So many dreams

Motivationen till allt utom hästarna ligger på noll just nu. Jag vill träna, tävla, rida. Nu. Ge mig vår, ge mig en fin häst som är tävlings och träningsklar. Inte för att jag inte vill ha kvar Maja, min lilla bebis, men jag vill tävla och jag har inte rikitgt kommit så långt att jag kan utbilda henne till en sådan ponny jag vill ha. Men det finns inte heller några krav på att jag ska göra det. Det som kommer hoppas jag blir rätt för oss båda. 
 
Just nu vill jag bara sitta på en taggad häst som älskar att hoppa och älskar livet. Taggad på att ge sitt bästa och visa vad den kan. Att vi ska vara ute på en tävlingsbana någonstanns i Sverige och känna att detta tar vi för vi har tränat tills vi spytt för att komma hit. Just nu känns den önskan så långt bort. Men jag är glad för det jag har. Jag kunde ju suttit här utan min underbara ponny som lär mig så mycket. Även om jag inte får någon tävlingserfarenhet av henne får jag så himmla mycket annan erfarenhet som är värd så mycket mer. Och det är jag otroligt glad över. 
 
__________________________________________________________________________________________________
 
Imorgon åker vi till Romme, ska bli sjukt skönt att komma iväg från allt och alla. Nästan. Att bara kunna titta ut från toppen och bara glöma allt här hemma. Åh, längtar. Kommer sakna min bus ponny otroligt men hon har det bra, ordentlig vila sen vi hämtade hem henne, kanske på tiden, hahaha. 
 
Slutet på denna veckan har vänt allt uppochned och jag minns knappt vad som har hänt och vad som inte har hänt. Allt har blivit så fel och jag inser hur allt igentligen har fungerat. Så idag har jag varit otroligt besviken på alla som har med detta och göra vilket har förstört dagen ganska mycket. Någon som räddade dagen ganska mycket var mitt superköp på Hööks. Det gäller att vänta på de rätta tillfällerna för att köpa Hv Polo tröjor. Idag gjorde jag mitt anda Hv Polotröj-klipp - en blå långarmad Hv tröja för 250kr. Inte helt fel. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0