Happy!

Skrev ett jätte långt inlägg om klubbisen idag innan, men så krachade hela datorn, det stog "Han är död Jim" och så startade datorn om, blev sådär lagom glad.

Waterloo var jätte fin och skit snäll idag! Eller, det känndes typ så. Det var en annan tjej som jag "delade" honom med, hon hoppade 80, 90. Jag hade ju bara skrivit upp mig i 80 för jag tänkte att det säkert inte skulle vara någon som hade honom eftersom han bara hade varit med på en av klubbisarna sedan jag började där och det var den jag hoppade honom på förra gången. Men iaf, jag hade ju tänkt mig att anmäla mig till 90 med om det gick bra men var inte helt säker nu när han skulle gå dubbelt. Men vi red inte fram honom så mycket (jag red fram mest och det var jag som ville att vi skulle rida fram lite osv, känner mig jätte snäll!) så han orkade gå två 80 rundor och två 90, och lyfte benen tillräckligt alla fyra!

Jag startade först i 80 och det var bara en mellan oss så hon började rida fram honom och hoppade lite bara för att ha hoppat något innan hon gick in på banan. Missade tyvärr när hon red fram, vet inte riktigt vad jag gjorde, var nervös antar jag. När jag red fram var han jätte mjuk och fin, hon är riktigt duktig på honom! Väl på banan var han mycket hådare i munnen men vi kom runt felfritt och allt. Bestämde mig inte förrän hon hade hoppat 80 att jag skulle hoppa 90 med, ville ju inte att han skulle vara helt slut. Men eftersom det bara var 7 hinder och inte speciellt svårt på någotsätt så gick det bra.

90 känndes så mycket bättre än 80. Hade mycket mer flyt och det känndes allmänt bättre. Så jag är grymt nöjd med dagen, taggar nästa som är till hösten, innan det är det aw vilket kommer bli awesome. Sedan vill jag ju vara med på den lokala häst tävlingen i Lammhult som är om två veckor och hoppa Ldn fast jag vet inte om jag får, odinarie anmälan är slut om två dagar och så ska man fixa licens och kolla med åsa, får se hur det blir...
Bild från idag. Bilderna mamma tog blev inte jätte bra, jag hade glömt och ställa tbx inställningarna på kameran så dom blev jätte ljusa, men det var ju mitt eget fel så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0