Inte så najs...

Bloggen är väll typ klar, lite små fix kvar osv, headern orkar jag inte göra mer åt, har inte några bra bilder heller så.

Mitt finger dör typ lite, fick en bom på det när vi byggde om banan till 130 i torsdags, skulle flytta en oxer och aj, bommen rakt på fingret! Om det inte hade varit för att jag kunde böja på fingret så hade jag trott att det varit brutet/spricka men inte det. Där jag fick bommen fick jag ett vackert sår som blödde och på andra sidan var det regnbågens alla färger. Torsdagen var ingen bra dag säger jag bara...

Skyrup Horse Show var fett nice iaf, längtar till nästa tävling haha! ;) Imorgon börjar skolan vilket inte är lika najs, +1 på att jag inte kommer kunna skriva eftersom det var höger handen jag skadade, yäää! :D
Så nu ska jag sova, försöka ladda batterierna (som jag glömde i skåneland, höhö) och göra det bästa av morgondagen! (vilket kommer bli att hämta ut mitt paket på macken, jabbadabba!)

Här vad det dock tvättat osv.... 

Så här snygg är man när man jobbar på aw, schnygg tröja, finaste brännan och plåstrat finger. ;) 

 Bild från pausen vi tillbringade i skuggan under lastbilden tävlingsdag 1. :) Om jag inte minns fel är det Nicholai & Pandora (?) på banan. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0