I´m so Happy

Allt är bara så grymt underbart nu, bara små saker som inte stämer till 110% men det kan ju inte bli helt perfekt. Allt är på rätt väg, på väg frammåt. Inte bakåt och det står inte stilla. Det är på väg, mot det fina, mot det ljusa.
Skolan är väl inte helt bra, matten fick jag skit dåligt på, so kan vi inte men jag är godkänd, jag har bra omdömen, jag klara det. Jag kan inte vara på allt jag vill, lite dåligt, men man måste klara det med.
Ridningen går inte alltid bra, förra lektionen gick ju helt åt skogen men jag kommer någonstanns med det med, jag utvecklas. Och jag letar, förfullt efter lösningar på problemet som inte existerar...än. Och det är inget dåligt problem, det är ett bra problem, som hjälper mig på vägen frammåt.
Ni kanske tycker att det är mycket praktiska saker som inte går bra, sånt som borde göra det för att man ska vara glad och må bra, men jag känner mig så himmla glad och mitt psyke mår bra, det är det som räknas! Visst, det finns saker som trycker ner, men andra mår bra av några av dom sakerna, och jag kommer göra det av dom, när jag väl förstår dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0