Min åsikt - Bloggvärlden

Jag vet inte hur många bloggar det finns nu förtiden, antar att det är väldigt många. Hälften av alla har nog aldrig uppdaterats, resten har väll glömt sina lösenord och kommer inte in på dom och orkar inte bry sig tillräckligt mycket för att fixa det. Och så finns dom bloggarna som uppdateras, men ingen läser dom, meningslöst. Fast jag kan ju redan nu säga att jag räknar denna bloggen till en av dom, och mina tankar är inte att denna bloggen ska bli stor.
Om man ska driva en hästblogg är det självklart att man ska ha en häst att skriva om, eller iaf en som man lånar, rider oftare än en dag i veckan, annars blir det ganska meningslöst. Men som sagt, denna bloggen är inte gjord för att bli stor.

Tanken med bloggen är att jag ska kunna skriva det jag tycker, mina åsikter. Och jag ska dela med mig av det roliga jag gör, och allt annat. Och det är det som är grejjen med blogg, att man ska dela med sig av övningar, tips, åsikter, sitt liv. Men man ska inte bara skriva sådant, det blir så stelt, tråkigt. Tänk utanför boxen, göra något roligt av det hela. Skriva roliga inlägg med bara flum, men de som inte känner dig ska med förstå, inte bara dom som var med, då är den ju ingen som vill läsa?

Men hälften av alla bloggare som finns nu är bara fett sura på allt och alla som befinner sig i denna "lilla" värld. Man sitter där bakom sin dator och skriver anonyma komentarer till folk man inte känner, folk man aldrig träffat, folk, som man bara dömer sådär rakt uppcohner efter att ha sett 5 bilder när personen rider. Sån skit ska inte finnas, det finns inte många saker som är mycket mer omoget än det, och så tror ni att de som ni skriver till ska ta åt sig av det, eller vill ni inte det? å sDka jag fråga er en sak, vad fan är då meningen med att skriva en komentar överhuvudtaget!? Meningslösare och omognare finns ju bara inte...

Men om man nu vill ge sig in i bloggvärlden och skaffar sig en blogg, då måste man vara beredd på att ta skiten som kommer och att står för det man säger, och inte ta åt sig ett skit av vad alla p12 sitter och skriver till en, om man är med i leken får man leken tåla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0