It's not how hard you push, but rather in wich direction

Det är alltid så sjukt kul att komma hem från ridskolan när man känner att man fick ut något av lektionen, att det började som en nybörjare och slutade på topp och att allt flöt. Men idag blev jag bara snurrig i huvudet. Idag fick jag verkligen inte ut mycket mer än fet träningsverk till imorgon. Jag vet att bakbenen ska vara där, jag vet vad man ska göra för att få dom dit men jag kan verkligen inte känna när dom är där. Inte när jag rider Waterloo iallafall. Eller så var det bara idag. Tror ganska mycket på det sistnämnda eftersom jag brukar känna dom men idag känndes det som om han inte jobbade mer med bakbenen hur mycket jag än tog i. Och jag fick inte den där bekräftelsen på att jag gjorde rätt, det är det man behöver för att bli nöjd och komma ihåg kännslan när det verkligen blev rätt så man vet vart man vill komma och hur det ska kännas när man slitit benen av sig för att komma dit. 
 
Känner att både detta och inlägget innan bara blev luddigt och sjukt svårt att förstå så jag lägger ned för idag, vi tar nya tag imon och hoppas på både bättre dag i skolan, mer taggad häst och en sjukt mycket roligare blogg. 

Temadag jao

Vi har tagit oss igenom en ganska seg temadag i skolan idag. Eller ja, vi som inte gick hem efter att fått höra grupperna. Antalet sjuka imorgon kommer vara mer än det har varit under hela hösten, så uppskattad var detta.
Fast Frida och jag har haft ganska kul jao. Bäst jao är dagens ord, internt skämt mellan mig och Frida som inte ens var kul.

Jag har kommit på en ny sak som jag och Maja måste träna på, det är att vi inte ska explodera i galoppfattningarna påväg hem från Banke, idag hände det ungefär varje gång jag släppte efter på tygeln efter att vi vänt hemåt.

Snart beger vi oss mot ridskolan, taggad tjej jao!


When your dreams all fail

Jag hade inte sagt nej till vår nu. Vill träna, vill tävla, vill kunna rida utan att allt som går till knävecken på mig när jag rider blir lerigt, vill inte ha isbana i helgen. Maja och jag trotsade den blöta geggiga paddocken och försökte oss på en hoppövning med sockerbitarna. Tänkte hoppa tre hinder men när jag väl kom till hoppbiten insåg jag att vi inte riktigt kommit så långt att den övningen var genomförbar. Jag som tyckte att jag hade kommit på en superbra övning, bara det att alla avstånd blev knas när jag väl satt på hästen och jag var för lat för att börja mäta om. Och även om avstånden hade stämt hade vi inte kommit igenom den på ett vackert sätt... 
 
Såg idag att de ska ha en lokal ponnydressyr i Lammhult till våren. Om vi lyckas bättra på galoppen lite kanske vi ska vara med, bara för att det är kul och för att jag vill ha tävlat henne något innan hon ska åka tillbaka hem. För det ska hon. Snart. Alldelles för snart. Mamma och jag kollade på en massa olika hästar som skulle lånas ut på både blocket och hästnet. Mamma hittade drömponny nummer1. Tio minuter efter hon har kollat igenom annonsen och förklarat hur bra allt lät så ångrade hon sig, den stog lite väl långt bort och det var lite väl tidigt att leta häst nu. Men hallå, hur ofta hittar man ponnyn som låter perfekt? Får väll hålla tummarna för att det finns någon liknande om någon månad frammåt i tiden... Men den var ju så fin och allt lät to good to be true. Vilket det var för det står lite mer än 35mil härifrån. 

Don't you cry for the lost

Kollade igenom lite bilder på datorn såhär på kvällen, det finns så mycket som man inte minns. Vet inte hur mycket jag hittade som känndes som om det var 2 000 år sedan. 
 
 
Som dessa bilderna, så härlig dag för så länge sedan. Vädret var as najs, vi red ut i skogen och det fanns inga krav på att hästen skulle gå si och så. Hector (som gammle gubben hette) var så sjukt mysig och snäll. Känns som jag knappt varit där alls trotts att jag minns det så väl. Emma gick i 8;an då alltså måste jag gått i 6;an. Vilket är typ en halv evighetsedan. Tyvärr tror jag Hector avlivades i höstas..
 
