1/2

Jag har ridit i mer än ett halvår i Lammhult nu. Känns som det är både längre och kortare. Det är en evighetsen jag red min första lektion men jag kommer ihåg den som igår...! En halv evighetsen vi red ute men jag tror inte det dröjer så länge till innan vi får börja göra det igen!
Kollade nyss igenom alla filmer jag har från lektioner och klubbisar. Det har blivit endel! När sommaren börjar kommer min fina film vara klar, började faktiskt idag. Kommer lägga ihop alla klipp därifrån när det gått ett år. Kommer bli en låååååång film! Men förhoppningsvis kommer ma se skillnad! Jag har tyvärr inte klipp från dom första 2-3 månaderna men resten har jag om inte mamma missat någon gång men det gör ju inte så mycket.

Jag är för trött för att orka skriva mer seriöst. Blir väldigt rörig text känner jag. Trodde knappt jag skulle komma upp ur sängen idag, gud vad jag var trött! Imorgon åker jag med Fanny till Lenhovda och kollar tävling och är hinknisse. På söndag åker jag ev. ut till Felicia och kollar när hon tränar för min gamla ridskolelärare! Det ni, det kan bli intressant att se. ;)
En otroligt fin bild på Felicias häst Lara från när jag och Julia var med henne och fotade en gång. Har fortfarande inte kollat igenom dom bilderna, för göra det någon dag så ska ni få se en bättre bild på henne. ;)
Och Fanny och Grynet! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0