Dåligdag, fast ändå bra.

Har varit med Fanny i Åseda hela dagen. Om vi hade haft lite bättre väder hade jag nog uppdaterat lite. Nu blev det inte så för att så fort man tog av vantarna förfrös man händerna. Det snöade hela dagen och var svin kallt. Fanny hoppade två L:C idag. Första gick hon felfritt och kom precis utanför placering. Inför andra var det inte så bra. Grynet hade stått ute ganska länge i kylan och var inte riktigt igång tror jag (kollade inte på framridningen) och det gick lite segt på banan så hon kom inte riktigt över andra hindret och fastnade så det slutade inte jätte bra.
Men, ingen av dom skadade sig och båda mår bra, som tur väl är.

Kom hem och påbörjade städningen av mina skåp. Fattar inte hur jag kan ha så otroligt mycket onödiga stallsaker. Ingen som behöver lite ullaredsstrumpor...? Har minst 20 par ridstrumpor vilket är ganska mycket om man tänker på att jag bara rider en gång i veckan. Behöver inte köpa nya på ett tag iaf...

Är helt sjuuuuukt taggad till imon. Har inte "tävlat" sen julklappshoppningen och är skit sugen nu! Får hoppas att det går bra och att jag inte fryser fötter och tår av mig. Det skulle bli typ max +5 och regn. Kul. Kunde det inte varit som det var nu ikväll, inte ett moln. Fast det var ganska kallt men ändå..

Tänkte lägga upp lite bilder men jag avlider av trötthet snart, och jag ska ju orka med imorgon med...

Taggar tusen nu!

Red Waterloo idag, fjärde gången i hela mitt liv och första på typ 3-4 månader. Gick ganska bra, hoppade typ serpentiner. Snäll häst. Allt jag kan säga typ. :p ingen film för mamma var inte där hela tiden och hon hade inte min mobil så... Men tänk er en skäck som är jätte snäll med mig på ryggen. ;)
Taggar tävling på söndag. Är uppskriven i 70 och om det går bra ska jag hoppa 80 med. :)


"Ingen rubrik"

Det regnar ute. Typ första gången detta året. Både skönt och inte. Skulle älskar regn och det inte vore för chansen för åska ute. Gillar inte när det åskar ute, tycker det är as läskigt. Men helt vanligt regn går bra.
Är helt slut. Verkligen. Ska se om jag kan få iväg lite bilder från clinicen och sedan forsätter evighets jobbet med att lägga över bilder från datron till hårddisken och bilder från mobilen till darton osv. Har gjort en sak med, kan ni gissa när ni får se denna bilden? ;)
Och vet ni, imon öppnar en speciell affär i Växjö (och jag kan inte åka dit förrän på typ måndag, tidigast!!!!), denna...

Chillar gaaalet! eller inte...

Känner att jag är grym på att uppdatera här. Skulle skrivit men tappade bort min mobil så det blev inte så. :/ Och eftersom jag inte orkade ta upp min dator så...
Min mobil låg ute i vårt uterum i ciskus 15 timmar med ungefär 10 program igång och hade 59% kvar när jag hittad den idag. Dukigt mobiil!
Sitter just nu hemma hos Elice. Vi ska igentligen plugga kemi men som vanligt blir det inte så mycket plugg. Men vi ska iaf ut och springa snart. Tredje dagen irad för mig idag. Har redan en fet träningsvärk men det är det värt kan jag säga. Fast jag tror inte jag kommer vara lika glad över det på torsdag när jag ska rida med det. Haha. :/
Hejdå, elise mördar mig så måste gå typ nuuuuuu!
Min fina (konstiga) kompis som mördar mig...

8 snabba!

Kör några snabba idag med. ;)
 • Idag kände jag och Elice oss jätte duktiga eftersom vi var ute och sprang i det fina vädret.
 • Jag är helt otroligt trött på skolan.
 • Jag har en massa planer för sommaren som typ en person vet om. Och dom är as grymma!
 • Jag vill inte ha prov på måndag.
 • Helgen som kommer nu kommer lätt bli bästa på sjukt länge!
 • Jag var hos Julia i fredags och lördags, första gången jag var hos henne på typ ett halvår.
 • Jag kommer inte på mer, därför blev det helt värdelös information.
 • Hästen på bilden är en isis och gick med en som jag blev helt kär i och vill köpa! <3

Snabbfakta...?

