hoppat samma bana och dom hade med hoppat det jag gjorde.. ;)

What´s the point

Sitter och kollar med en massa yt klipp, minnen det! Det finna några, som verkligen får en att börja tänka lite. Jag vet ett, en enormt duktig tjej enligt mig, finns inte många som skulle göra det hon har gjort, utan att veta vad hon heter kan jag lätt säga att hon är lite som en förebild, eller något liknande, så sjukt...bra.
Kolla hela, annars är det ingen mening. Fett värt att kolla på.
Vet att jag suger på att uppdatera, finns verkligen inget kul att skriva, om. Så, bara skriv in vad ni vill se, läsa höra, allt! ;)

Kul grej

Bara för att göra bloggen lite mer intressant ett tag så tänkte jag att varje dag är det en ny bokstav, gå i alfabetisk ordning, och så ska jag skriva om dom hästar jag har skrivit som börjar på den bokstaven. Kul va? :) Haha, eller inte. Börjar imorgon, får se om jag orkar skriva om alla. ;)

Riktigt roligt, eller inte

Sitter i skolan, fett roligt, eller inte. Vi hade typ lång rast, till 20 över 1, från typ tio över 12. Då sitter man i en soffa, och chillar. Typ. Nice.
Sorry för sämsta uppdateringen igår, var i stan och shoppade (haha, tänk er värsta fjortis rösten...). Köpte lite julklappar, typ. Fina saker det.
Vi har musik nu, och jag har verkligen inget kul att skriva om, det suger.
Ett av inköpen, som jag ska ha på julafton!

Mojsan <3

Knäcken är klar, kolan med snart. Blev fett gott. Min lilla kissemiss ligger i knät, hon som man oftast inte får röra. Love to you kitty!
Söt katt, sämst kamera, gjorde ett misslyckat försök till att redigera det i något program jag har, men ni ser ju hur det gick. ;)


Christmas time

På väg till morfar, ska baka julgodis som vi brukar göra vid jul, fett mysigt! Tyvärr försvinner känslan lite när det inte är snö ute, blaskvädet kan gå till något annat land som behöver det.
Så här ser det ut justnu framför mig.


FILMEN! ;)

Det var fel på ljudet tyckte dom så här kommer filmen, igen... ;)

Lilla Grå 8 December


Everyone's gathering around the fire

Nästan klar med filmen nu, ingen. Eftersom movie maker inte hade varit uppe på för lång tid så ville det inte samarbeta, jag kunde inte ens skärmdumpa det, då är det riktigt illa. Det som jag har kvar är att fixa musik, och jag har ingen på datorn, därför skulle jag koppla in mobilen och ta från den, men hur får man musik från iPhone till datorn? För jag fixar inte det, eller går det överhuvudtaget?
Annars får det bli värsta tråkiga låten, inte kul. :( eller utan musik.
Nästa helg är det dags igen! :D

I´m so Happy

Allt är bara så grymt underbart nu, bara små saker som inte stämer till 110% men det kan ju inte bli helt perfekt. Allt är på rätt väg, på väg frammåt. Inte bakåt och det står inte stilla. Det är på väg, mot det fina, mot det ljusa.
Skolan är väl inte helt bra, matten fick jag skit dåligt på, so kan vi inte men jag är godkänd, jag har bra omdömen, jag klara det. Jag kan inte vara på allt jag vill, lite dåligt, men man måste klara det med.
Ridningen går inte alltid bra, förra lektionen gick ju helt åt skogen men jag kommer någonstanns med det med, jag utvecklas. Och jag letar, förfullt efter lösningar på problemet som inte existerar...än. Och det är inget dåligt problem, det är ett bra problem, som hjälper mig på vägen frammåt.
Ni kanske tycker att det är mycket praktiska saker som inte går bra, sånt som borde göra det för att man ska vara glad och må bra, men jag känner mig så himmla glad och mitt psyke mår bra, det är det som räknas! Visst, det finns saker som trycker ner, men andra mår bra av några av dom sakerna, och jag kommer göra det av dom, när jag väl förstår dom.