Ja, jag ser ut som hej kom och hjälp mig, men det var faktiskt 4 år sedan... 
 
Lilla fina Goliath. Lilla ponny.
'
 5 Augusti 2010

Vill bara ha min förbannade sol

Igår snöade det typ 4 cm. Bara för att töa bort idag. Och det ska regna resten av veckan, och sen skulle det tydligen bli kallt igen till helgen. Varför kan det inte bara bli vår? Vill kunna rida i piketröja och klaga på att det är så varmt så man inte kan rida med ridbyxor. Vill ha en paddock som går att rida i normalt. Vill kunna gå ut utan att frysa och utan att ha 10kg kläder på mig. Vill ha vår och sommar. Nu tack
 
Imorgon ska jag på möte om Romme, söndag vecka 7 sitter vi på bussen påväg nästan 50mil norrut. Trots att jag vill ha vår mer än allt annat nu så ska det bli sjukt skönt att åka skidor igen, tror inte jag har gjort det sedan jag var i Romme sist och det var alldelles förlänge sedan. 

Sooner than it seems life turns around

Åh, världen är emot mig. Började med att jag blir väckt av väckarklockan för att gå till kyrkan och inser att jag är så sjukt förkyld. Tar mig ändå ner till krykan och försökte att inte somna under gudstjänsten och samligen efter. Gick hem vid lite efter 1 för att få det glada beskedet att jag inte får åka till Hanaslöv (som dom sa att jag kunde göra för typ 4 dagar sedan) bara för att jag är sen. För att vi blev släppta 10 min senare än planerat. Och för att jag skulle gå hem. 
 
Min lillebror skulle på simmskola så jag skulle åka med och bli avsläppt på vägen men det hann jag ju tydligen inte. Och sen var det ju inte så stor mening (enligt mamma) att åka ut för jag skulle ju ändå bara hinna åka typ 2 timmar. Men när de är påväg hem igen 30 min senare ringer hon och säger att vi kan åka ut nu, som om det var större mening då. Så jag hoppade det. Och jag har inte varit i stallet. Den här dagen har varit så jävlar meningslös. Jag har bara legat i sängen och varit skitarg för att inte göra någonting. Jag hatar att bara vara hemma och inte göra något. Så meningslöst. 
 
Hoppas på att den kommande veckan bli så sjukt mycket bättre men det ser inte ljust ut, det ska regna (FML, på riktigt) tre dagar så all snö kommer ju garanterat försvinna och vi kommer få så geggit så det är inte sant. Taggadtaggadtaggad. Hahaha... 
 
Ska pigga upp mig lite nu med Ponnyakuten hemma hos Emma. 
Åh, sommar på Aw. Aw är the place to be på sommaren, om jag hade varit rik hade jag åkt alla veckorna men nu är jag ju inte det så jag får nöja mig med att vara funktionär på deras gryma tävlingar, men det är ganska najs det med. 

Arg tjej med en arg ponny

Gårdagen bestod av uteritt barbacka ihop med Ida och kvällen spenderades hos Elice tillsammans med resten. 
 
Idag tog vi oss till Charlies supderduperrea och skulle bränna pengar. Hittade ungefär 2 000 saker man inte skulle säga nej till men det blev ett par välbehövliga ridbyxor. Och sen hittade jag ju självklart schabraket som skulle vara pricken över i;et på min och Majas snyggaste outfit ever, men mitt kort ekade tomt, pengarna kommer på måndag. Tror jag. Hahahaha, koll på läget...
 