Dagen har varit helt allmänt as chill. Började så bra med att vi nästa kom försent till skolan. Första lektionen var svenska och då kollade vi på film. Efter det åkte vi till Alvesta och kollade på en teater, kom hem, åt, hade en rast på 1 timme och 20 minuter som vi var nere och köpte glass på och sedan slutade vi dagen med en musik lektion och en bildlektion.
Efterdet var det ett bortglömt Skol If möte, årsmöte så det var typ ganska viktigt. Jag fick komma in i styrelsen, är faktiskt sekreterare nu, lite tufft. (a När jag kom hem från det gick jag ut och sprang med en kompis och sen gick vi en lång runda. Nu sitter jag hemma, helt slut och ska dusha och städa och plugga.
Vi taggar vår och sommar som satan nu, vi ska träna så det ryker om det! eller något...
Vi sa iallafall att på sommarlovet skulle vi gå upp typ nio, gå ut och springa dra ner till Ica och köpa typ bär och sånt och göra smooties och sen cykla ut till sjöanäs och sola och bada, kan det bli bättre!? Längtaaar..!

Funderar på om jag ska köra lite snabbfakta om mig och lite sånt ikväll eftersom jag inte har något roligare att bjuda på? Funderare på att ha det minst en gång i veckan frammöver bara för att skriva om något "roligt" eller "intressant"... Tycker ni om det? :)
Förra sommaren i Smögen.

Aaah, ge mig pengar!

Nu är jag inte glad. Tog ut och kollade hur mycket jag hade på kortet idag. 168. Handlade för 80 på det. Inte bra. Har 25 000 saker som jag vill köpa men som jag verkligen inte har råd med. Ge mig pengar någon...? Sparar till Aw (måste betala typ allt själv så...), Hästträffen (anmälingasavgift osv..), Falsterbo (eftersom vi ska dit med lägret tror jag), ny väst (den jag har nu suger, ska köpa en racesafe) och sen vill jag köpa en massa saker med, typ detta;
Bikini, Gina Tricot - 79:-
Bikini, Gina Tricot - 79:-
dom två eller denna.. ;
Någon sida orkar inte kolla, 329:-
Hood, Gina Tricot - 399:-
och denna (men jag kan ju forsätta drömma...)
Också någon sida, ca 570:-

Någon rik som vill dela med sig...? Nej, jag ska vara glad över det jag har. Typ.

Clinic med Lotta Björe i bilder


Seg dag...

Idag kommer det bli en helt allmänt seg dag. Ska tvätta min cykel (den var jätte fin när vi kom hem från skogen igår...eheh..) fixa min gamla cykel och fixa den nya med för den delen. Ska åka till Växjö vid typ ett för lillebroshan ska på kalas på Leos Lekland. Måste köpa ny vattenflaska till min kanin, råkade ta sönder den anndra igår när jag slängde den i marken för att det satt en spindel på den...
Ni hör hur kul jag kommer ha det!? Nej, men det är fatiskt helt okej eftersom solen skinero och det är typ +10 ute. Så är det ju Ponnyakuten ikväll med men jag kommer få kolla på det själv eftersom Emma dissar mig, hon är i Sälen (tror jag..) och åker skidor. :/
Haha, jag var tvungen att ta ett kort på hur mitt cykelhjul såg ut. Låg ett tjockt lager av sand och grus på det, ganska lätt att cykla med det, not.

Fint väder, kan det bli bättre? Svar ja.

