Fredags Film, whoooooo

Kattfilm två veckor i sträck, men vem gillar inte fluffiga kattungar!? ;) 
 

Nov. 29, 2012

Maja fick vila idag, in case ni ville veta. Får ju dåligt samvete, var inte där i tisdags och inte idag för idag spenderade jag nästan 3 timmar hos frisören.

Lilla grå fick dock bli kvällens offer under ridlektionen, vet inte vad dom hade matat henne med för idag var hon helt Mongo, söt liten ponny. Nej men hon skötte sig ganska bra, bara jag som är trött. Mest för att jag hade min första lektion på vegby idag, alla hatar vegby.


Ponyyyy

Idag blev det barbackaridning i paddocken, träning inför julshowen, haha. Igentligen skulle jag ha ridit ut men när man knappt ser vägen är det inte så lockande att rida ut själv i skogen... 
 
Jag är sjukt trött och har just ikväll ingen inspiration alls till att blogga. Måste plugga med, yes. 

Hahahahaha, jag vill med ha en rävpolare!

 
HAHAHAHAHA xD 
 

Hästar finns inte. Eller?

Förstår inte grejen med den sidan på fb, haha? Nej, men vem är så korkad att dom tror, helt seriöst på att hästar är frukt? Jag hoppas verkligen att personen som ligger bakom bara skämtar. Nu sitter ni säkert och skrattar åt mig för det MÅSTE ju faktiskt vara ett skämt, men de verkade svara otroligt seriöst när hd ställde frågor till dem... 

Den här typen av sidor blir fler och fler. Vad tror du att det beror på?
– Vi har märkt att många försöker ta efter oss, så kallade copycats. Det har börjat urarta lite. Det här är väldigt viktigt, det är inte så kul att skämta om. De andra saknar vetenskaplig grund.

Har du kommit till några nya insikter under den här processen, alltså bortsett från att hästar är en myt?
– Det är det många tycker att folk är lättlurade. De kan inte se vad som menas. Förvirringen är så rolig att se.

 
Anyway, det jag ville komma fram till var den otroligt roliga kommentaren: 
 
På en del hopptävlingar med dessa s.k. "hästar" har man ju sett hur de fallit omkull. Är det då detta som kallas fallfrukt?
 
och denna var med ganska kul, hahaha 
 
Aha! Jägersrotravet är egentligen en fruktmarknad. Det har vi anat länge!
 
"Det är svårt att sätta en diagnos på alla. Vanföreställningar är vanligt hos folk som ser hästar. Många dagdrömmer också." 
Det stog det också, men om jag nu dagdrömer, hur fick jag det då på bild och sitter jag på ingenting? Wow, borde ju nästan få vara med i Guinness Rekordbok... 
 
 

Går det verkligen så fort?

Allt går så jäklar fort när man gör något hela tiden, jag häger inte med.

Vi tränade till julshowen idag, både galoppera och hoppa Maja barbacka är avklarat utan avramlingar och andra skador. Fast fröken tyckte nog jag var as jobbig när jag hoppade upp och ber hela tiden och gjorde ändå inget vettigt från ryggen, tillslut blev hon sur på och när vi skulle galoppera i slutet hoppar hon lite missnöjt, min lilla super snälla ponny. <3


Deeeeeep

Pepparkakor bakade, krans till stallet gjord och ätit sig mätt på socker så det räcker för resten av året är avklarat. 
 
Justnu är jag bara så otroligt trött på alla, alla som är så korkade och alla som är så dumma som inte fattar vad de igentligen håller på med, hur världen faktiskt ser dom. Fast ibland känns det som att det bara är jag som ser alla så, alla har gett mig ett sätt att se livet på som man inte borde. Men samtidigt vet jag att det finns hur många som helst därute som tycker exakt samma sak om mig så jag ska väll inte säga så mycket själv, men om man inte säger något kan man inte heller förändra något, men man kan ju alltid börja med sig själv... 

Nov. 24, 2012

Min rygg har plågat mig hela dagen, åkte av igår, så duktig man är. Vet inte riktigt vad som hände, fy vad dålig jag är. Så idag red jag inte in case of det skulle hänt något i ryggen så jag gick en liten söndags *host* promenad och Ida skrittade men barbacka en bit ner till banke. När jag får stanna och vänta på min häst och vi minst en gång i minuten ska behöva trava för att komma fram till ida och Stina än inte okej. :(


Fredags Film

HAHAHA, dom sötaste katterna någonsinn! c: Hade ju inte sagt nej till att ta hem dom eller så... 
 

Torsdag igen

Sitter på ridskolan och väntar, idag åkte vi tidigare eftersom dom innan oss var snabba förra gången, blev tvärtom idag.

Maja och Stina var inte snälla idag, först hittar vi inte dom i hagen och när vi gått igenom hela hagen x-antal gånger så hittar vi dom, och då tycker Maja att vi ska bralla iväg genom hela hagen och Stina hängde på. Snällt.


Hejhå så kan det gå

Råkar visst ha bokat upp mig varje dag iprincip i två eller tre veckors tid utan att igentligen ha koll på vad det är jag ska göra, jag följer min kalender som det oftast inte finns särskillt pålitliga tider i, som igår när vi hade möte, om ingen sagt något hade jag gått dit vid kvart över tre och inte vid halv sex som det faktiskt var vid. Om det inte är möte är det kyrkan, är det inte kyrkan är det något med familjen, är det inget med familjen är det något med komipsarna. Fast det brukar ju lösa sig ändå, varför skulle det inte gå nu? ;) Fast det är skönt att ha något att göra hela tiden, annars skulle jag vara sådanhär hela dagen, skit sur för att jag är trött och det är för varmt under täcket, min kudde är oskön och mina strumpor har veckat sig så dom är osköna, vilka problem jag har... 
 

