Tjobreh träningsvärk!

Idag har jag varit lite upp och en hel del ner. Skolan var som vanligt, sega lektioner apsen lunch (som alltid på tisdagar&torsdagar) och idrott innan. Och sedan ska man köra slut på allt på idrotten så man knappt orkar stå. Så fick vi lax, min favorit! Eller inte....


Vi hade markarrbete idag. Trodde jag skulle dö. Fick faktiskt välja om jag skulle rida Waterloo eller lilla grå, båda hade gått lektionen innan. Igentligen spelade det inte så stor roll fö mig, jag rider den hästen Åsa vill att jag ska rida, jag vet att hon väljer den som lär mig mest vilket brukar vara lilla grå. Men eftersom jag sagt till mamma att det är roligare att rida waterloo för att han inte är lika jobbig och bråkig så fick jag blicken; rid waterloo nu annars är kan du inte fortsätta säga att han är roligare. Typ. Vi fick rida iprincip hela passet utan stigbyglar. Mina ben är väck och jag är skit trött.

Imon ska jag på utbildning, ganska chill ändå. Om ni undrar varför det antagligen är så mycket stavfel är för att jag suger på att skriva på min ifån och är för trött för att orka läsa igenom, stå ut!!

En otroligt vacker bild som beskriver dagens slöjd lektion....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0