Sen bar det av till stallet för att inviga byxorna som fick godkänt med stor marginal. Maja fick också det tills vi skulle ut i hagen. Då agerar hon unghäst och springer genom staketet. Andra gången hon haft sönder staketet till hagen. Vet inte vad som flög i henne idag, jag skulle bara stänga på ett ställe. Hinner inte ens vända mig om innan jag hör att hon springer iväg. Så otroligt korkat gjort av henne. Menmen, hon är ju bara 4, men jag tycker ändå hon borde ha lite fler hjärnceller. Så arga vi var efter det. Båda två. På varanndra. 
Åh, ge mig vår och sommar nuuuu, orkar inte mer vinter. Vill kunna sitta i hagen och fika. Bara för att vi kan. För det finns en bänk i hagen. ;) 

I wonder who you are

Idag trodde Maja hon skulle bli attackerad av gråtande barn och överkörd av mopeder. Vi skulle ut på en kort lugn runda i skogen, mycket skritt och lite trav. Men så blev det ju självklart inte. Första huset vi passerar kommer det ur ett gråtande barn ur en bil. Jag undrar om Maja någonsinn hört ett gråtande barn i hela sitt liv, det verkade inte som det idag iallafall... Hon är så jobbig när hon ser något läskigt. Hon försöker inte vända och springa iväg eller hoppa runt och gå på snedden. Hon vägrar ta ett enda steg, inte frammåt och inte bakåt. Tillslut kom vi förbi och fortsatte på vägen. När vi sedan vänt och var påväg hem så rider man på en väg en bit från en sjö. Då var det ju så farligt att några körde moped ute på isen och det hördes ganska väl. Maja stannade långt innan man såg sjön och skulle inte gå frammåt. När man har reflextäcke på så spöt inte känns och benen inte orkar mer då har man inte mycket att välja på. Så jag gick den sista kilometern med henne. Hon trodde nog att allt och alla ville äta upp henne idag. 
 
Sen bar det av mot lammhult för hopplektion, shoho! Fick rida Stig förförsta gången sedan i våras, det är typ 1 år sedan. Min första tanke var hur fasen jag kunde gilla honom så myckte innan. Fast så fort vi började hoppa så kom minnet tillbaka, så underbart snäll han är. Och idag gick det verkligen att rida, att ta i och göra något. Kännslan när man gör något man trodde var mission impossible. Fast det känns som han har förändrats så mycket, jag vet inte vad men det känns som det är något. 
 
Över ett årsedan, tiden går så sjukt fort... 

Run as fast as you can

Nästa gång jag rider ut kommer jag bli förvånad om jag inte möter ett rådjur. Fördelen med det är att Maja inte är rädd för dom alls, men eftersom de springer genom deras hage lite då och då borde hon ju inte det. Idag var det som knakade i skogen läskigare än de två rådjuren som sprang över vägen en bit fram. 
 
Jag är så inte taggad på att februari kommer vara kallare än januari. Jag kunde ju inte ens se glad ut efter vi hade galopperat idag, och idag hade jag faktiskt halsduk på mig. Nej men förfrusna kinder är mysigt. Fast det kanske inte var så konstigt att jag fick det eftersom jag skulle försöka dra ifrån Ida lite så Stina med kunde få springa av sig eftersom jag var först idag. Och det gick ganska fort, Stina tyckte dock det kunde gått fortare. Det enda jag hörde och såg bakom mig var Stina som inte tog ett enda galoppsprång, hon hoppade fram i någon påhittad gångart. Någon var taggad, haha. Men jag tror båda var ganska nöjda efter att få springa av sig lite ute i skogen. 

Flipper

Lyckades få igång VHSen hemma så nu ska jag kolla på flipper. Det var ett tag sedan sist, såg den hela tiden när jag var liten. Så jag ska bara chilla och äta nybakade cornflakeskakor. Myys.


Don't wanna be someone I hate

Idag blev jag så arg. Inte arg på Maja. Inte arg på något runt mig. Jag så förbannad på mig själv. Varför kan jag inte  anstränga mig utan att bli så trött och bara bli så arg. Jag kan ju inte ens rida min ponny i 40 minuter utan att jag blir såpass trött att jag blir arg. Sen att det kan beror på att jag äter för lite, sover för lite eller gör förmycket behöver vi inte tänka på. Men jag blir så arg för jag hatar att se ryttare bli arga på sina hästar, när hästarna inte har gjort något fel. Och när man själv sitter på, känner att man måste göra något, måste hjälpa hästen men inte orkar och hästen gör fel, då blir man arg. På sig själv. Nästa gång tänker jag bara hoppa av och gå in i stallet. 
 