Just nu.


Ah justde

Tror jag ska ta min iFån och lyssna på lite musik och läsa min ny inköpta bok från Ullared...


Fredagsmyyys

Sitter framför tv med sista Harry Potter filmen, chips och polkagrisar. Ganska nice.


Det vi alla älskar är inte riskfritt


Fredags Film

Vet inte huuur många sådana här filmer det finns på youtube, men denna var riktigt bra! 
 

Ponnyhestar hoppar fint

Maja fick ta sig en sväng i skogen idag, jag är inte säker på om det verkligen gick så fort som det känndes eller om det bara var jag som inte så ordentligt efter som allt var grått efter solen gick ner men efter att vi väde gick det nog tre gånger så fort hem som det tog dit, bus ponny gillar att springa fast hon var helt slut efteråt, söt. 
 
Ponny nummer 2 för dagen som var Lilla Grå gick super, vi hoppade trekombination och det var verkligen som två olika hästar från det att vi började till vi hoppade det sista gången, dat kännsla! Vi var tre i gruppen idag och jag var den ända som lyckades hålla mig kvar på hästen hela tiden, ehehhheh... Men det var najs att träna idag, sådana här tränignar kan inte få något annat än tumme upp! 
    
Men nu ska jag plugga och det får tumme ner. 

Hej alla i den här glada världen

Alla har rätt att inte vara på topp ibland, låt mig bara vara här nere.


Jönköping Fältrittklubb 10/11

Var ju i Jönköping och tävlade med Lilla Grå i lördags, hoppade Ld+5 och Lc. Hade med henne dit eftersom att efter hon gick omkull första lagtävlingen har hon stannat ut sig så då tänkte dom att jag skulle prova och se om jag fick runt henne. Och ja, vi kom ju en bit på vägen, det var ju inte första hindret iaf... 
 
Och även om det låter konstigt så var det fortfarande kul. Jag som alltid bara hängt med på tävlingar och kollat men inte tävlat själv fick nu tävla, att själv få sitta på hästen var kul även om resultatet inte var det bästa. Och sen är ju hästen ganska rolig i vanliga fall med, kommer sakna henne.
 
KOLLA 1080p! 
 

Bloggtävling hos Isbitarna!

 
Klicka på bilden för att komma till tävlingen! ;) 

Sorryyyyy

Har verkligen inte orkat skriva, har hänt lite i helgen, både bra och dåligt. Men det kommer senare, nu ska jag bara sova och försöka ta igen det igen... ;)

Fredags film, yäääy

 

R u b r i k

Idag har jag hunnit med mycket men inte ens inärheten av allt jag borde ha hunnit. Nu blev det visst jätte mycket på en gång, men det löser sig nog...

Har ridit både Maja och Lilla Grå idag och det gick helt ok med både, är helt slut så jag orkar inte skriva ett ord till, godnatt.

Sjövilda barn och plugg

Pluggpluggplugg. Fysikprov imorgon, engelska och biologi läxa till fredag, har redovisning på min prao imorgon osv... Kanske var bra att Maja får vila idag, haha. Men vill man ha bra betyg så är det ända vägen om man inte redan kan allt vilket jag inte kan trots att folk verkar tro det ibland. 
 
Hade Skol If för 1-4 innan, undrar om vi med var så sjövilda när vi var små, dom är helt galna! Fast ganska söta, förutom när dom slår sig för det är inte lätt att trösta dom. Kan dom inte bara försöka att inte kasta bollarna i huvudet på varanndra? 
 
 

My pony is beautiful del 2


1år

 

Att det alltid ska bli såhär...

Så fort det är dags, när det verkligen känns att nu fasen går det vägen, nu blir det av! så blir det ändå inte av... Får hålla alla jäklar tummar för att de är snälla i Jönköping. 
 
Maja skötte sig väldigt bra idag, lilla ponnyn och jag hade eget hoppass hemma i paddocken vilket gick ganska bra. Hoppade 70 med henne vilket var det högsta hon har hoppat med mig på ryggen. Vet inte vad som gick fel när mamma hade höjt till 70 för då kom hon jätte nära heeela tiden, när hon kom som bäst kom vi i fel galopp för hon bytte när vi var typ tre galoppsprång ifrån och då vill man ju inte gärna vända åt sidan... 
Men hon är snäll och räddar mig, jag är bara rädd att om jag inte skärper mig och börjar hjälpa henne så kommer hon inte vara så schysst hur länge som helst, skärpning nu. 
Helt random bild som bara de som läst hungerspelsböckerna förstår... 

My pony is beautiful del 1

 

Keep calm and...

...forstätt vara djup. 
 
Hade typ 1 000 sådana här bilder innan, fattar inte vart dom tog vägen.. :( 
 
Taggar hemmahoppträning imorgon, min ponny och jag tänker sätta personbästa, förhoppningsvis kommer vi få filmbevis på det. Om det ser någolunda normalt ut kanske jag kan lägga upp det, annars får ni se det när vi skuttar runt klubbisar med okej resultat, när ví har utvecklats. 
 
När vi ändå är inne på det så ska jag tävla på lördag. Om pengar, licens och anmälan hinner bli klart i tid. Och om vi kan ha den transporten. Wihoooo, jag är inte alls nervös eller så...nejdå. Har bara hoppat hästen en gång på vad blir det, minst 4 månader, men det kommer nog gå bra ändå, hoppas vi. Får försöka hitta denna känslan när vi hoppade bana på 90 och det var a pice of cake. Nu ska vi ju hoppa 75-80 och jag kommer dö. Yeees... 
 
 
Nej men jag är sjukt taggad och vi ska äga. 

Vi har varit djupa idag...
RSS 2.0