The harder you work the luckier you get

Fullt upp hela dagen och nu är jag inte precis i blogg-mood. Började med att vi cyklade 2,1 km i motvind (och det var inte inte lite heller) och isgata. K U L . Bussen var snäll som stannade när vi båda sladdade och halkade runt på  isfläcken som var precis där man cyklade upp på cykelvägen. Busschafförer är ganska snälla ändå.
 
Tycker fortfarande det är helt sjukt att vi ska behöva ta oss dit själva, det är ju förbi sågen och det kör sjukt mycket lastbilar och annat där. Och när det är värsta skridskorbanan blir det ju mycket säkrare, yes. Kommer förevigt att hata idrott på Vegby... 
 
Så jag hade först dubbellektion där, kom sedan tillbaka till skolan för att ha dubbel lektion tektnik och sen ha över 1 timmes hål och sen två lektioner till på det, torsdagar är så loja, blä. Fast ridlektionen på kvällen gör att jag överlever varje torsdag i skolan. Ridlektionen idag gick väll...ganska bra. Vi hade bara markarbete eftersom det var första lektionen. Och jag kommer så inte kunna komma upp från sängen imorgon. Hade sån sjuk träningsvärk idag eftersom vi hade styrka på idrotten och jag hade min perfect shoulder på mig resten av dagen, hur kommer det då vara imorgon med det + handboll, barbackaridning på Maja & en sjukt jobbigt markarbetspass på storhäst..hahah. 
 
Nu ska jag sluta klaga... ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0