Hemlisar på g!

Dagen har varit både bra och dåligt. Men mycket bättre än igår. Började dock inte jätte bra. Blev aningen sur på matte lektionen, dock var det inget jag visade utåt. Vi hade bdelen på provet och vi hade kanske gått igenom 2 av dom sakerna som var på provet, allt annat var en massa kompicetat jag inte hade någon aning om hur man skulle räknat ut.
Svaret vi får av vår mattelärare när vi säger att det är svårt och inte kan det är; om ni inte jobbar på röda kuresen så kan ni inte det, hoppa över det och lägg inte mer tid på det!
MEN DET ÄR JU BRA ATT DU GÅR IGENOM DET VI BEHÖVER KUNNA FÖR ATT FÅ BRA BETYG TACK! Blir så sur på detta, kommer inte få speciellt bra betyg om man ska ta så mycket eget ansvar och lära sig det svåraste och det som ger högre betyg på egen hand. Och sen får man ju inte hjälp med det på lektionerna heller.
Aja, från något tråkigt till något roligt. Fick veta idag att jag ska på samma läger som Ida från Ponnyakuten i sommar! Samma vecka med, kommer bli kul. :) Fast hon ska på A och jag ska på C men man träffas ju ändå endel. Och så fick jag ett kul erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Beror på vad skolan och mamma och pappa säger, berättar när jag vet lite mer hur det kommer bli. ;)
Som ni kanske hör har jag aningen bättre inställning idag än jag hade igår. Tur det kanske? Nu ska jag ner och tjata lite och fixa lite grejer. Imorgon hoppas jag att min överrasking är klar, den som ni inte hört något alls om! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0