Tro inte nu att jag sitter och slår min häst och rycker henne i munnen för att jag är trött, för det gör jag inte. ;) 
 
 
 

You're my best friend

 
Lilla ponnyn och jag, så söt hon är! Saknar henne, det känns som det är typ 5 daga sedan jag var där, fast det var ju igår. 
 
Idag har hon vilat och jag har gjort ungefär lika mycket som henne. Vi slutade en timme tidigare idag för vi hade ingen matte sista lektionen och sen har jag bara varit hemma och kollat på film. Nu blir det sista filmen för idag, ska kolla på Flipper som jag såg ungefär femtioelvatusen gången när jag var liten, haha. Hoppas den är lika bra nu! ;) 

Daydreams where I pictured this

Idag letade vi fram pulkan igen och tolkade lite, man får ju passa på nu när vädergudarna har ångrat sig och ger oss snö igen. Vi lyckades lura ut min antihästar-lillbror till stallet och övertalade honom att prova åka och efter 5 minuter skulle han inte hoppa ur pulkan. Maja skötte sig, gjorde ett litet (hahahahahha) hopp i sista galoppen, tyvärr missade mamma detta med kameran menmen... 
Jag hade ju inte själv gissat att en ponny på 4,5 år som inte var inkörd skulle kunna dra en snowracer med en pulka fastknuten eftersig i galopp mitt ute i skogen men visst gick det! Ibland förstår jag mig inte på hästar alltså, hahaha. 
 
När vi skulle ut på ängen så kommer vi inte speciellt långt innan det kommer ut 4 rådjur från skogen. Det enda som skiljer ängen och hagen är staketet så Stina stog och tittade på oss och brydde sig inte om rådjuer som sprang på andra sidan. Maja kan inte ha missat dom men hon reagerade inte ett smack. När de sen började springa mot hagen trodde jag de skulle försöka hoppa över stängslet eller något men icke sa nicke, de smet under alla 4, sprang genom hagen och ut på andra sidan. Och hästarna brydde sig inte alls! Vet inte vilka som är dummast, hästarna eller rådjuden? 
Ser ni dom, hahaha? 

Helig söndag

Nu blir det PA och gofikaa! ;)


Tell me it's not over

Sedan sista lektionen i fredags trodde jag det var slutet för min dator. Den ville inte ladda sig. Det fungerade inte vad jag än gjorde, det gick inte att ladda den. Idag gick jag till Frida för att byta batteri, prova med hennes laddare och så. Först fungerade det inte alls, men när vi bytt batteri en gång och det fungerade i hennes dator fungerade det med min med. Ibland förstår jag mig inte på tekniken... Jag blev lite rädd att jag aldrig skulle få liv i min fina vän igen men som tur väl var svek hen inte mig denna gången heller, haha. <3 
 
Imorgon ska vi tolka igen och idag har vi bara myst i skogen. Om man kan kalla att halka runt på en väg i -15 är mys så... 
 
 

It's Friday

Tar tillbaka allt snällt jag sagt om busschaufförer, så jäklar löjliga, tack vare en person kommer jag förevigt tycka busschaufförer är korkade, bra gjort. ;)


Life should be fun, fun for everyone.

 

You could get the gold

Jag är så glad att jag inte slutade rida på ridskolan när vi tog hem Maja. Idag var det så sjukt kul, sjukt lärorikt och det gick skit bra. Om jag hade fått och kunnat hade jag tagit hem en storhäst nu direkt. Eller varför inte ta hem Waterloo själv? Bad mamma filma men det ända som fastnade på film var ett av de två sprången som inte var sådär jätte bra... Storhäst är så mycket roligare att rida, och jag är ju ändå förlång för ponny. Någon snäll därute som vill skänka mig en storhäst, haha? 
 