Har sovit hos Julia och idag har vi varit ute och ridit. Eftersom hon "bara" har en häst så har jag cyklat för det mesta. Vi red förbi en jätte fin hest och en sjukt fin damm. Vi ska försöka få tag på dom som äger den tror jag. :) Det var jätte varmt ute och jag cyklade i kortarmat, första gången iår! Känndes as bra. Det ända som kunde varit bättre hade varit att ha en egen häst att rida, lite synd att jag inte hade det. :/

Klubbhoppning 1 April

Ledsen för sämsta uppdateringen ever, har haft endel att göra...
Igår var det ungdomsråd och ridning, lite tajt med det på torsdagar med det funkar, (speciellt igår eftersom u-rådet gick på typ en halvtimme för hälften hade glömt bort det). Ridningen gick förvånansvärt bra. Red Lilla Grå och vi hade typ markarbete. Red iprincip hela lektionen utan stigbyglar och hoppade sockerbitar på serpentiner. Mamma filmade så jag kan lägga upp det senare, ska till Julia nu. Kommer bli fett nice, har inte sovit över hos henne, eller med henne, på typ ett halvår. Innan gjorde vi det typ varje helg.

Något mer kul som jag gjorde igår var att skriva upp mig på klubbhoppningn, 70 cm på Waterloo. Ska skriva upp mig i en klass till nästa vecka. Har ju bara hoppat honom en gång och det var ju inte så mycket så nu taggar vi! Mamma tyckte jag skulle hoppa Lilla Grå en klass med, Felicia ska hoppa henne 70,80 men isf hoppar jag henne bara 60 eftersom jag aldrig hoppat bana med henne och för att hon inte ska få det så jobbit. Men tror inte jag gör det. Åsa sa iallafall att dom kunde hoppa fler rundor så.. :p
Film från första (och ända gången) jag hoppade Waterloo. :)

Sur för att vara med i tidningen?

Jag har varit på framsidan av smålandsposten en gång synligt, en gång synligt om man vet vad man ska leta efter (fast man ser inte mitt ansikte men ändå) och en gång i b-delen. Och dom två gångerna jag har varit synlig har jag sett jätte sur ut på. Kunde dom inte tagit lite bättre bilder!?
Denna var på framsidan av hela tidningen i oktober 2010. Jag är i mitten, fjärde från höger och fjörde från vänster. Jätte glad över att vara på hästträff? Jovisst..
Jag sitter bakom henne med glasögon (hon fick det för att hon är min kusin och skulle mördat mig annars). Tyckte att det var vädligt smart *host* av dom att ha fokus på min kusin istället för Lotta som är jätte suddig när det var henne som allt handlade om?
Detta var då b-delen idag.
Jätte fin sönderklottrad bild. Denna var på första sidan och vi var så smarta och hade rosa hattar som vi vinkade med som någon med överbra syn kanske ser... ;)
Detta var typ 2010...

Helt onödigt inlägg med har inte så mycket annat kul att skriva om. Bilder och filmer kommer snart, jag lovar. ;)

Clinic!

Åker om typ 10 minuter, taggaaad! Skolan har varit helt as dålig idag, glad att jag inte behöver gå mer. Chill. Men jag ska se om jag kan klippa ihop en film från igår och lägga upp ikväll och kanske filmar jag lite idag med? :)

201

Detta är mitt 201;a inlägg. Soho! Tänkte bara säga att jag är sjukt trött, har varit uppe sedan 20 över fem idag och att jag taggar clinic med Lotta Björe imon! Kommer dock inte att få se hela vilket är synd (dumma skola) men jag ser iaf lite, thats niiice! :D

Har fått lite anndra bra besked med idag, båda två om sommaren och båda om sveriges roligaste ridläger... Kan ni gissa vad detta handlar om!? ;)
Hästträffen 2011 - Kalmar
Aw Sporthorses 2011 - vecka 25 Jump Camp C

Hetast just nu - Schockemöhle

Har läst på två olika ställen om Schockemöhle nu. Tycker det är så fjantigt att ta upp något som hände för typ 20 årsedan bara för att få alla som betalat dyra pengar att ogilla sina saker och slänga dom!? Människan som började med detta kunde ju tänkt lite längre innan h*n skrev att man skulle bränna alla sina Schockemöhle saker på bål (visst, hon skrev inte exakt så men enligt henne så skulle man vilja det om man hade fått hennes budskap). Glömde du bort dom som blivit jätte glada och nöjda över sina saker och nu bara har ett skit dåligt samvete!? 20 år, människan har väll ändå ändrat sig? Annars hade ju detta varit mycket mer aktullet tycker man ju...

