Life's what you make it

Den sköna känslan när man är klar med något. Åh så underbart. Haha, kanske ska börja anstänga mig lite mer så jag får känna såhär oftare? ;) Om jag lyckas lämna in mina arbeten i tid utan att behöva sitta uppe flera timmar natten innan skulle allt bli så mycket lättare och jag skulle vara så mycket piggare. Något att jobba mot, tills jag inser att det är mission impossible. 
 
Jag har stressat mig igenom dagen, i mitt huvud. Där uppe har allt gått i 200 och jag har fått lite smått panik över allt inte ska bli klart i tid. Vilket det självklart inte har blivit heller men vi har kommit en bit påvägen. Om jag inte hade åkt till stallet och släppt skolan för några timmar hade jag nog gått igenom mer än en vägg. Fick dock lite smått panik när jag hoppade av Maja och såg att hela mulen var något mellan brun och blodfärgad. Antingen har hon ätit för mycket träd eller så kommer hon tappa sina tänder. Fast hon verkade inte bry sig speciellt mycket, hon tyckte nog bara att det smakade lite konstigt...
 

B&J

Ännu en anledning att älska Ben&Jerry, HAHA.


So I won't give up

Jag vet inte vad det flög i Maja idag. När jag skulle ta på henne täcket efter att vi har ridit så står jag i stallgången, håller i tyglarna och ska knäppa täcket fram. Hinner precis knäppa båda när hon bara vänder sig om och springer ut från stallet och ut i hagen. Inte en chans att jag skulle kunna hålla kvar henne då. Så hon sprang ut, ställde sig i hagen och tittade på mig. Men det hela slutade mycket lyckligt med en nöjd ponny med en hög hö och utan träns. Ibland undrar jag vad som rör sig i hennes huvud. 
 
Idag fick jag motivation till skolan. I ett ämne. Som jag ändå inte kommer bli klar med i tid. Kanske inte ska ge upp hoppet om att ha ett A när jag går ut nian? Vi fick en ny So uppgift idag som är likadan som förra bara att vi skriver om 1700/1800-talet och jag har äntligen kommit på en ny taktik för att bli klar i tid. Man kan ju alltid hoppas. Och man kan ju alltid hoppas på att alla som inte är insatta i hur bloggare bloggar någon dag kommer att inse att alla bloggare mellan 5-20 inte skriver som mina kära kompis gjorde innan idag, för det är så alla i min klass tror att man bloggar om man är tjej i dagens samhälle och har en blogg. 
 

FEEELIX ÄR BÄST :DDD

HEJSAN ALLA KÄRA LÄSARE!
Idag har jag något mycket spännande att berätta! :DDDD
FELIX EMANUELSSON ÄR VÄRLDENS BÄSTA KÅMPIZ JAO <3
 
 

With a new attitude everything can change

Starten efter lovet kunde inte varit bättre. Eller, det kunde den. Ganska mycket bättre. Jag är inte motiverad alls till att gå till skolan, jag behöver ju inte vara ûberglad över det men lite motivation skulle inte vara fel. Min inställning till skolan är ju inte super bra heller. Men vi fick våra Skol IF tröjor idag, tröjorna det var tjat om när jag började, för ungefär 2 år sedan. Hahaha... 
 
Maja och jag var ute och promenerade i skogen innan. Tänkte mig att det skulle vara mysigt att gå ut och gå med henne eftersom hon skulle ta det lite lugnt idag och jag orkade inte rida men det blev inte alls lika mysigt som jag tänkt mig. Hon ville absolut inte gå ifrån Stina och när vi kommit över det vill hon inte gå rakt fram utan det var mycket roligare att gå på mig. Hon får plus för att hon inte gjorde någon när vi gick förbi huset med höns och lekande små barn med livsfarliga pulkor i högsta hugg. Men sen var de ju inte ute och härjade idag heller... 
 
 

Let this be your drive to survive

Detta har helt klart varit det bästa sportlovet jag kan minnas. Sista riktiga dagen på lovet kunde inte blivit mycket bättre, kanske att jag skulle ridit lite mer på Maja och att det inte skulle varit så kallt. Det blev bara en snabbis med henne i paddocken barbacka, hon var inte så pigg som jag trodde men hon hade tydligen rastat sig själv när jag har varit borta vilket inte förvånar mig alls. Det hade snöat ganska mycket en dag, kan förstå att hon hade svårt att stå still, haha. 
 
