Åsikter?

Grejjen med att ha en blogg är enligt mig ett sätt förmedla sina känslor, sin vardag och åsikter. Man ska skriva det man tycker själv på sin blogg och inte vad andra tycker, då försvinner hela grejjen med att vara en unik bloggare och sticka ut ur mängden. Åsikterna som hela tiden går runt och de som är mest aktuella är väll disskutionerna om pessoabett, nh, bett, spö, sporrar osv, listan kan bli lång.
Dom inläggen blir tråkiga att läsa, det finns antagligen någon annan ute i blogg världen som skrivit exakt samma sak redan, bara för att det har hållt på för länge. Hur mycket hjälper det att någon skriver att dom hatar pessoa och vad det gör mot att det används? Visst, det finns dom som börjar inse att det inte är så bra men hur många då? Och hur många bryr sig? Vi vill nästan alla våra hästar deras bästa, och ibland kan det vara så att det är bättre att rida med ett pessoa ute om hästen är helt omöjlig och stark annars än att man ska rida i ett vanligt bett och att man inte ska kunna kontrollera hästen och att man ska halka och skada sig bara för att man inte har kunnat hålla in hästen?
Skulle kunna skriva flera sidor om det här men det orkar jag inte nu för jag är sjukt trött.. Men det jag ville få ut av just det här inlägget är att bloggar ska handla om åsikter, tankar och en själv och inte någt någon annan redan har skrivit, var unik med dig själv, din häst och din blogg!
Anyway, imorgon kommer mitt egna första riktiga åsiktsinlägg, längtar nu va? Fast jag har inte bestämt mig vad det ska vara om än... haha :p
Sov så gott nu alla söta små bloggare och dv;sare där ute! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0