Nedräkningen har börjat (eller igentligen bara fortsatt...)

9 dagar kvar. Känns som typ ett halv år. Om nio dagar såhär dags sitter jag och Emma nere i skåne, hässleholm eller för att vara ännu mer exakt, Skyrup. Ska bli så sjukt kul att åka ner dit igen. Taggad till tusen, vet inte hur jag ska förklara. För trött för att orka tänka på det mer.

I fredags var jag ju på utbildning så idag (fast igentligen igår, bara det att jag inte riktigt fattade det) att vi hade franska läxa till imon som vi igentligen skulle haft till i fredags men typ ingen hade gjort den och vi var tre som inte var där så vår lärare tyckte väll att det var onödigt att ha den för två pers. Sen måste jag skriva klart min engelska artikel. Visst är det mycket att göra?! Tar nog inte så lång tid, har typ 10 glosor och en text i franskan och ska bara skriva lite om ett band på engelskan.
Men Cajsa, vart är dom?,
Vilka!?
Dom som bryr sig!!

Något roligare är att vi ska hoppa på torsdag. Taggad! :) Eftersom vi inte fick hoppa (/ vi arbetade lite) förra veckan så lovade hon oss att vi skulle hoppa denna veckan. Fast vi hoppar nästan varje lektion och vi brukar ha ganska jobbiga övningar där med så...

Med ett dunkande huvud (för att jag fick en boll i huvudet idag, alltid ska jag skada mig på idrotten...) ska jag nu gå och försöka hitta lite roliga saker om Hot Chelle Rae, yesssss!
Oh yes tidsfördriiiiiiv.....! (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0