Kvällsfunderingar

Jag är fortfarande helt slut och borde kanske igentligen lägga ned darton och sova istället. Men allting bara snurrar runt och jag hade en sådan as bra ide som jag skulle vilja ta fram i huvudet och bara fundera på, hur fungerar det?, vad är det?, vad tycker andra om det?, vad tycker jag om det? och sedan bara ta alla dessa tankar och funderingar och skriva ut här så skulle de bara försvinna ut från huvudet så blev det en tanke mindre där och en mer här. Jag har ingen aning om jag skulle sluta fundera på det så mycket om det blev skrivet här, om tanken faktiskt skulle sluta att förfölja mig dagligen. Men självklart försvann den innan jag kom på att jag kanske borde ta vara på den och nu dyker det självklart inte upp något nytt. 
 
Men, jag har kommit fram till att det som läggs upp här i fortsättningen bara kommer att läggas upp för min egen skull, för att resna huvudet. Anledningen till att jag uppdaterat så otroligt dåligt är för att allt som kommer från mina fingrar och upp på datorn blir så himmla fel formulerat och inte alls så som jag vill, och därför har motivationen försvunnit lika fort som den kommit eftersom jag inte lyckats få saker och ting så som jag vill att de ska vara.
Önskar att jag hade kunnat vara mer som honom, då hade det enda jag behövt fundera på om vi ska till höger vänster eller rakt fram och om jag får någon kvällsmat ikväll med. Vissa har det för lätt... 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mlie -Julkalender på bloggen-

Delta gärna i min bloggtävling med pris till ett värde av 300kr :)

2013-12-04 @ 17:44:28 / URL: http://mlieaxelsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0