Så alla ni som äger eller har tänkt att lägga pengar på Schockemöhle saker, var glada för det ni har och lägg pengarna på det om ni gillar det. Ni kommer inte bli mördade för att ni rider med ett sådant schabrak bara för att hans namn står på det. ;) Grejerna ser ju fortfarande likadana ut, rigth!? ;)

Nybro

Sitter i bilen påväg till Nybro nu. Årets första tävling idag. Inte jag som ska tävla men det är lika kul ändå. :)


Tick tock on the clock

Försöker att göra klart min inlämning till måndag. Går inte så bra... Visst, islam kanske är intressant men inte på papper och absolut inte att skriva sina egna åsikter om det. Går väldigt trögt frammåt. Jag kommer aldrig att bli klar till måndag, en kamp mot klockan som jag kommer förlora.
Undertiden försöker jag kopiera över alla mina bilder till hårddisken och fixa klart filmen från i torsdags, det är bara den jag väntar på nu. Önskar att den kunde göra klart sig själv.
Ska åka till Fanny om ett tag tror jag. Ska åka med henne till Nybro imorgon, tävling. Ska se om jag kan få med mig någon kamera och fota eller filma lite. Kul med lite nya grejer. ;)
Jag vill med tävla...! :( Är klubbhoppning i Lammhult 1 april men jag tror inte jag ska vara med då, tror inte jag orkar hoppa en hel bana med Lilla Grå och Stig är den enda jag faktiskt har hoppat en bana med.

15 Mars 2012

Fick rida Stig i torsdags. Gick väll ganska bra. Fast ändå inte. Först skulle vi rida ruter esset, det gick inte alls bra först sen skulle jag släppa stigbyglarna när vi galopperade och då gick det mycket bättre! Sedan skulle vi börja med cavalettibommarna på medelinjen och det gick skiiit dåligt först. Verkligen kass. Fick till det efter ett tag iaf.
Sedan höjde hon upp bommarna. Gick ganska bra så hade vi en liten paus eller vad man ska säga. Och när vi skulle börja igen var det som att börja om på ruta ett igen. Gick så dåligt. Men efter att bli lagom förbannad på Stig för att han ignorerade helt vad jag gjorde och bli skit sur på mig själv slutade vi ändå ganska bra.

11 snabba

Har varit i staller och är sjukt trött. Skriver mer om ridningen imorgon när jag har lite mer ork till det... ;)
Här kommer iallafall lite onödig kvälls fakta:
 • Vi har minst 10 lik i källaren (spindlar då...)
 • Det bor en koloni av spindlar i våran källare
 • Jag är livrädd för spindlar
 • Jag så en spindel vid dörren i källaren idag när jag skulle dusha och började stampa och hoppa i golvet för att den skulle flytta sig. Den rörde sig en gång, typ precis när jag öppnade dörren, inte mer sen efter det. Så kommer mamma ner, tar upp den och säger att den varit död i minst en vecka, gr8
 • Jag är sjukt trött på skolan just nu
 • Stig är en älg som är stenhård i munnen, har förlitet huvud och är bara en övervuxen ponny (vilket faktist är sant)
 • Mitt humör kan gå från toppen till botten på 10 sekunder
 • När Julia och jag satt på en sten och fikade så råkade jag mosa en mygga på min mobil, äckligt
 • Jag kom på den punkten bara för att hon skrev att hon nyss gjorde samma sak fast med en myra
 • Och när jag tänkte på det tänkte jag hur konstigt det måste låtit när vi satt på en sten, så ringde våra föräldrar och undrade vad vi gjorde så svarade vi; "vi sitter på en sten, det är jätte kul!". Den hemska sanningen är att vi faktist hade as kul på stenen
 • Jag måste skriva klart min skolgrej nu...

Plugg och pengar

Stora pengaproblem just nu. Aw ska betalas, Hästträffen ska med betalas och jag är i stort behov av en ny väst. Och hur tjärnar man pengar när man är 14 år!? Pantade burkar men tappade pengarna, hur ska man göra nu då, vänta på mer burkar eller. Det är sjukt jobbigt att inte ha något att jobba med, då skulle man tjäna pengar och ha något att göra på dagarna.
Så fort man kan ska jag börja klippa gräset igen. Det får jag iaf lite för. Jag vill med gå i 8 och kunna få sommarjobba! Det hade varit fett nice att sommarjobba på Aw... Finns det igentligen något bättre? Inte vad jag kan komma på nu iaf.