Life is easy if you wear a smile

 Sitter hemma hos Ida nu och vi ska strax bege oss ut mot stallet till våra bus hästar. Har fått bilderna från igår så de kommer upp ikväll. ;) 
 

Jan. 16, 2013

Tolkningen gick väll helt okej eftersom det var första gången i hela Majas fyra åriga liv ( I guess?). Hon skötte sig, lite konstiga var vi och när vi vände hemåt i skogen blev hon sjukt sur eftersom vi tog så tid på oss så till slut fick hon sin vilja igenom och vi galopperade hem utan snowracer efter, hon borde ha skuldkänslor för att hon tvingade Ida och Nellie att gå tillbaka.

Nellie hade kameran med så imorgon blir det bilder. Fast jag bjuder på en nu ändå...


Mot stallet

Nu drar vi oss mot stallet. Dagen uppdrag: tolka.


Let it snow. (men max 1 månad till)

Åh vad jag hatar att ha vikare i skolan. Igår hade vi EN riktig lektion. Eller visst, vi jobbade ju och så på de andra med med eftersom de fyra lektionerna vi hade efter hemkunskapen var so, svenska och matte och vi har samma lärare i so och svenska och båda lärarna var sjuka så känndes det ganska meningslöst att vara kvar eftersom de ändå inte visste vad vi jobbade med. Som i son, vi har inte ens börjat med något nytt där, hur lätt är det då att ha en 1,10h lektion i det? Men men, lite fick vi gjort. Idag var tredje dagen som vi saknat våra viktigaste lärare. 
 
Igår startade Maja och jag med att bråka oss runt ett helt varv på fyrkantsspåret. Efter det gick det dock förvånasvärt bra och jag var överraskad när vi ridit klart, att det gått från bråk till en jätte fiiiin häst på typ 15 min händer inte varje dag med Maja, hahaha. Imorgon tror jag vi ska försöka oss på att tolka, om någon är redo att åka bakom oss. Vem vet vad som kan hända? haha.. Man får väll passa på nu när det har snöat sjukt mycket. Annars kan det bara ta och bli vår. Jag är sjukt skoltrött och vill ha sommar och hästträff! Så taggaaaaad. 

Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Helgen har gått i 120 samtidigt som den gick i typ 10. Igår bytte jag golv i mitt rum och drog upp ungefär 200 spikar, mamma och pappa tog resten. Resten av dagen gjorde jag något så roligt som att kolla på The Hobbit. Jag, som bara sett första ihop med Linnea och Lollo (och bara klagade genom hela filmen för att jag inte förstod något), tyckte den var ganska bra. Helt klart värd att se så nu kanske jag ska se de andra med? Vet någon som skulle bli glad då, haha. 
 
Startade dagen idag med att gå till kyrkan. Sen bar det av mot stallet för att rida bebishästen som fick vila igår och i fredags var jag inte jätte glad på henne, haha. Kan väll säga att vi båda hade en dålig dag och ridpasset vi försökte utföra i den stenfrusna paddocken gjorde inte det hela bättre. Idag gick det däremot bättre även om vägarna vi har att rida på är stenhårda är ändå skogen bättre än banan nu. För ute i skogen tänkter man inte lika mycket på att hästen ska gå fint och frammåt, och hästen tänker inte lika mycket på mig, hon tänker mer på vad som kan gömma sig iskogen. Idag visade det sig vara en kanin som satt gömd när jag och Ida mötte varandra och stannade och pratade. Ena sekunden var den inte där, nästa sekunde sprang den genom hagen. Men jag kan lova er att det var inte dagens mer dramatiska händelse. HAHA. 
 
Kom precis på att imorgon är jag tvungen att rida i paddocken för när jag kommer ut till stallet kommer det vara kolsvart och då går det inte att rida ut. Jippie.  
Min vackra ponny med sin vackra ryttare. Vilket vackert ekipage. HAHA
Ängen som ligger bredvid stallet. Den går det faktiskt rida på, bara det är det är så jävlar mörkt så man ser ju inte en halvmeter framför sig. Och då mina vänner, går det inte att rida. 
 
Och sen har jag fixat lite till Hästträffen, anmälan har förresten startat, läs mer här
Jag behöver kanske inte säga att planeringen går bra? ;) 

Ponnyakuten!!!


