Can't find a single cloud in the sky

Klockan hann bli 8 innan vi åkte från stallet och det var inte mörkt ute, våren är påvääääg. Solen sken och snön smälter, kunde det blivit bättre? Var ute en sväng barbacka i skogen, skrittade och travade lite eftersom det var ganska mycket för henne igår. Lugnt för henne, hallå träningsverk imorgon! Hon var skit pigg på att komma ut, förstår inte hur...
 
Dagar som idag hade jag lätt kunnat bo där ute. Tänk vad skönt att man hade varit tvungen att gå upp tidigt för att hästarna skulle ut, man hade fått längre dagar och en väldigt mycket bättre rutin i vardagen. Att kunna gå ut när man vill, kunna göra något ute. Det kan jag ju nu med men det hade blivit på ett helt annat sätt. Fast jag är ganska nöjd med att bo där jag bor med, nära till skolan och om man vill någonstanns eller till någon är det oftast cykelavstånd eller så finns det buss. 
 
Det här med pengar har aldrig varit min starka sida och kommer nog aldrig heller att bli... Rev sönder en 500lapp idag, ehhm.. Så kan man ju med göra om man känner för det. 
Bästaponnyn igår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0