Snö kaoset är på vår sida

Vi har gått way too far i detta väder. FÖR DOM SLÄPPTE INTE IN OSS! :( så nu står vi i kön på Ica och käper drömmar, mums <3


Fml

2000 saker att göra, blogga är inte en av dom. Tyvärr. Julia kommer och hämtar mig vid 6, då ska vi åka till alvesta på julfest. Och jag har verkligen inget att ha på mig. fml. Iprincip hela min gaderob ligger i sängen och på golvet, har rivit ut allt som man skulle kunnat ha på mig, och dissat allt. Skriver i 200 hudra nu, eller ett försök till det, så ni får ha överseende med stavfel! ;)
Alla kommer säkert att komma med typ jeans och mjukisbyxor och så kommer vi, uppklädda och fina. Nice. Alla kommer glo ut oss, ett poäng till oss.

HAHA, fråga mig inte varför jag är inne på wikipedia nu, men jag kollade och dom vill ju ha pengar nu så att dom kan fortsätta eftersom dom inte får pengar från något annat. Och så tar dom inte emot svenska kronor. Men då kan ni ju inte bejära att vi ska växla våra pengar bara för att ge dom till er, patetiskt. -.-'
Måste sticka, see you bloggen, ska försöka skriva lite från mobilen!
HAHAH! <3

Shake up the happiness

Sjukt taggad till ikväll, inte för att det kommer att bli så märkvärdigt då men.. ;) Har precis fixat klart en blogg till den tjej, ni borde kolla in den! Väldigt nöjd med headern, blev ganska bra med tanke på att det var första gången jag gjorde till någon som jag inte kände. Lite läskigt men endå kul att folk frågar. :)
Om ni undrar vart jag får alla mina random rubriker ifrån så lyssnar jag på musik 24/7 så då tar man bara något man hör typ, sen att jag alltid lyssnar på samma 20 låtar om och om igen gör inget.
Filmen på Lilla Grå är klar, ska bara få upp den på tuben. ;) Sen ni, då ska ni se..! Haha, eller inte...
Klicka på bilden för att komma till bloggen! (a

Julklappshoppning!

Skrev upp mig på julklappshoppningnen igår, fett taggad. Kommer att bli nice. Ska hoppla runt en 70 runda på lilla stig! Pepp. Slänger snart upp film från igår, men ni ska veta lite innan. 1. Jag VET att jag är förstor för henne, ni behöver inte påpeka det tack! 2. Vet att det inte är särskillt bra ridning men det får ni ta!
Så får ni ju tänka lite själva med och vara så gulliga och inte skriva elaka komentarer. Så skulle ni varit super söta! ;)
Vi skulle haft brandövning, men tyvärr så blir det ingen, varför vet jag inte. Det är inte bra att vi inte får ha någon, för vi har engelska nu, och jag kan inte den.
Anyway, kanske måste plugga lite nu? 10 minuters innan plugg.
Orkar inte vända bilden, Stig iaf... ;)

Lilla grå <3

På väg hem från stallet, har hopplat lilla turbo nu en stund. Gick mycket bättre än förra gången, men nu går hon ju på hack med så det var ju typ det. Film kommer imorgon. Det är ett nytt tillskott i stallet med, en tjock katt som heter tiger. Han vill tyvärr inte vara med på bild men lilla grå bjöd på några ;)


Söt som socker

Har inte haft tid till att skriva förrän nu, trosdagar är ändå chill. Det började med att vi fick äta socker på Kemin, druvsocker, rörsocker, fruksocker och aspatam. Vi skulle välja ut dom som som var sötats, vaddå, alla är ju socker eller hur? Så nu har hela våran klass haft överskottsenegi i några timmar, den tog väll slut strax innan idrotten.
Anyway, missade dom jobbiga ämnerna idag, elevråd. Gillar att sitta med i så många råd, HAHA! Fast vi kom inte fram till så mycket, bara att vi ska få bänkar och vill ha en ny gympasal typ.
Nästa lektion är sjöld, sista idag, sen taggar jag stallet, yäy! (y)
Gott....
Eftersom mitt liv är så sjukt tråkigt just nu så ska jag börja med en rolig sak, som kanske är lite intressant med... Någon som vill veta? ;)

