Lika snabba som dagens lunch.

Dagen har bara varit allmänt katastrof. Vi lagade mat med franskan typ hela förmiddagen. Gud vad gott. Allt smakade antingen lök eller vitlök. Allt utom äppel"tårtan" som jag var med och gjorde. Och kan ni gissa vad vi åt eftersom vi pluggar franska? jo, vi fick äta sniglar. Ohmy, ny favortiträtt eller något.

Lika snabb som dagens lunch är tandläkare och komunen. Komunen tar en halv evighet på sig att bygga oss en ny gympasal så vi ska slippa en 15 cykelfärd i pissregn en gång iveckan för att ha idrott. Dom lovade oss en för tre årsedan, var fasen tog den vägen!?
Tandläkaren har sagt att jag inte behöver tandställning och att mina tänder kommer fixa det själva. JO MEN VISST, NÄR JAG LIGGER I GRAVEN ELLER!? Har varit hos någon tandreglering en gång i halvåret fram tills för 1,5 årsedan. Då fick jag inte det för att mina tänder behövdes inte visas upp för honom förän dom växt färdigt eller jag störde mig på dom. Dom växte färdigt för 1 år sedan och senast dom frågade mig vad jag tyckte om dom var typ 2008. Så nu har han precis varit där och jag var inte kallad så jag kommer få vänta fram tills typ oktober för att komma och visa upp mina tänder för att se om jag kommer få någon tandställning eller inte och sedan kommer jag få den först 2025 om jag nu får någon, det var millimeter dom gick på vilka som fick. Det kommer komma någon med en halvmillimeter berdare mellan tänderna än mig och så kommer jag inte få någon förän tidigast 2070 och då är den delen av mitt liv där jag bryr mig om mitt utseende över. Och resten av Sveriges befolkning har ju redan fått tandställning för så mycket mindre problem än mig så jag fattar inte varför dom inte kan trycka in lite skrot i munnen på mig!?


Om jag ska fortsätta på min emo-väg så vill jag sluta rida för jag kommer ju ändå inte komma någonstanns med det. Jag gråter oftare över hästarna är jag är glad. Och det är för att jag har sådan jäklar tid mellan varje gång jag sitter på hästryggen så jag hinner tänka, tänka på allt jag missar. ALLA MINA PONNYÅR, ATT BARA SE DOM FÖRSVINNA SUGER.
Jag får en häst om jag får A i matte, svenska och engelska. För det första ska jag få dom betygen med och sedan ska jag ha TID med en häst när jag börjar på gymnasiet.

Fasen vad jag gnäller. Jag fyller år om en vecka och åker till sveriges bästa ställe om typ tre, varför klagar jag!? För att allt suger nu, inte ens det får mig gladare.
Bilden är från förra påsken. 3 km mellan tänderna, vackeeeeeert...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0