00.44

När man är så trött att man inte kan sätta ihop en mening utan att tappa alla orden i huvudet borde man inte ge sig på att blogga. Speciellt när det intressantaste man gjort under dagen var att nästan bryta alla ponnyns ben och alla sina egna genom att försöka rida på den buckliga cementytan till paddock. Skaderisken var större där än vad den hade varit att köra fram och tillbaka till Jönköping idag. Kanske inte om jag hade hållt mig till den begränsade hastigheten som var skritt, vi försökte oss på att trava vilket kunde lett till diverse skador med lite otur. Men, idag klarade vi oss och vi ska förhoppningsvis med lite tur fortsätta med sådan tur resten utav vintern. Imorgon ska vi släppa ut dem så då är det förhoppningsvis så ljust ute att man kan passa på att rida någon annanstanns än i paddocken utan att riskera att rida in i något, typ ett träd. 
 
Jag är helt sjukt sugen på att införskaffa ett nytt objektiv, vilket jag har varit ganska länge nu. Ett nytt objektiv, vår och utetävlingar, det hade inte varit helt fel. Bara ett par veckor och tusenlappar bort, bara... 
 
Bilder från helgen då Volkswagen Grand Prix var i Skyrup. Då blev ungefär en fjärdedel utav bilderna användbara, och inte ens de blev speciellt skarpa, suck. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0