Party rock is in the house tonight

Den 10 februari ska vi tydligen ha disco i skolan. Nice. Och jag och en till fick uppgiften (läs: tog uppgiften för att det var jag som kom på den...) att skriva en lapp som föräldrarna ska få hem som dom ska få skriva på iaf dom kan vara med som "vaker" eller något, eftersom vi måste ha vuxna där. Och jag har verkligen koll på hur man skriver sådana lappar, eller inte...
Jag kan ju säga att just nu är den inte vacker, och den ska vara klar imorgon så vi kan skriva ut den och skicka med alla små glada klasskompisar som är sjukt taggade. Jag är inte taggad, inte just nu, nu är jag trött och vill sova. Inte taggad till något nu, bara att åka till stallet och hoppla hestapålle. Ska se om mamma kanske kan filma lite med mobilen, om det är någon som vill se? :)
Nu ska jag se om min säng vill mysa lite, jag är sugen på det iaf! <3
Random bild.
Asså, hahaha, jag diggade den kaninen starkt! Smart där...!

Shake up Christmas

Hur juligt börjar det inte bli när man sitter och försöker komma på en massa juliga rim?  Och jag är världsbäst på att rimma, kan typ gult är fult, grönt är skönt och blått är vått. Boll koll, bäst häst... Haha, bäst var det här ja.
Har lite överskottsenegi, fast jag är verkligen skit trött, men har inget att göra. Så, alla länkar sina bloggar och favorit bloggar så jag får lite att göra!
Och om det är någon som vill så kan ni ju slänga iväg lite bilder till stampemaja@hotmail.com så ska jag se vad jag kan slänga ihop! ;)

Är sjukt taggad till imon, alltid taggad till torsdagar. Det är verkligen förlänge att vänta i en vecka på att få rida. Rida och vara i stall är som rökning och droger, beroendeframkallande. Skulle inte klara mig utan hästar. Nu ska jag plugga engelska och tagga morgondagen genom att sova! Och förhoppningsvis slippa engelskan eftersom ni skickar bilder till mig....? (a
Fina fina aw...! <3

Hallelujah

Efter att ha tryckt in lite för många i en alldeles för liten bil och åkt skit trångt genom halva moheda sitter vi nu på gården och chillar. Gårdsråd om tjugo minuter, jag har ätit tre potatisbollar och ett päron idag. Och jag har inga pengar så jag kan inte köpa något, fml.
Någon som vet något coolt man kan måla på en vägg på en gård? För vi ska snacka om vad vi ska måla här nere, väggarna är vita med en massa fina svarta märken från biljardbords sakerna, fient.

Jihu! Kommer få mat, GOTT

We found love

Överlevde matten, kommer nog inte överleva resten av dagen. Min hals dör lite, blir inte bättre av att folk berättar om äckliga saker som kan hända, ni vill nog inte veta vad det var.
Här kommer liten film från när jag hoppade Waterloo för någon vecka sedan. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=pmRGobroiPU

Hej hej, fira jul med Sean Banan

Jag överlevde natten, vet inte om det var bra eller dåligt. Men jag vaknade en gång av att jag drömde att jag hostade upp en del av lungan bara för att jag såg det i ett House program, kanske för att det gjorde så sjukt ont i halsen.

Vi har snart matte, fml. Läraren kom fram och sa till mig att jag inte var lika bra längre, tack för den? Jag är godkänd, jag är glad för det. Vi har 55 minuters lektion, ett poäng till mig. Anyway, längtar tills det blir minuus ute..nice.
Måste dra, see u!