Harry Styles calls a fan

Kan inte bläddra in videon eftersom han satt spärr på den, men kolla denna videon 
 
--> http://youtu.be/hC_ZsG1I-zQ <--
 
 

The harder you work the luckier you get

Fullt upp hela dagen och nu är jag inte precis i blogg-mood. Började med att vi cyklade 2,1 km i motvind (och det var inte inte lite heller) och isgata. K U L . Bussen var snäll som stannade när vi båda sladdade och halkade runt på  isfläcken som var precis där man cyklade upp på cykelvägen. Busschafförer är ganska snälla ändå.
 
Tycker fortfarande det är helt sjukt att vi ska behöva ta oss dit själva, det är ju förbi sågen och det kör sjukt mycket lastbilar och annat där. Och när det är värsta skridskorbanan blir det ju mycket säkrare, yes. Kommer förevigt att hata idrott på Vegby... 
 
Så jag hade först dubbellektion där, kom sedan tillbaka till skolan för att ha dubbel lektion tektnik och sen ha över 1 timmes hål och sen två lektioner till på det, torsdagar är så loja, blä. Fast ridlektionen på kvällen gör att jag överlever varje torsdag i skolan. Ridlektionen idag gick väll...ganska bra. Vi hade bara markarbete eftersom det var första lektionen. Och jag kommer så inte kunna komma upp från sängen imorgon. Hade sån sjuk träningsvärk idag eftersom vi hade styrka på idrotten och jag hade min perfect shoulder på mig resten av dagen, hur kommer det då vara imorgon med det + handboll, barbackaridning på Maja & en sjukt jobbigt markarbetspass på storhäst..hahah. 
 
Nu ska jag sluta klaga... ;) 

She wears high heels

Både Maja och Stina har fått nya skor idag. Ibland undrar jag om hon är 4 eller 15. Hon beter sig som om hon blivit skodd i hela sitt liv. Detta var tredje gången för henne och hon hoppade typ 1 steg bakåt en gång. Cool ponny. 
 
Hon fick inviga sina nya skor i paddocken. Hon har, för första gången i sitt liv med mig på ryggen, hoppat mer än två hinder efter varandra! Hoppade "bana" med henne på 4 hinder, och vi tog oss över alla levande! Och sen att det var typ 40-50 cm högt spelar inte så stor roll, vi tog oss runt och nu ska vi ut och visa alla att vi kan. 
Innan det behöver vi dock träna på att svänga insåg jag idag, hon vet inte riktigt hur man svänger fort och ganska rakt. Och sen riktningen frammåt var ju inte heller sådär jätte bra... 

The flying unicorn! 

Kiss You - One Direction ♥

 

It's time to begin

 Första dagen i skolan avklarad. Får svagt E. 
 
Varit hemma hos Frida resten av dagen, det var mysigt. Det var ett tag sedan jag var med henne och bara...snackade om allt mellan himmel och jord typ. Och vi båda taggar Polen skit mycket nu, hahaha. Eller inte... 
Fixade mitt skal idag med, blev väll helt ok om man bortser från kameran, hahaha. Fail. 

Tävling!

 
Klicka här för att vara med! ;) 
 

‘Cause I’m on top of the world

Sista dagen på lovet. Skolan lockar ju inte jätte mycket imorgon måste jag erkänna... 
 
Var i stallet typ hela dagen, julen är utstädad och stallet är dammfritt. Iallafall i någon dag. Maja och jag tog oss idag 251 meter över sjön om jag kan lite på min app vilket jag dock tvivlar på, haha. Det var ett tagsedan vi var där, Maja tyckte det var sjukt jobbigt att galoppera upp för den backen sa hon, men nu ska vi träna så vi är fit till våren så vi kan starta klubbhoppning och orka ta oss över alla hinder. ;) 
 

Skogsmullar är vi allihopa, allihopa

De senaste två dagarna har varit...speciellt. Vet inte om det är för att jag har varit så sjukt trött att min hjärna har uppfattat allt konsigt, men allt har varit så himmla udda både idag och igår... Inte riktigt saker jag kan skriva om här, haha. ;) 
 
Vi har iallafall varit skogsmullar all in och spenderat våra senaste ridturer i skogen. Sist jag red i paddocken var när Lovisa och Linnea var här och då var det typ 5 minuter för att hon var så stressad över något. Behöver jag ens skriva hur glad jag är att ridlektionerna börjar på torsdag igen? Visst, rida vanligt och rida Maja är sjukt kul, men man måste träna ordentligt med, annars kommer man inte vidare, och man vill ju utvecklas. 
 
