Sooner than it seems life turns around

Åh, världen är emot mig. Började med att jag blir väckt av väckarklockan för att gå till kyrkan och inser att jag är så sjukt förkyld. Tar mig ändå ner till krykan och försökte att inte somna under gudstjänsten och samligen efter. Gick hem vid lite efter 1 för att få det glada beskedet att jag inte får åka till Hanaslöv (som dom sa att jag kunde göra för typ 4 dagar sedan) bara för att jag är sen. För att vi blev släppta 10 min senare än planerat. Och för att jag skulle gå hem. 
 
Min lillebror skulle på simmskola så jag skulle åka med och bli avsläppt på vägen men det hann jag ju tydligen inte. Och sen var det ju inte så stor mening (enligt mamma) att åka ut för jag skulle ju ändå bara hinna åka typ 2 timmar. Men när de är påväg hem igen 30 min senare ringer hon och säger att vi kan åka ut nu, som om det var större mening då. Så jag hoppade det. Och jag har inte varit i stallet. Den här dagen har varit så jävlar meningslös. Jag har bara legat i sängen och varit skitarg för att inte göra någonting. Jag hatar att bara vara hemma och inte göra något. Så meningslöst. 
 
Hoppas på att den kommande veckan bli så sjukt mycket bättre men det ser inte ljust ut, det ska regna (FML, på riktigt) tre dagar så all snö kommer ju garanterat försvinna och vi kommer få så geggit så det är inte sant. Taggadtaggadtaggad. Hahaha... 
 
Ska pigga upp mig lite nu med Ponnyakuten hemma hos Emma. 
Åh, sommar på Aw. Aw är the place to be på sommaren, om jag hade varit rik hade jag åkt alla veckorna men nu är jag ju inte det så jag får nöja mig med att vara funktionär på deras gryma tävlingar, men det är ganska najs det med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0