What's up wanna party or what

Mitt huvud exploderar om ca 1 minut och 23 sekunder. Halsen behöver plåster, ingen som råkar ha de med jordgubbssmak hemma? För mina är slut...
Tror att jag kommer få öron inflamation eller något, känndes typ såhär då. Anyway, ska gå och dejta min säng nu i några timmar. See u tomorrow guys! ;)


Min åsikt - Bloggvärlden

Jag vet inte hur många bloggar det finns nu förtiden, antar att det är väldigt många. Hälften av alla har nog aldrig uppdaterats, resten har väll glömt sina lösenord och kommer inte in på dom och orkar inte bry sig tillräckligt mycket för att fixa det. Och så finns dom bloggarna som uppdateras, men ingen läser dom, meningslöst. Fast jag kan ju redan nu säga att jag räknar denna bloggen till en av dom, och mina tankar är inte att denna bloggen ska bli stor.
Om man ska driva en hästblogg är det självklart att man ska ha en häst att skriva om, eller iaf en som man lånar, rider oftare än en dag i veckan, annars blir det ganska meningslöst. Men som sagt, denna bloggen är inte gjord för att bli stor.

Tanken med bloggen är att jag ska kunna skriva det jag tycker, mina åsikter. Och jag ska dela med mig av det roliga jag gör, och allt annat. Och det är det som är grejjen med blogg, att man ska dela med sig av övningar, tips, åsikter, sitt liv. Men man ska inte bara skriva sådant, det blir så stelt, tråkigt. Tänk utanför boxen, göra något roligt av det hela. Skriva roliga inlägg med bara flum, men de som inte känner dig ska med förstå, inte bara dom som var med, då är den ju ingen som vill läsa?

Men hälften av alla bloggare som finns nu är bara fett sura på allt och alla som befinner sig i denna "lilla" värld. Man sitter där bakom sin dator och skriver anonyma komentarer till folk man inte känner, folk man aldrig träffat, folk, som man bara dömer sådär rakt uppcohner efter att ha sett 5 bilder när personen rider. Sån skit ska inte finnas, det finns inte många saker som är mycket mer omoget än det, och så tror ni att de som ni skriver till ska ta åt sig av det, eller vill ni inte det? å sDka jag fråga er en sak, vad fan är då meningen med att skriva en komentar överhuvudtaget!? Meningslösare och omognare finns ju bara inte...

Men om man nu vill ge sig in i bloggvärlden och skaffar sig en blogg, då måste man vara beredd på att ta skiten som kommer och att står för det man säger, och inte ta åt sig ett skit av vad alla p12 sitter och skriver till en, om man är med i leken får man leken tåla.

"Bästa rubriken ever...."

Sitter i soffan med adamskrutt och Friday, chillar. Efter att ha gått hem från Vegby i kylan, fast vi har varit inne nu en stund, värmt oss med fejkade chokladmjölk.
Ska snart gå till kyrkan, ska på någon adventsfirade, inte vet ja. Skriver på åsiktsinlägget sen, om det är någon som vill läsa det?
Älskar jukalendern detta året, 2000 gånger bättre än den som var förra året, den var sämst. Hoppas inte att svarthjämarna upptäcker dom, det skulle inte bli bra det för dom.
Nu bär det snart av till kyrkan...finns ju bättre ställen att vara på...

Make my day

Sitter i bussen på väg till vegby, som var tvungen att stanna för att det var en tjej som inte fick på bältet. Låtsas att du har det se glad ut tack.
Älskar att det börjar snöa mer, fett glad. Ser you later if I survive.... ;)


Fransk fotboll?

Hittade en film från fotobollsäsongen 2009, gud vad vi sög då. Ändå låg vi typ 1 i serien, då måste alla anndra varit helt sjukt dåliga. Ska se om jag kan lägga upp lite från den där, det är ju inte jag som äger det och så men jag tror inte dom mördar mig om jag lägger upp den. ;)
Nu fr vi tbx våra prov, wish me luck!

