Hemifrån

Fick ett sms av mamma innan på söt ponnyn, haha. Charmig!


Imorgon <3


I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya

 1 år. 365 dagar sedan jag för första gången träffade världens bästa Maja
 
 
 
 
 

Film från Braås

 
 

Imorgon bär det av

Imorgon drar vi till Braås, båda lika taggade! 
 

Jag har det bra mitt liv rullar på

Snart är första skolveckan avklarad, sååå skönt! Vårat nya schema är helt kass, end of discussion.
 
Elan fick följa med upp till klubben idag och träna en gång till. I tisdags var det markarbete som stod på schemat för torsdagen men det slutade med att vi hoppade bana och hade "pay and jump". Jag kanske inte var den enda som hade svårt att hålla mig till det jag planerat? ;) Fast jag är bara glad att det blev som det blev, allt kändes huuuur bra som helst och jag är helt galet taggd på att åka ut och tävla nu! Kan nog leva på detta ett tag nu. 
Såhär ser man ut när man kommer till ett helt nytt ställe med massa hästar, cool. 
 

Sjöhästen

Eftersom vi tränade igår och ska träna imorgon så skulle vi bara skritta ut en runda. Och slutar i sjön. Alltså, så fort man försöker planera något så slutar det alltid med något helt annat, ger snart upp det här med att planera haha! 
 

Första träningen - check

Är helnöjd med Elan, samarbetsvillig och bussig hela träning när jag inte var där och red på som jag skulle. Ungefär 110 saker att tänka på men det viktigaste just nu är att få honom att inte trycka in ett litet extra galoppsprång innan hinderna, att han vågar lite mer och att jag vågar släppa honom lite mer. 
Det enda jag igentligen ville att ni skulle få veta var att ponnyn är grym och att vi är grymt taggade till att komma ut och tävla. ;) 

Och eftersom min dator är full utav så mycket skräp kan jag inte längre komma in på mina bilder utan att behöva vänta några år, thats why det är en bild på min lilla bebis. 
 

Aug. 20, 2013

Elan gick mycket bättre igår, hoppas på att det går ännu bättre idag när vi ska träna. Hans licensen blev godkänd iallafall så vi behöver inte åka och mäta honom och tävlingsdebuten blir snart! :D lite lagom taggad bara...


Ungefär så här känns det idag


Karl-Oskar 2013 - Gymkhana

En kompis lånade min kamera och fotade när vi red gymkhanan i Växjö på lördagen. :)
 

Elantino

Elan är lättad och Stina förtvivlad. Och Balett står i sin gamla box, med sin gamla kompis Waterloo i Lammhult och är hur nöjd som hellst. Back to normal. 
 
Elan och jag har klarat av första passet ihop och det gick många gånger över förväntan. Känner på mig att det kommer bli grymt kul att få komma ut och tävla med honom, can't waiiit. Så as soon as possible ska han slutmätas, antagligen några dagar innan jag drar ner till Aw om jag har tur. ;) Sen så ska vi ut sopa banan! 
 

Någon som inte blev så glad...

....på sin nya hagkompis. Vilken tur för henne att hon åker hem imorgon då. ;) 
 

Och han är hemma

 

!

Idag. Idag.Idag.Idag.Idag.Idag.Idag.
 
 
 

Snartsnartsnart

På lördag. På lördag. På lördag. På lördag. På lördag. På lördag. På lördag. På lördag. På lördag. 
 
PÅ LÖRDAG.
 

Amagad, jag dööör. Soooo exciteeeed. 2 dag. 2 DAGAR. 
På lördag var det 74 dagar sedan bilden togs, 74 dagar av väntan... (jag har inte suttit och räknat dagarna, sååå galen är jag inte. Big Day appen är bra till mycket. ;) ) 
 
 
Kanske inte behöver förklara varför detta är som det är? ;) 
Anyway, Annie och jag har avancerat med hemisdan, numera har vi även varsin tröja med hemsidan broderad på ryggen och idag landade 250 visitkort i brevlåndan! Längar till jag kan ut och fota tävlingar (planen är att jag själv tävlar en dag, och sedan hoppas jag på att min kusin åker på storhäst tävling den andra dagen utav helgen. ;) )
 
Och sedan har vi ju Volkswagen Grand Prixen, Skyrup CC Horse Show om två veckor, ganska taggad till det med. See u there, om ni är intresserade utav att se sverigeeliten rida på Sveland Arena (vilket ni borde vara) 
 
 
 

I brist på annat...

