Daydreams where I pictured this

Idag letade vi fram pulkan igen och tolkade lite, man får ju passa på nu när vädergudarna har ångrat sig och ger oss snö igen. Vi lyckades lura ut min antihästar-lillbror till stallet och övertalade honom att prova åka och efter 5 minuter skulle han inte hoppa ur pulkan. Maja skötte sig, gjorde ett litet (hahahahahha) hopp i sista galoppen, tyvärr missade mamma detta med kameran menmen... 
Jag hade ju inte själv gissat att en ponny på 4,5 år som inte var inkörd skulle kunna dra en snowracer med en pulka fastknuten eftersig i galopp mitt ute i skogen men visst gick det! Ibland förstår jag mig inte på hästar alltså, hahaha. 
 
När vi skulle ut på ängen så kommer vi inte speciellt långt innan det kommer ut 4 rådjur från skogen. Det enda som skiljer ängen och hagen är staketet så Stina stog och tittade på oss och brydde sig inte om rådjuer som sprang på andra sidan. Maja kan inte ha missat dom men hon reagerade inte ett smack. När de sen började springa mot hagen trodde jag de skulle försöka hoppa över stängslet eller något men icke sa nicke, de smet under alla 4, sprang genom hagen och ut på andra sidan. Och hästarna brydde sig inte alls! Vet inte vilka som är dummast, hästarna eller rådjuden? 
Ser ni dom, hahaha? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0