Sitter på gården, chillar.

Är helt sjukt hungrig, åt typ ingen frukost, det var ett päron. Och vi har engelska nu, hejdå! ;*

Åsikter?

Grejjen med att ha en blogg är enligt mig ett sätt förmedla sina känslor, sin vardag och åsikter. Man ska skriva det man tycker själv på sin blogg och inte vad andra tycker, då försvinner hela grejjen med att vara en unik bloggare och sticka ut ur mängden. Åsikterna som hela tiden går runt och de som är mest aktuella är väll disskutionerna om pessoabett, nh, bett, spö, sporrar osv, listan kan bli lång.
Dom inläggen blir tråkiga att läsa, det finns antagligen någon annan ute i blogg världen som skrivit exakt samma sak redan, bara för att det har hållt på för länge. Hur mycket hjälper det att någon skriver att dom hatar pessoa och vad det gör mot att det används? Visst, det finns dom som börjar inse att det inte är så bra men hur många då? Och hur många bryr sig? Vi vill nästan alla våra hästar deras bästa, och ibland kan det vara så att det är bättre att rida med ett pessoa ute om hästen är helt omöjlig och stark annars än att man ska rida i ett vanligt bett och att man inte ska kunna kontrollera hästen och att man ska halka och skada sig bara för att man inte har kunnat hålla in hästen?
Skulle kunna skriva flera sidor om det här men det orkar jag inte nu för jag är sjukt trött.. Men det jag ville få ut av just det här inlägget är att bloggar ska handla om åsikter, tankar och en själv och inte någt någon annan redan har skrivit, var unik med dig själv, din häst och din blogg!
Anyway, imorgon kommer mitt egna första riktiga åsiktsinlägg, längtar nu va? Fast jag har inte bestämt mig vad det ska vara om än... haha :p
Sov så gott nu alla söta små bloggare och dv;sare där ute! ;)

Let it snow

Idag kom årest första snö! Eller, kanske inte årets men säsongens första. Så himmla nice att vakna och titta ut och se att det är snö och att det fortfarande snöar mycket. Kunde dagen blivit mycket bättre? Nja, kanske lite men det har ändå varit awesome.
Började ju som sagt med snö och fortsatte med fint väder, anmälan till Romme, bak hos Emma och feta julkänslor nu på kvällen, mitt liv är fullbordat! Om man inte tänker på att jag inte har någon häst eller så men andra är det perfect.
Dagens tips är att inte äta för gammal vit mögelost och pepparkakor, tro mig, det är inte gott. Provade nyss, smakar...gammalt. :s
Skit pepp till allt nu, ska antagligen hitta på en riktigt skojig sak den 17. (a Min ledtråd är Julklapp... Så det är bara att gissa på vad jag ska hitta på då. ;)
Bjuder på några härliga schnö blider som min lilla iPhone gav mig idag...!

Sitter hos Emma, chillar

Tjatig rubrik, I know. Men jag har verkigen ingen fantasi då det gäller rubriker. Vi ska snart börjar göra cornflakeskakor tror jag. När jag tänker på det börjar jag tagga till Pa 3. För när vi kollade på 2 så fixade vi något att äta och sen kollade vi Ponnyakuten, tider det!
Kanske ska köra på julkalendern nu och tagga lite jul, mycket att tagga till. Bjuder på lite kakor till er som vill! (a

Turn the Tide

Som sagt, sitter i skolan, chillar. Har precis haft musik utan lärare, gick shiiet bra. Vi har typ aldrig lärar i musik nu förtiden... Satt helt ensam vid ett bord och spelade Tur the tide av AiluCrash, fin låt som är med i en av världens bästa filmer. Lärde mig nästan hela låten på den lilla lektionen, jag kan typ tre akord på gittar så det var antagligen inte rätt det jag spelade. Haha, typiskt när jag väl har lärt mig något...
Taggar dagens sista lektion nu, bild. Våra måndagar är väldigt chill, typ inga jobbiga ämnen om man inte tänker på svensan so och kemin. Fast dom var inte heller så jobbiga idag, vi fick äta socker på kemin och lyssna på redovisning på so, nice.
God jul och gott nytt år, kommer inte orkar skriva det fler gånger efter denna sisa timmen, wish me luck with the julkorts. :)
Saknar sommaren, saknar aw men taggar julen och vintern!