 

Balettan

Balett får stanna någon dag mer, wiho! Nu när det äntligen börjar gå helt okej. Emma var med i stallet idag, tanken var att hon skulle ha ridit lite eftersom hon red Balett i början utav sommaren och se om det var något skillnad nu men eftersom det började ösregna precis när jag skulle rida så hoppade hon över det och byggde en studs till mig. Självklart slutade det regna i samma stund som jag satt av och då hade det regnat nonstop sedan jag hoppade upp, thank u som bestämde dagens värder, verkligen TACK. 
Bilderna är printade från film, visst ser vi så graciösa ut på den sista, haha? ;) 
 
 
 

Glaada

Gymkhanan var så rolig idag, även om vi alla hade vinnarskalle-mood under själva tävlingen var det ingen som frågade vem som vann, alla var bara sjukt glada över att det var roligt. Vi ville tävla och vinna på hästryggen, nedanför bara skrattade vi och det är precis så det ska vara, att komma undan alla krav och bara få ösa på utan krav. 
Imorgon kör vi igen och ska ha precis lika roligt som idag, enda skillnaden är att ingen behöver vara nervös längre. ;)  
 

Karl-Oskar

Fyyyy vad kul vi hade även om jag tror vårt lag förlorad, glömde bort att lyssna på resultatet, haha! Imorgon kör vi igen och då snäppet bättre, snabbare och smidigare.


Smurfigt värre

Bara några dagar kvar. Några dagar kvar till allt. Om några dagar lämnar vi tillbaka Balett. Om några dagar hämtar vi Elan. Om några dagar börjar skolan. Om några dagar ska jag tävla. Och ändå går tiden sååå långsamt. Något som det inte ens är några dagar kvar till är Karl-Oskardagarna, för det är imorgon. Imorgon börjar meetinget i Växjö och imorgon ska vi visa upp gymkhana mitt i Växjö, utklädda till smurfar. Så om ni råkar se 8 smurfar med två hästar i Växjö imorgon, då är det vi, haha! 
Här är med två smurfar, lite finare och lite mer koll på läget än vad vi kommer ha imorgon. ;) 
 

Tävlingsbilder

Förutom http://tavlingsfotografer.weebly.com/ så rullar min och Annies hemsida på bra, har varit ute på endel tävlingar och har några på g med och det går frammåt med spridningen vilket är så kul! 
Slänger upp lite blandade bilder från Eriksmåla & Ljungby vilket är de senaste tävlingarna, finns mer på http://cafotografi.weebly.com/ 
 

Ofrivilligt (?) uppehåll

Efter en ofrivillg (eller frivillg, lät bara inte lika bra) paus nu i sommar är motivation tillbaka vilket är grymt! Balett åker tillbaka till ridskolan på söndag eller tisdag, inte helt klart ännu och om 11 dagar kommer Elan, woho! Alltså blir jag hästlös i minst fyra dagar, what to do? Hur ska jag överleva? Planen är att packa väskorna och ta tåget till Laholm och hälsa på världens goaste Lollo & Elle några dagar, minska hästabstinensen lite genom att iallafall träffa några hästar, haha. ;) 
 
Har hänt huuuur mycket som hellst sedan jag bloggade normalt sist men det är inte alls kul att veta såhär i efterhand. Det enda som är värt att ta upp är att jag har startat en hemsida som jag har fått huuuur mycket cred för som hellst vilket känns så underbart (låter sjukt ego, I know, men äntligen kan jag säga att detta är något jag har kommit på och något jag skapat själv). Sidan heter tavlingsfotografer.weebly.com och är till för dig som vill hitta fotografer där du bor! Gå in och läs mer på hemsidan. ;)
 
Imorgon ska jag vara med i radiokronoberg, hoppas ni lyssnar klockan 9ooo. Wihooo! 
Otroligt vacker bild på mig och Balett, vädligt charmig måste jag säga. Eller något i den stilen
 
 
 RSS 2.0