Påtal om Aw har jag fortfarande planer på att åka dit som funktionär vecka 18, ska kolla runt lite vad folk säger om någon vill följa med mig dit. Det hade varit så awesome! Isåfall åker jag dit på fredagen och hem på söndagen och under dom dagarna få kolla på grymma tävlingar och hjälpa till.

Sommar och sol!

Idag var det så mycket sommar som det kan bli i början av Mars. Grymt skönt. Studiedag och uteritt på det med, kan det bli bättre!? Svar ja. Om jag hade varit lite smart hade jag tagit mina vantar på mig även om det var varmt. Då hade jag inte suttit här med halv döda fingrar.
Nej, nu ska jag inte överdriva. Inte så farligt, ett sår på ena fingret, typ en blåsa som spruckit och en liten blåsa på andra handen så jag dör inte. ;) Fast det gör as ont att tvätta händerna...

Övernattning i alvesta och stallet får det att kännas som att det är helg vilket är ett stort minus just nu. Kan typ 0 till franska imon. Stabiiilt...
Så nu ska allt stängas ner och jag ska läsa härliga glosor! Glad att vi bara fick typ 10 denna gången. Azum, som att hon kände på sig att detta skulle hända.

Bara för att det har varit så fint väder så lägger jag upp lite härliga, ohästiga bilder som har blivit tagna (och överredigerade) när det varit så fint väder!

Schalalalala.....!

Sitter hos Fanny och kollar på hästar på hestnet. Kom till Alvesta idag och tänkte stanna till imon. Studiedag och rida står på schemat och bara njuta av det (förhoppningsvis..) fina vädret och att inte behöva sitta i skolan.
Såhär såg det ut första dagen på jullovet, inte helt fel det heller! ;)


Vi är på gång!

Andra mejlet blev iväg skickat idag. Känns riktigt bra, nu är det bara att vänta på svar! Hoppas verkligen att dom svarar.
Har inte skrivit så mycket om det med det jag snackar om är Hästträffen 2012 som vi håller på att få allt klart till. Tror att det finns en plats kavar på lägret. Men om man inte hinner, vill eller kan vara där hela veckan så kommer man kunna komma när det är speciella träningar, tex med gästtränarna! ;)
Men om själva träffen hittar ni på http://hasttraffen.weebly.com/
Bild från förra årets träff som var i Kalmar! :)

Har fått endel gjort idag, känner mig ganska nöjd. Fast i kom fram till lite mindre roliga beslut. Om inte Stampe har blivit bättre ska vi åka in till djursjukhuset om en vecka eller två. Eller, vi ska ringa och kolla med dom om vi kan få någon tid.
Han dör inte av smärta, det rinner från hans ena öga och det har gjort det lite till och från men nu har det gjort det ganska länge och pälsen vid ögat börjar försvinna. Det är en bit runt ögat som har klibbat ihop av det. Geggan är typ vit och kommer från ögat. Men han är ju ingen ung kanin så det kan ju bero på åldern... Han fyller nio nu i mars. :p
Bild från förra året men han är sig lik. :p

Dagens ämen, kul

Det ända som synd på facebook just nu är; OMG, LOREEN VANN! SÅ RÄTT! :D:D:D:D:D::D eller, NEEEEEEEEEEEEEJJ!!!! :'''''( Danny vann inte! :( eller, asså, palla bry sig om mello!?
Om man skriver det sistnämnda visar man bara att man bryr sig och orkar störa sig på det, så fel att skriva det då. Så snälla, om ni inte bryr er, skriv inget. ;)


Och nu visar jag att jag stör mig på dom, men det gör jag och jar bryr mig, två helt olika saker.

