The luckiest girl on the planet

Platsen där alla superbra bloggideér kommer ifrån gapar tom. Kan bero på att jag är sjukt trött och det ända jag vill är att sova. Kanske borde prova på att blogga lite tidigare på dagen? 
 
Min kusin har varit med i stallet idag, Maja betersig alltid så mongo när det är någon ny person med, förstår inte varför. Alla måste se henne som Sveriges mest ouppfostrade 4,5 åring. Fast idag var det inte så farligt, har varit så mycket värre. Men jag vet att hon kan så mycket bättre, igentligen. Hon vill bara inte visa det för alla andra, hon vill visa hur dålig hon tycker jag är, det är därför.  
 
Hade med mig kameran så såfort jag har orkat lägga in bilderna kommer det kanske någon fin bild på lilla ponnyn som faktiskt skötte sig bra tillslut. 
 
Imorgon ska jag ställa mig på ett par skidor igen. Det var 354 dagarsedan jag stod på ett par skidor sist. Fattar ni hur taggad jag är!? Gladtjej.se
Men denna gången kommer skidorna vara väldigt mycket längre, och väldigt annorlunda. Och jag kommer vara väldigt dålig. Så jag håller tummarna för att alla ben är hela när jag kommer hem och att jag kan åka någorlunda på dom eftersom på söndag åker vi till Romme, och då får inga ben vara av. ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0