3 gången gillt.

Om inte detta kommer upp ger jag upp. Imon ska jag rida islandshäst och om det hade varit en människa nära nu hade den inte mått så bra länge till, så glad är jag och min mobil bara stavar fel. Fml


Dööö


Dec. 18, 2012


Old


Julshow!

Vi hade Julshow i stallet igår, därav ingen uppdatering eftersom jag tillbringade hela dagen där. Bilder kommer, här är film från vår spegelritt. Lite otakt osv, och publiken var sjukt besvikna och arag över detta. Not, eftersom det var typ 2 av alla som var där som kunde någon om hästar. 
 
 

Vildhästen

När inget fungerar får man göra det bästa av situationen eller något? Det blev lite halv kaos i stallet idag, när Maja satte första hoven i Paddocken förvandlades Stina till en vild 2åring med klaustrofobi. Efter många om och men slog hon upp boxdörren och skulle ut, jag satt på hästen och kände mig ganska hjälplös. Dock kom räddningen och hon fick gå i hagen i hela tio minuter innan Maja var klar. Det var efter att ha stegrat, slagit sönder halva stallet och fått allmänt panik ett x-antal gånger, snäll häst. Maja var grym, puss på min ponny.


Sista lektionen

Idag blev vi räddade av 6;orna. Ingen idrott på Vegby för att de skulle gå luciatåg, alltså behöver jag inte ta mig upp dit förrän nästa år, så underbart! 
 
Maja fick träna lite till på spegelritten inför lördag, det kommer nog gå ganska bra hoppas jag, bara det inte blir skit dåligt väder redan då. Vi skulle ju tydligen få en grön jul iår vilket suger. Kunde det inte varit snö i en vecka till? :( Hon fick inviga sitt nya täcke idag med eftersom det första jag köpte var för liiiiitet för min stora ponny. 
 
Efter Maja bar det av till ridskolan i typ -14. Varmt och skönt, kanske skulle haft kortärmat på mig? Red Waterloo, det var sista lektionen för terminen och vi hoppades stuts. Hoppas ni antecknar att under detta ridpasset gick vi från att knappt klara 3 bommar på marken och ett hinder i slutet till att hoppa 4 hinder, det är nice. Och jag kommer ha sådan träningsverk efter galoppen idag, haha. 
 
Förresten så kom min klänning igår, för er som ville veeetaaaaaaaaaa. 

Frukost, HAHA

Klockan visar just nu 23.06 och jag ligger och gör saker som borde varit gjort för typ 2 veckor sedan. Undertiden blir jag underhållen med allt mellan himmel och jord och just nu är det "Hästar finns inte". Hellst håller jag mig utanför men så här på kvällen och när man är sjukt trött är det faktiskt lite kul. Kom på en själv, bara sådär och den var ändå helt okej om man jämför vad jag kan komma på i vanliga fall. 
Om ni inte fattar kan ni lära rubriken igen och se om ni förstår då. ;) 
 

Annars tycker jag som sagt gruppen bara är allmänt dryg. 
 
 

På väg hem ♥


Fina fisken

Julkalendern, fina fisken, hahaha
 
Hur underbart har det inte varit i skolan idag när internet inte har fungerat? Vi hade typ två lektioner som vi jobbade på och en som vi bakade lussekatter på. Det var helt okej. Och vi har inte mycket seriösa lektioner kvar nu, so är klar, engelskan kollar vi film, franskan ska vi kolla film, svenskan är jag nästan klar med och vad har vi mer? Känns som det är det ända vi har i skolan nu förtiden. 
 
I söndags var vi i Växjö och inhandlade lite nödvändiga saker som typ ett täcke till Maja som visade sig vara förlitet, födelsedags presenter till Ida eftersom hon fyller år idag och lite annat otroligt nödvändigt. :) Sen var mamma med i stallet och skulle ta kort men självklart hann det bli mörkt innan jag började rida så det blev inte så mycket, typ 0 användbara kort. Men hon tog ett på min kind när vi var klara, dom är jätte fina nu på vintern, hosthost... 

Tävling hos OldHaunts!

Jag är med och tävlar om ett personligt armband av tagel från www.oldhaunts.se och även möjligheten att lotta ut ett armband på min blogg! Vill du få chansen att vinna? Läs mer här:http://oldhaunts.se/2012/december/bloggtavling-vinn-personligt-tagelarmband-2.html 
 
 

Min lilla snöponny

Maja och jag tog oss ut till skogen idag. Det var nog den bästa ridturen någonsin jag gjort själv med Maja. Allt var så fint, massa snö, grusad väg och sol. 
Filmade lite när vi skrittade, får se hur kvaliten på det blev, haha. Men jag lyckades få två helt okej kort på henne i det nya pannbandet. 
Så söt hon är, lilla underbara ponny. 