Detta spårade ut lite.. Iallafall, Loreen vann, helt rätt och jag har varit hos Fanny och kollat. Fett niiiice. :) Imorgon ska jag göra nytta och städa mitt rum (=sitta vid darton, läsa eller göra ingenting). Inte lika nice. Men nu ska jag sova. Känns som jag inte gjort det sedan imorse, omg...
Fien bild på Fanny och Grynet som jag kanska ska åka med på lördag på tävling, fett pepp på det!

Sammanbrott!?

Jag kommer få ett psykiskt sammanbrott när som helt. Detta funkar inte. Nu är det ett MÅSTE att jag ska hitta en häst jag kan rida, vara med, och lita på att den kommer finnas där och inte försvinna vilken dag som helst bara för att jag inte äger den.
Det bara är så, detta fungerar inte.


KONY 2012

Två dagar, 7 377 102 visningar. Men, världen är sjuk.

Picasa

Såg att bilderna ändå hade kommit upp, bara under inlägget som jag la upp innan det med bilderna? Skumt...
Picasa var nice, det går snabbt och blir nästan alltid bra! Kärlek till det programmet!
Eftersom det inte händer speciellt mycket nu så är detta det roligaste jag har att skriva om. Något mindre roligt var att jag tappade 150 kronor som jag precis fått för panten, skulle gå hem, kommer hem, chillar, ska gå, pengarna poff, borta. -.-'

Inlägget kommer inte upp?

Vet inte varför men mitt inlägg kom inte upp innan, konstigt.. ;s
Eller kan ni se det? Ska sova nu innan jag får ett utbrott på blogg.se

Egoboost!

Började läsa Isabellas bok innan idag. Vet många som borde läsa den, ska se till att dom gör det med. Kommer läsa den om och om igen, alltid när jag behöver den. Har läst typ 4 kapitel, får hoppas att resten är lika bra!

Har fixat med en massa bilder idag. Måste börja rensa min dator snart, detta är inte bra. Jag har verkligen överdrivet mycket saker på den och den börjar bli seg. INTE BRA.

Imorgon står teater, idrott och Växjö på schemat. Får hoppas dagen uppfyller mina förhoppningar, haha! ;)
Har fixat och lite så idag, kanske har något på G, känns fett bra!

L O V E

Avslutar med min absoluta favorit bild, ska lägga upp orginalet någon dag med...
Picasa in my <3 4 ever!

Jorrå, normala....


Dagens (mycket nödvändiga) inköp! ;)

Gekås in my heart men inte när man inte har så speciellt mycket pengar, ehehe... Eftersom det ändå folk vill veta när man har varit i ullared är vad man har köpt kommer nu en mycket fin lista. ;)


*Ridstrumpor med Pippi mönster, ni vet sådana pippitröja som alla har? ;)
*Två trätavlor med fina texter på. På den ena står det; En vän är den som känner dig som du är, förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit, och ändå varsamt låter dig växa.
På den anndra står det; Ingenting är omöjligt...Det omöjliga tar bara lite lägre tid....
*Blingbling som jag ska blinga (hahah, bliiing) dom med.
*Isabella Löwengrips bok "Egoboost!"
*Usb sladd till iPhonen.
*En ny plånka.
*Långa träningsbyxor
*Gummisaker man har på hörlurarna.
*Smala gummisnoddar.
*Ridvantar till Fanny.
*Ett lakan som ska sitta fast på madrassen, med typ resså eller vad det heter, minns inte vad dom kallades. ;s
*Vingummi suuuura.
*Rollo

+ lite hemligt som jag inte kan skriva här. (a

Snabbiiis... ;)

Ledsen för sämst uppdatering men har haft fullt upp hela helgen. Torsdags var jag först på möte och sen stressade jag iväg till stallet och red en trött Lilla Grå, så söt är hon.. :3
Fredags chillade jag med kåmpisar och sen var vi på midnattscupen hela kvällen/natten och hade så häär mycket tekning inne i bollhallen, gr8.
Idag har jag varit med Julia hos Felicia och träffat hennes lilla pålle Lara. Imorgon sticker jag till Ullared, det bestämdes idag, litesådär random. :p
En bild av ca 500, eheheh... hur orkar jag kolla alla dom!? ;o

Vecka 8 största fail...




RSS 2.0