Träningen idag gick så bra, känslan var där och allt flöt på. Sådana lektioner man kommer ihåg och det är det man vill komma till alla andra gånger man rider med, hitta kännslan och flytet. Minns fortfarande den lektionen jag hoppade Lilla Grå ute på banan och vi hade det där flytet och den där kännslan och något säger mig att jag kommer komma ihåg denna lektionen mer ett bra tag frammåt. Det är det man tänker tillbaka på när man sitter där och tränar på alla små detaljer och gör allt lösgörande arbete, att det faktiskt blir något bra utav det och att allt känns så lätt. 
 

Life is a short trip

Hemma från Romme. 5 as bra dagar. 5 hemska dagar. Hemska, på ett för det mesta, roligt sätt. På något vänster har detta blivit den kortaste resan jag någonsinn varit med om, kan knappt minnas alla dagarna som olika. Men vi har haft det bra, den ända som gjorde det lockande att åka hem är Maja och internet, min teckning har varit sämst och uppdateringen därefter. Fast jag kommer sakna det, att åka sittlift, mer backar, svarta backar och att det inte tar 1 minut att åka ned. 
 
Jag är mer taggad än någonsinn på att träna nu, vilken tur att jag ska täna imorgon då. Måste få tillbaka lite ordning, typ som att börja äta ordentligt igen. Sedan i lördags har jag ätit på McDonalds 3 gånger och någon annan hamburgergrej 1 gång och förutom det har vi för det mesta levt på godis, chips och läsk. Men imorgon ska jag sova ut, äta, åka till Maja och rida lektion. Kanske inte var så dåligt att komma hem ändå? 

Dag 1

Framme i Romme och vi lever än så länge lever alla.


So many dreams

Motivationen till allt utom hästarna ligger på noll just nu. Jag vill träna, tävla, rida. Nu. Ge mig vår, ge mig en fin häst som är tävlings och träningsklar. Inte för att jag inte vill ha kvar Maja, min lilla bebis, men jag vill tävla och jag har inte rikitgt kommit så långt att jag kan utbilda henne till en sådan ponny jag vill ha. Men det finns inte heller några krav på att jag ska göra det. Det som kommer hoppas jag blir rätt för oss båda. 
 
Just nu vill jag bara sitta på en taggad häst som älskar att hoppa och älskar livet. Taggad på att ge sitt bästa och visa vad den kan. Att vi ska vara ute på en tävlingsbana någonstanns i Sverige och känna att detta tar vi för vi har tränat tills vi spytt för att komma hit. Just nu känns den önskan så långt bort. Men jag är glad för det jag har. Jag kunde ju suttit här utan min underbara ponny som lär mig så mycket. Även om jag inte får någon tävlingserfarenhet av henne får jag så himmla mycket annan erfarenhet som är värd så mycket mer. Och det är jag otroligt glad över. 
 
__________________________________________________________________________________________________
 
Imorgon åker vi till Romme, ska bli sjukt skönt att komma iväg från allt och alla. Nästan. Att bara kunna titta ut från toppen och bara glöma allt här hemma. Åh, längtar. Kommer sakna min bus ponny otroligt men hon har det bra, ordentlig vila sen vi hämtade hem henne, kanske på tiden, hahaha. 
 
Slutet på denna veckan har vänt allt uppochned och jag minns knappt vad som har hänt och vad som inte har hänt. Allt har blivit så fel och jag inser hur allt igentligen har fungerat. Så idag har jag varit otroligt besviken på alla som har med detta och göra vilket har förstört dagen ganska mycket. Någon som räddade dagen ganska mycket var mitt superköp på Hööks. Det gäller att vänta på de rätta tillfällerna för att köpa Hv Polo tröjor. Idag gjorde jag mitt anda Hv Polotröj-klipp - en blå långarmad Hv tröja för 250kr. Inte helt fel. 

The lord of the rings

Bäddar ned mig igen och förbereder mig för att ligga här sju timmar framåt, första filmen avklarad och pizza i magen, myyyys.


Be happy and know that I'm


Well I hate pointless status updates on Facebook

Åh, min kära vän satt och kollade igenom alla mina gamla facebookstatusar. Från 2010. Inte jätte kul måste jag säga. 
 
Händelselös dag. Bjussar på bilder för att liva upp allt. 

I have to keep reminding myself that the good old days are over

Riktigt dålig dag. Har varit så sjukt trött på allt och alla, folk går mig på nerverna. Allt går mig på nerverna just nu, det finns nog ingen som frivilligt spenderar tid med mig när jag har detta humöret, jag orkar ju inte ens med mig själv. 
 
