Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Helgen har gått i 120 samtidigt som den gick i typ 10. Igår bytte jag golv i mitt rum och drog upp ungefär 200 spikar, mamma och pappa tog resten. Resten av dagen gjorde jag något så roligt som att kolla på The Hobbit. Jag, som bara sett första ihop med Linnea och Lollo (och bara klagade genom hela filmen för att jag inte förstod något), tyckte den var ganska bra. Helt klart värd att se så nu kanske jag ska se de andra med? Vet någon som skulle bli glad då, haha. 
 
Startade dagen idag med att gå till kyrkan. Sen bar det av mot stallet för att rida bebishästen som fick vila igår och i fredags var jag inte jätte glad på henne, haha. Kan väll säga att vi båda hade en dålig dag och ridpasset vi försökte utföra i den stenfrusna paddocken gjorde inte det hela bättre. Idag gick det däremot bättre även om vägarna vi har att rida på är stenhårda är ändå skogen bättre än banan nu. För ute i skogen tänkter man inte lika mycket på att hästen ska gå fint och frammåt, och hästen tänker inte lika mycket på mig, hon tänker mer på vad som kan gömma sig iskogen. Idag visade det sig vara en kanin som satt gömd när jag och Ida mötte varandra och stannade och pratade. Ena sekunden var den inte där, nästa sekunde sprang den genom hagen. Men jag kan lova er att det var inte dagens mer dramatiska händelse. HAHA. 
 
Kom precis på att imorgon är jag tvungen att rida i paddocken för när jag kommer ut till stallet kommer det vara kolsvart och då går det inte att rida ut. Jippie.  
Min vackra ponny med sin vackra ryttare. Vilket vackert ekipage. HAHA
Ängen som ligger bredvid stallet. Den går det faktiskt rida på, bara det är det är så jävlar mörkt så man ser ju inte en halvmeter framför sig. Och då mina vänner, går det inte att rida. 
 
Och sen har jag fixat lite till Hästträffen, anmälan har förresten startat, läs mer här
Jag behöver kanske inte säga att planeringen går bra? ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0