Bus ponny

Lilla bebisen har kommit in i trotsålder eller något. Idag gick det inte alls. Hon ville absolut inte stå still när jag skulle hoppa upp, sen skulle hon knappt gå frammåt i paddocken, sen så brallade hon när vi skulle galoppera när jag longerade och sen så skulle hon inte bli longerad mer. 
 
Nej men när jag red så travade vi en del, galopperade inte speciellt mycket då hon knappt travade på, hade tänkt att rida ut men eftersom jag kom senare till stallet än jag tänkt så hade Ida redan ridit och jag får inte rida ut själv. När jag hade ridit en stund så hoppade jag av, gick in och hämtade en longerlina och tänkte se lite om jag kunde få fram henne lite bättre. 
Traven gick hon jätte fint i, lite sakta då och då men fint för det mesta. Eftersom vi inte har något longerspö så hade jag mitt dressyr spö som är för kort men det fick fungera för idag. Första galoppen blev bara några steg och andra, jaa, brallade hon iväg en liten bit, fast inte lös. Sen gick hon bra i traven igen osv men ville absolut inte galoppera. Sen tyckte hon det räckte och ställde still och skulle inte gå mer. Så när jag tyckte det och försökte få fram henne började hon ställa sig upp, inte högt men jag kände att jag inte ville pressa henne mer eftersom hon tydligen inte ville mer så jag gick ett varv med henen och longerade henne ett varv i skritt innan vi gick in igen bara för att hon inte skulle få ha sista ordet osv. 
 
Så imorgon blir det uteritt med Ida och hoppas på att det går bättre. :) 
Visst är dom lite lika? Till vänster är det Maja och höger är det Goliath, en ponny som stog på ridskolan för kanske 2 år sedan? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0