Som lite plåster på såren gick Maja helt okej idag. Barbacka i paddocken och det ända som kan gå fel igentligen är galoppen eftersom det är någon som Maja inte förstår sig på med mig på ryggen och jag var inte rikitgt i läge för att träna på det idag. Började bra och slutade bra. Det som var i mitten ska vi inte gå in närmre på men ja, nöjd över allt det andra. 
Bjussar på en bild, resten kommer imon, håll ut en dag till Fanny. ;) 
 
Som ännu lite mer plåster på såren har jag kollat igenom gamla facebook-konversationer och inser hur bra jag hade det innan, vilka människor som fanns där. Människor jag inte ens skulle hälsa på om jag träffade idag eftersom jag inte alls har den kontakten. Men det är ju sådags att inse det nu. Och om tre månader sitter jag där och tänkte tillbaka på hur bra jag hade det nu vid denna tiden. 

I’ll put this day back on replay and keep reliving it

Åh, kännslan av att stå på ett par skidor igen. Så underbart. 
 
Första 4 åken trodde jag att jag skulle dö, mina fötter gjorde ont. Det märktes att jag inte åkt på ett år. Men efter det bara släppte det och jag kunde äntligen åka normalt igen. Så skönt och så roligt. Hade nästan glömt bort hur kul och härligt det är att åka skidor. 
 
 

Gladtjej.se

Så här har skoldagen sett ut, inte helt fel.


The luckiest girl on the planet

Platsen där alla superbra bloggideér kommer ifrån gapar tom. Kan bero på att jag är sjukt trött och det ända jag vill är att sova. Kanske borde prova på att blogga lite tidigare på dagen? 
 
Min kusin har varit med i stallet idag, Maja betersig alltid så mongo när det är någon ny person med, förstår inte varför. Alla måste se henne som Sveriges mest ouppfostrade 4,5 åring. Fast idag var det inte så farligt, har varit så mycket värre. Men jag vet att hon kan så mycket bättre, igentligen. Hon vill bara inte visa det för alla andra, hon vill visa hur dålig hon tycker jag är, det är därför.  
 
Hade med mig kameran så såfort jag har orkat lägga in bilderna kommer det kanske någon fin bild på lilla ponnyn som faktiskt skötte sig bra tillslut. 
 
Imorgon ska jag ställa mig på ett par skidor igen. Det var 354 dagarsedan jag stod på ett par skidor sist. Fattar ni hur taggad jag är!? Gladtjej.se
Men denna gången kommer skidorna vara väldigt mycket längre, och väldigt annorlunda. Och jag kommer vara väldigt dålig. Så jag håller tummarna för att alla ben är hela när jag kommer hem och att jag kan åka någorlunda på dom eftersom på söndag åker vi till Romme, och då får inga ben vara av. ;) 

Kan det blir kallare tro, jag frågar mig själv varför stanna i nord

Det var så kallt i stallet idag, jag trodde nästan att jag förfrusit både fingrar och tår ett tag. Det var kallare idag när det var -3 än när det var -15. Annars var det ganska mysigt i stallet idag förutom att det snöade i 120 när man red, såg ingenting så jag fick förlita mig på min vackra lilla springare. 
 
Varit på gården med och bakat kakor och kollat på film, det var med ganska mysigt. Animerad film och dumlekakor, om jag hade varit hemma hade jag fått kännslan av att vara liten igen, vet inte hur längesedan det var vi gjorde dumlekakor hemma. 

Ett nytt liv som väntar

En riktigt kass vecka, och den ser inte ljusare ut. Allt har gått åt helt fel håll och jag känner mig lagom borta och jag kan inte ta en sak i taget, allt bara snurrar.
 
Eftermiddagen och kvällen har spenderats på Boda Borg, vi var grymma. Det tog oss bara ungefär 1,5 timme att få en stämpel. Good work. Massa minnen från senaste besöket och all den tiden, känns som vi hade det bättre då än nu, om vi bortser från stallet och hästarna var allt så mycket bättre, tror jag. Känns som allt är så himmla jobbigt nuförtiden, alla är så jobbiga och allt blir så fel. Blä. 
Men någon gång måste ju något falla på plats. Eller bli någorlunda bättre. Man kan ju alltid hoppas på mirakel. 

Smile for the living

När man tror att det värsta har hänt, då uppskattar man allt man har. Även om det i detta fallet inte var jag. 
 
Det hände en olycka idag, jag är förvirrad och kan fortfarande inte tänka klart, även om jag är långt ifrån den som detta berörde mest, men jag var där och var med om allt, och det är bara vi två som var.
 
Kan inte tänka klart och inte heller komma på något bra sätt att skriva det som hänt på. Hoppasa på en bättre dag imorgon helt enkelt. 
Bild från i höstas, inte den blekaste aning om vad Ida gjorde. 