Tillbaka från skogen, vi är rosa och fina! Sitter så fint med, haha! 
 
På tisdag är det tillbaka till skolan, och tro det eller ej, men detta lovet har jag faktiskt gjort (otroligt lite dock) skolarbete (!!!!!). Omg, once in a lifetime eller något. Jag skrev ungefär 5 meningar på min robinsonad, det är ungefär så mycket tid jag har lagt på skolan under ett lov under hela mitt liv. 
Min klasskompis, som jag gissar har lagt en aning mer tid på skolan på fritiden än jag. ;)

Look at me

Dagens I-lands problem var om jag skulle våga mig ut i skogen eller stanna i paddocken. När benen var spolade på lerponnyn bestämde jag mig för att jag inte skulle slösa bort en fin dag, mitt på dagen, i slutet av lovet på att vara i paddocken som jag ändå kommer få lägga allt för många dagar i när skolan börjar. Reflexer på och tillslut såg vi ut som en lysande häst med en lysande ryttare på ryggen. 
 
Maja tyckte nog det var skit kul att få galoppera upp för backen idag, men ack så jobbigt det var sa hon. Inte riktigt samma konditon och muskler som innan vintern, men när snön som snart kommer har försvunnit ska vi köra på igen, en klubbhoppning ska vi hinna starta minsann! Om det är 40 cm eller 70 cm får tiden avgöra, hoppas på det sistnämnda. 
 
Allt var super bra i stallet, fram tills fem minuter efter jag släppte ut henne i hagen, självklart ville hon ha en fin lerinpakning, dumma täcke som var ivägen sa hon.
Heeeej, titta vad söööööt jag äääääär! Jag har iiiiiiinte gjort nåååågot... :)))) godis!?!
Fast igentligen såg hon ut såhär, hon som hade ett så fint grönt täcke... 

Hv Polo

Det som blev inhandlat under mellandagsrean var en rosa Hv Polo pike och ett bar bebis blåa Hv Polo vantar, ingen utav affärerna hade mellandags rea men jag betalade bara 389 för båda, mycket bättre än mellandagsrean. 
Bästa bilden på vantarna. 

- - - - -

Blogg.se lurar mig, tidsinställda inlägg kommer inte upp och jag bryter mitt nyårs löfte. Great. 
 
Har varit på Maxi största delen av dagen idag och inventerat, lite pengar behöver jag ju till Göteborg hs. Jag har nog räknat strumpor så det räcker och blir över för resten av mitt liv dock, men vad gör man inte för lite pengar som man ändå bara lägger på svindyra ridbyxor och schabrak? Påtal om schabrak, jag har redan typ 5 olika som jag har spanat in som jag hoppas någon har med sig till Göteborg till kanonpris, Maja behöver lite nytt sa hon till mig igår, helst rosa som passar antingen min Kl tröja eller Hv polo tröja, hon vill ju matcha med mig. ;) 
 
eller... 
 

Små fix

Och så gick det med att hålla igång bloggen bra, haha! Mobilen ville absolut inte samarbete med mig innan så jag startade om den. Glömde dock bort att man behöver pin-kod för att låste upp den...

Idag hade jag en över taggad ponny som inte fått galoppera ordentligt på jag vet inte hur länge, någon var glad över att få komma ut i skogen på en normal väg igen, haha. Och någon blev sur när hon inte fick springa på så snabbt hon ville.

Imorgon ska jag förhoppningsvis ha fixat det sista på bloggen, nytt år nytt utseende right? ;)

 

2013

Nytt år, ifall någon missade det. Det som ska hända detta året är att jag ska hålla igång bloggen. Och det börjar vi med att lägga bilder från helgen som bästa Linnea & bästa Lollo spenderade här. RSS 2.0