FEI - Vad tycker ni?

Som ni kanske vet ska det ju tydligen bli mildare regler om en häst blöder i dressyren. Om dom tex har bitit sig i tugan så har dom blivit diskade men det ska dom inte längre bli. Alla verkar vara emot detta och tycka att det är idiotiskt. Visst, det kan jag hålla med om men bara till en viss del. Jag menar, tänk om man är med i Os finalen och hästen av misstag råkar bita sig i tungan men har inte ont av det eller märker av detta men det kommer någon droppe blod, då blir man diskad. Ganska surt va?
Men visst, det kan ju vara bra ifall det blir hådare men det är ju kanske inte alltid en häst märker av det eller har ont av det. Så, jag tycker att det finns endel bra saker i det här men långt ifrån allt.
Bild från aftonbladet.

Kommentarer
Postat av: Ellan

så du menar att det är okej att rida värsta dressyrpasset när hästen blöder i munnen ? det är nog inte alla gånger eller ens dom flesta gånger som hästen biter sig och inte får ont -.-

2011-11-08 @ 23:39:45 / URL: http://ponnyfilurerna.blogg.se/
Postat av: Julia

Som jag skrev i en kommentar på pf: Om hästen bitit sig i tungan så är det ändå ett jävla bett som trycker på såret. Skönt..

2011-11-09 @ 11:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0