Well if you agree, then come hating with me

Alla är fortfarande lika korkade. Måste släppa det här snart. Grejen är ju att jag är ju inte inblandad i det hela, jag försöker bara vara en bra vän som finns där och hjälper till och tröstar. Men det går ju inte så bra när alla är så korkade. Alla betersig som om de vore 5år gamla, väx upp och stå för det du gör. Ett tips är att börja tänka lite påvägen med. 
 
 
Snabbis i stallet idag. Mockade och var ute i paddocken en snabbis med henne. Hann inte mer eftersom jag inte hade kommit hem annars. Och det kan ju vara ganska bra att komma hem. 
 


 

Surround yourself with friends who only call you superstar

Det har tagit mig ungefär 15 minuter att komma på vad jag har gjort idag och yttligare 10 minuter att komma på hur jag skulle skriva det. Behöver jag säga hur trött jag är? 
 
Maja fick vila idag så jag var bara där en snabbis och mockade och så och sen var det bara hem och plugga till biologiprovet imorgon. Som jag är supertaggad till. För min lärare tycker att vi är så duktiga så hon skrev att om vi skulle läsa vissa sidor skulle vi uppnå betyget F+. Och när vi hade genomgång sa hon; och nu behöver ni plugga för ingen av er har haft bra resultat! 
Så jävlar taggad på att plugga när man hör det. Som att höra hur dålig man är motiverar en till att plugga? No way. 
 
Annars har skolan varit lika illa som dagen var igår. Är så arg på alla utom några få lyckliga utvalda (HAHA, de som tvingas höra på hur mycket jag stör mig på alla andra). Men jag är så arg för alla är så korkade, att man inte kan vara 15 år och gå fram till sin bästa kompis och säga till personen hur korkad den faktiskt är. Jag skulle gjort det om jag hade haft mer kontakt med hen men nu är ju läget inte sådant så jag får hålla igen och lyssna på min kära vän som mår förjävlar dåligt av det hela. Well done hen, well done.
 
Inte alls rörigt men jag lyckades få ut min ilska lite mer. Och något som har gjort dagen lite roligare är den här låten min kompis hittade. SKÖN. 
 
 

But sometimes all you can do is hate

 
Detta är årets första riktiga katastrof dag. Promenaden med roliga människor och PA hos Emma har nog bannemej varit den ända som varit bra. Någon vaknade på helt fel sida idag. Och självklart genom att försova sig. På den delen är allt rätt iaf. 
 
Jag är så arg. Arg på människor som är så korkade att det knappt är sant. På människor som tror att de kan göra precis vad de vill och betesig hur de vill. Tror att de äger världen och att de kan göra precis vad de vill men ingen annan kan göra så som de. Eller rättare sagt, ingen annan får göra som de. Det går mig på nerverna. 
 
Censur. Det går inte att skriva här eftersom jag vet att de personer det hela handlar om läser det här. Det är fett omoget att hänga ut folk på internet. Och jag vill inte vara så omogen så vi skippar den biten. 
 
Stallet gick inte heller bra. Maja orkade inte ta ett steg frammåt. Vilket verkar otroligt underligt eftersom hon vilade igår eftersom jag inte var där. Makes no sense. Mamma som var med och skulle fotografera och bilderna blev ju verkligen superbra när hästen knappt orkade gå frammåt. Love it. 
Åh, saknar Lollo & Linnea, taggar Göteborg Horse Show fredagen, då får jag äntligen träffa dom, Mela & Sofia igen och förhoppningsvis en jäklar massa annat kul folk, taggaaaaaaad! 
 
 

Vi stannar här sent om vi känner för det

Något jag aldrig kommer förstå är varför alla ishockeyspelare börjar slås på blodigt allvar över små saker. Men kolla på ishockeymatcher är kanske något man borde göra oftare. Fick se en helt annan sida av folk som kollar på ishockey, fasen vad folk måste betala för att få sitta där vi gick förbi, och allt detta för att kolla på en match. Fast alla såg ut att ha trevligt och det kanske var det som var meningen? Och sen att dom vann gjorde ju det hela ännu trevligare!

Varit hos Emma fram till typ nu, spöade henne på airhockey, som vanligt. ;)


Rearea

Skulle köpa mitt efterlängtade Hv Polo schabrak, tänkte dock inte så långt att charlies stängde innan vi kom in idag, lite besviken men fick lite andra rea saker inköpta.
Det som återstår på dagens schema är ishockey och tårta på gården.
RSS 2.0