But sometimes all you can do is hate

 
Detta är årets första riktiga katastrof dag. Promenaden med roliga människor och PA hos Emma har nog bannemej varit den ända som varit bra. Någon vaknade på helt fel sida idag. Och självklart genom att försova sig. På den delen är allt rätt iaf. 
 
Jag är så arg. Arg på människor som är så korkade att det knappt är sant. På människor som tror att de kan göra precis vad de vill och betesig hur de vill. Tror att de äger världen och att de kan göra precis vad de vill men ingen annan kan göra så som de. Eller rättare sagt, ingen annan får göra som de. Det går mig på nerverna. 
 
Censur. Det går inte att skriva här eftersom jag vet att de personer det hela handlar om läser det här. Det är fett omoget att hänga ut folk på internet. Och jag vill inte vara så omogen så vi skippar den biten. 
 
Stallet gick inte heller bra. Maja orkade inte ta ett steg frammåt. Vilket verkar otroligt underligt eftersom hon vilade igår eftersom jag inte var där. Makes no sense. Mamma som var med och skulle fotografera och bilderna blev ju verkligen superbra när hästen knappt orkade gå frammåt. Love it. 
Åh, saknar Lollo & Linnea, taggar Göteborg Horse Show fredagen, då får jag äntligen träffa dom, Mela & Sofia igen och förhoppningsvis en jäklar massa annat kul folk, taggaaaaaaad! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0