Zzzzzz....

Nu. Är. Jag. Helt. Slut. 
 

Sitter i sängen efter en lång dag. Började med fotboll på Ip vilket slutade med att jag halkade två gånger och ramlade i lera, gled nästan rakt in i målvakten och lyckades på något underligt sätt hoppa över min kompis som försökte glidtackla mig. 
Tillbaka i skolan var jag helt slut. Efter lektionen och efter hela denna veckan. Hade en av de drygaste mentos(HAHAHA)tiderna på länge och chillade igenom SO;n. 
Skratta inte, men jag dansade efter skolan. Och jag var inte speciellt bra. Haha. :( Läxa till nästa gång: lära sig stå på händer. Så här många procent av mitt liv kommer jag lägga på den; 0,001% 
Nej, men det var mer min kompis som går på dans som skulle lära sig det och det var inte till nästa vecka. :p Jag dansade bara för att det var hon som höll i det, eller ja, typ. 
 
Iallafall, det jag skulle komma till var att jag har tränat med Maja för andra gången idag! :D Och glad, nöjd och trött kan jag meddela att det gick mycket bättre än sist, ett par träningar till och sedan sitter det nog ganska bra! :) 
 
Vi gäspar. För att vi var båda trötta. Och om vi hade haft en kamera idag, hade ni fått se en sådan här bild, fast med dubbelt så stora gäspningar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0