Shake up the happiness, It’s Christmas time

Tomtarna börjar komma fram i rummet, minigranen är uppsatt och idag öppnade jag första paketet. Eller, paketet som jag bokade när jag var i Borås, betalade i slutet av oktober, kom igår och hämtades ut idag, men jag älskar det ändå. ♥ 
Bild från Kyros hemsida. 
 
Igår galopperade jag och Maja för första gången i snön. Har lite svårt att avgöra ibörjan om hon hoppade och sparkade för att hon var sur på mig eller bara var glad, kom tillslut fram till att hon gillade snön väldigt mycket. 
Efter Maja var det dags för lektion på ridskolan. Hade banhoppning och det gick så häääääär bra, kom lite dåligt till några hinder, men vad fasen. Hoppade Waterloo, lite skillnad från Maja eftersom han är storhäst. STORhäst. När jag hade hoppat sa Åsa: Du passar mycket bättre på storhäst nu, vad ska du göra på ponny? eller något sådant, minns inte, haha så bra koll har jag. Men det känndes verkligen som det, det gick bra, känndes bra, och storhäst är ganska roligt att rida, ponny med men inte alls på samma sätt... 
Det var typ såhär, fast inomhus. 
 
 
 

Fredags Film

 
 
 
Lite reklam för lägret jag håller ihop med en tjej, mer info finns på http://www.hasttraffen.com/

Och så var det dethär med rubrik

Hittade en sak i Växjö idag, och det var inte ens något kul. Så gick det med det ja, ajabaja på hööks som inte riktigt uppfyllde våra krav på hur kvalitén på en produkt ska vara.

Konfan gick snabbare än väntat idag, nu ska jag bara plugga in allt (för jag har så himla mycket) till julspelet, fick två rader och det är det första som händer, yäääy. Eller inte.

Igentligen skulle jag ha lagt upp en film från när vi julpyntade stallet, får se om jag får upp den imoooon!


Åhhhh

Man kan verkligen inte fortsätta. Har kollat lite efter något att ha på sig på jul/nyår, kollat lite olika klänningar och så. Och man kan verkligen inte fortsätta när man har hittat den perfekta klänningen, man kan inte fortsätta och hitta fina klänningar. Dock kostade den perfekta klänningen 2500...ehm...jaa...inte riktigt vad jag hade tänkt att ge för en klänning. 
 
Red en stund i paddocken idag och mamma filmade en stund, självklart börjar hon att undra vad hon gör där och kunde inte koncentrera sig på något annat än mamma när vi var i den delen av paddocken, och självklart var det så mörkt så man såg inte vad som hände på andra sidan. 
 
Imorgon åker jag och Ida till Växjö och ska köpa lite prylar till hästarna, det ska bli nice. Och sen fick jag detta på mejlen idag med, äääääntligen kommer det! :D 
 

Jobbjobb, pluggplugg

Sitter här, har en vecka med 1 000 saker att göra. Nej men det ska nog gå ändå. Hoppas jag. 
 
I stallet har det inte hänt så mycket mer än att allt vatten frusit till is tillsammans med spånet, paddocken och mina fingrar. Ska se om vi inte kan boka ridhuset snart... Ska bli intressant när vi åker dit, hahaha. ;) 
 
Herregud, jag måste göra något snart, det ända roliga jag har att skriva är att jag har kollat på minst 100 bilder från Barocken nu och att min ponny och jag skrittade i en kvart i paddocken, kul! Måste ta och göra något kuuuul snart
 
               l
Kul saker v 
 
 
 
 

Neeeeeeeew!

Ny header, den får duga tills jag har lite vackra vinterbilder eller orkar fixa ihop någor mer seriöst, tyckte bara bloggen behövde bli lite vintrigare. ;)

Jadå, haha

Insläppet idag var....intressant. 
 
Maja har med chillat denna helgen, vi har, precis som resten av Sverige, fått snö. Typ 2 cm och det ser jätte fjolligt ut. Antlingen ska det vara mycket eller inget alls. Vi har -6 och jätte kalla vantar. Och en ponny med vinterpäls. Längar till sommaren. 
 
Ska släpa med mig Ebba ut till stallet så fort det har kommit ordentlig snö och inte bara lite så hon kan ta lite vinter bilder, dom hon tog sist är ju laaaaaagom fina... RSS 2.0