Sanningen bakom hjälmen....

Eftersom jag antagligen dukar fram mat på pappas jobb just nu tänkte jag att ni kunde få veta det med hjälmen jag skrev om igår... 
______________________________________________________________________________________________
 
Det var i vintras när jag, Julia och Felicia skulle tolka med Valle. Eftersom han inte hade gjort det först skulle vi börja lite försiktigt och se om vi över huvudtaget kunde dra pulkan bakom honom. Så vi började och det gick bra, en gick jämte och höll i grimskaftet, en som höll i linorna och en som var där som stöd typ (läs: vi hittade inget att göra till den så det fick gå och se viktig ut (KLAS!<3)). Han var lite sur när den var mot bakbenen, inte sköööönt sa han....
 
Efter ett tag så bestämde vi oss för att någon skulle prova åka, iaf en liten raksträcka. Så jag var först ut, försökskanin, så jag satte mig i pulkan när Felicia sa att jag kanske borde ha hjälm på mig. Lät väll ganska vettigt när man skulle åka pulka bakom en häst som aldrig gjort det förut? Så hjälmen på och sedan bar det av! (i skritt). Gick bra, fett snel hest. Så skulle Julia åka lite, han hade varit lugn som en filbunke så jag behöll hjälmen (vilket var väldigt klokt av mig) så åkte Julia. Vid en sväng sa hon (dumt nog): vi provar lite längre här...! Så det gjorde vi, dumma som vi var. Valle fick repen tryckta mot benen, började sparka och fick ett mellan bakbenen. 
 
Julia hade hagpinnar (heter det så!?) i sin inhägnade "paddock" som vi var jämte. Linan lyckades på något sätt fastna i den och sedan stack Valle. Just då stog jag på helt fel ställe. Jag hade pinnen en liten bit bakom mig till höger och hästen frammför till vänster och vad händer då? Jo när linan dras åt så är mina ben ivägen och med Valles kraft hade jag inte mycket att stå emot med, ner på marken, bom! och huvudet på en väldigt hårt packad snö. 
 
En av "hagpinnarna" gick av på TVÅ ställen och två tre stycken rycktes upp från marken. Men som tur väl var hade jag hjälm på huvudet och det ända som skadade sig var en hagpinne, mina thermobyxor (som sprack när linan fällde mig) och julias hjälm (den sprack inte, deckorationen böjdes!). 
 
And that was the history of the crazy day with Valle, Julia, Felicia & Cajsa! 
 
Denna böjdes när jag ramlade.. ;p

Kommentarer
Postat av: Julia

HAHAAHA :''D tur att det gick bra o.o

Vad gör du Klas?
Jo jag går runt och ser viktig ut. 8D

Svar: Haha, ja! O.o

Jag saknar klas! :'(
Cajsa Rasmussen

2012-06-21 @ 15:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0