Sitter i skolan, chillar.

Låter rubriken tala för sig själv. Btw, har ni sett Alice versus Aston videon? Alltså orginalet? För det är bara ni som sett den som kommer att fatta, och det är bara ni som har samma dåliga humor som mig som kommer tycka den är kul.
Är sjukt trött och orkar verkligen inte skriva ett roligt inlägg, finns inget att skriva om heller, jag hatar att blogga när jag är i skolan, gillar inte när folk står bakom axen och läser det man skriver innan man har lagt upp det. Jobbigare finns inte. fml
Men något kul som hände idag var att jag är anmäld till Romme, kommer bli sjukt kul! :) Ebba och jag kommer att göra backarna osäkra, bered er på det! Vecka åtta, då smäller det.

See ya bloggen!

Chocktillstånd

Har skrivit två inlägg på typ 45 minuter, lagt upp en bild och länkat till bloggen på dv, och så kollar jag statistiken "bara för att", får mig en smärre chock när jag ser den. Kommer inte att berätta hur många visningar, det är inte mycket men om man tänker på hur oaktiv jag har varit det senaste deceniumet här och på dv så blir man förvånad när man ser vad som visas där. Kanske borde gå till opikern eller så är det en bug i blogg.se, vilket tror ni mest på?

Bra att ps fungerar...

Vet inte hur länge jag har försökt få ps att fungera, släger snart ut det genom fönstret. Någon som vet om man kan få virus bara i ps?
Lite bilder på det som hände...
Innan det hade jag gjort en skit bra header, som jag givetvis inte kunde spara. -.-' Men, det var bara att börja med en ny, som tro det eller ej, blev sjukt mycket bättre. Men när jag insåg att jag hade fel storlek på den började jag inse att det inte var min dag idag, så nu ser det någorlunda bra ut, ska fixa det när jag nu orkar det.
Imorgon ska jag vara uppe med tuppen, ska vara på skolan vid åtta, stå vid den låsta dörren och banka, nice. 20 minuter innan första lektionen börjar. Och nej, jag är inte sjuk, det är bara det att imon får man anmäla sig till Romme resan som är på sportlovet (v.8), vi har 14 platser från vår skola, hur tänker dom där?, smart heads...

Ni som tänker snabbt kanske har räknat ut att det är göteborg horse show då, missar ju det, inte bra. :/ Men, jag åker till Falsterbo ist i sommar, om jag kan. Och har pengar. Har ju tänkt att åka till Aw med. Saknar Aw något enormt, sjukt fint ställe, inget slår Aw! Nu ska jag drömma mig bort till vecka 25 sommaren 2011...! Den första som gissar rätt vad som hände då får en länk! (a hahaha....

Nu kör vi!

Nu kör vi på att blogga igen, har varit sugen länge nu men nu klarar jag mig inte längre, inga mer pauser, nu ska jag verkligen köra 110% frammåt.
Inte så jätte mycket som hänt men mycket som planeras. Den största och abslout bästa plenen sätts ivverket till våren antagligen, kommer att skiva om det, men kommer inte säga när och det kommer inte att vara något som säger; det ska jag göra i vår!
Den stora skillnaden med bloggen från förr och nu kommer att vara att det kommer att vara mycket mer om mitt liv, inte bara häst eftersom jag bara rider en gång i veckan. det kommer att bli skillnad på det någon gång, antagligen redan nästa år, men just nu är det inte så.
Så, forsätt att kolla, och håll utkik efter rooliga saker! ;)RSS 2.0