Dåligdag, fast ändå bra.

Har varit med Fanny i Åseda hela dagen. Om vi hade haft lite bättre väder hade jag nog uppdaterat lite. Nu blev det inte så för att så fort man tog av vantarna förfrös man händerna. Det snöade hela dagen och var svin kallt. Fanny hoppade två L:C idag. Första gick hon felfritt och kom precis utanför placering. Inför andra var det inte så bra. Grynet hade stått ute ganska länge i kylan och var inte riktigt igång tror jag (kollade inte på framridningen) och det gick lite segt på banan så hon kom inte riktigt över andra hindret och fastnade så det slutade inte jätte bra.
Men, ingen av dom skadade sig och båda mår bra, som tur väl är.

Kom hem och påbörjade städningen av mina skåp. Fattar inte hur jag kan ha så otroligt mycket onödiga stallsaker. Ingen som behöver lite ullaredsstrumpor...? Har minst 20 par ridstrumpor vilket är ganska mycket om man tänker på att jag bara rider en gång i veckan. Behöver inte köpa nya på ett tag iaf...

Är helt sjuuuuukt taggad till imon. Har inte "tävlat" sen julklappshoppningen och är skit sugen nu! Får hoppas att det går bra och att jag inte fryser fötter och tår av mig. Det skulle bli typ max +5 och regn. Kul. Kunde det inte varit som det var nu ikväll, inte ett moln. Fast det var ganska kallt men ändå..

Tänkte lägga upp lite bilder men jag avlider av trötthet snart, och jag ska ju orka med imorgon med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0