Jobbar på det...

Lokal hoppning både ponny&häst i Lammhult idag, har en del bilder att gå igenom och redigera, haha... 
Körde hemmifrån vid halv 9 idag på morgonen och var hemma 20 över 8, känns som att kasta in handduken och sova nu är en bra ide. 
 

Saknar

 

Hästträffen 2013 Del 2

Har huuur mycket bilder som hellst från Hästträffen, detta är från andra dagen, har lite mer än 500 bilder kvar från den dagen, och de som ni ser nedan är lååångt ifrån alla jag har redigerat. Om jag har daton inärheten resten utav sommaren kommer jag ju inte vara helt sysslolös... 
 

Eriksmåla Pony Cup 2013 - Del 4

 

Västervik

Har varit i Västervik sedan i måndags, därav trist och bristande uppdatering, men vem bryr sig om att vi ligger vid poolen varje dag, haha? ;)

Fast det ända jag igentligen har gjort är att försöka få en fin bränna utan att anstränga mig, går sådär... Mitt sällskap under de timmarna har varit böckerna de utvalda och matchad som är två helt olika serier, hur tänkte jag där..? Inte alls antagligen. Och nu är jag boklös ända fram tills tisdag när vi kommer hem, och vad ska jag nu underhålla mig med!?

För varje dag som går utan att rida eller ens befinna sig i närheten av en häst får mig att tänka mer och mer på om jag verkligen gjorde rätt och lämnade bort Maja, nu känns ursäkterna så lama att jag själv undrar hur jag har tänkt. Men det återstår ju att se om jag gjorde rätt. Elan och jag ska vara med i laget och första tävlingen är helgen efter vi hämtar honom, önska oss lycka till haha! Vi kommer behöva det ;)

Ska se om jag orkar ta tag i lite bildredigering nu när jag har tid så kommer det lite intressant uppdatering, annars vet jag inte vad jag ska hitta på, ett sådant här intressant inlägg varje kväll, lockande? ;)

Ungefär såhär kände jag idag när jag började på bok nummer två (som jag läste ut idag med, yeees...) som har en helt annan handling och är en helt annan värld från den första boken.Suck,

Varför rubriken på föregående inlägg är eriksmåla kan jag inte svara på, jag ändrade men blogg.se's app uppfattade tydligen inte det och nu kan jag inte ändra, just so u know ;)


Eriksmåla

Ungefär sådär känner jag. Eller, det gör jag så fort jag har läst ut en bok som är bra. Och alla böcker som är bra tycker jag är bäst, haha. Om någon skulle fråga mig vilken den bästa boken skulle jag rabbla upp minst 7 olika och säga att de alla är världens bästa bok, haha.


Eriksmåla Pony Cup 2013 - Del 3

 

Eriksmåla Pony Cup 2013 - Del 2

 

Eriksmåla Pony Cup 2013 - Del 1

Har varit i Eriksmåla med Elin som tävlade idag. Fotade lite när det fanns tid till det, hon hade ju två hästar med sig så det var ju lite att göra. ;) Riktigt fin tävling med trevliga funktionärer och god stämning, stort plus! Måste åka dig och tävla med Elan om jag får chansen.
 

Hästträffen 2013 Del 1

Lite halvtaskitga bilder från dag 1, förhoppningsvis blir bilderna bättre från dag till dag och eftersom detta var första dagen så är dessa sämst. ;) 
 
 
 

Juli startar braaaa

Juli är ingen bra månad, inte än så länge. Igår ägde allt, idag har jag ändrat åsikt helt om detta. Mopeden har blivit knäpp. Igen. Det är något stört fel på den när jag är i närheten eller själv med den annars uppför den sig, jag blir sååå frustrerad över detta. Balett var huuuur jobbig som helst och när jag kom hem från att ha tjabbat med henne blev det bara med tjabb hemma. Allt hade löst sig sååå mycket om jag bara hade skitit i att ha häst över sommaren, men då hade jag ju tjurat halva sommaren över det. Men som det är nu hade alla andra bara blivit så mycket gladare om jag inte hade haft någon häst och jag hade blivit så glad om hästen hade varit Maja men nu är det ju inte så. Och det suger.

Idag har Maja-abstinensen varit värre än igår, idag är det exakt två veckor sedan vi lämnade henne och jag försöker desperat att komma på en lösning så vi kan hämta hem henne igen innan sommaren är slut så hon kan vara hos oss ett år till. Mitt beslut och just nu ångrar jag det djupt. Men så kommer jag kanske inte säga när Elan och jag har placerat oss för första gången, eller bara gjort en grym tävlings runda. Eller så kommer vi aldrig att göra det och jag kommer hata mig själv för mitt beslut till jordensundergång. Och detta kan bara tiden avgöra vilket gör mig så arg nu. Vill veta att det kommer funka med Elan och att jag gjorde rätt som lämnade bort världens finaste ponny.


Och vart tog hela Juni vägen?

Idag har varit en riktigt "jag.saknar.ponnyn.så.in.i.bengen.och.vill.ha.hem.henne.igen.till.varje.pris." -dag. Not goood. 

Har fått se en hel del bilder från Hästträffen idag som (världens bästa fotograf) Sabina har tagit! Hon var och fotade oss två dagar, fler bilder finns på hennes facebooksida som jag tror ni kommer till om ni klickar här. Annars söker ni bara på Sabina Svenningsson - Fotograf. ;) Kolla även hennes hemsida och hennes dvsom hon uppdaterar dagligen för det mesta! (dv kräver dock att ni är inloggade) 
Jag och Lollos ponny Staccato på bilderna, fick låna honom på fredagen när Hästträffen Cup ägde rum, vi tog en 1;a placering i dressyren och en tredje i hoppningen! Sedan att det bara var tre startande i båda grenarna behöver vi ju inte ta upp, haha. ;) 
 
Bara två dagar kvar på min sista jobbvecka sen äntligen blir det sommarlov på riktigt utan att behöva gå upp vid halv 8 och bli lika besviken varje gång mopeden inte startar på 10;e försöket. ;) Fast jag har helt klart det bästa sommarjobbet, att spela fotboll, ha vattenkrig och rita är inte så ansträngade. Kunde varit ganska mycket värre. Men det ska bli ganska skönt att bara vara hemma, inte ha tider att passa i stallet utan bara ta det lugnt och hinna göra det man vill göra. Och kanske inse att det är sommar, idag hade jag gummistövlar med fleece strumpor i, en tjock väst och vinter jacka på mig när jag gick och hämtade hästarna utan att svettas ihjäl, missade jag något eller, haha?
 
Jag fattar inte vart hela Juni har tagit vägen, 2;a Juli idag och jag kan inte förstå att Sommarjobb & Hästträffen har tagit en hel sommarmånad, känndes som om tiden stod stilla, haha. Men även om sommaren tar slut blir jag inte ledsen för det, för när sommaren är slut hämtar vi Elan, excited! 
 
 

Sommaren är kort och Hästträffen ännu kortare

Hästräffen är över för iår och det var...tomt utan alla deltagare på Bashult. Allt gick över förväntan och jag tror att alla var nöjda med veckan. Det ända missödet vi hade var när vi skulle iväg och bada och det kom en sur tant som stoppade oss (var inte med när det hände, har bara fått det berättat för mig ur ungefär 20 olika vinklar, haha) men ingen grät floder över detta. Alla är så sjukt taggade inför nästa år och inför återträffen.
Detta + bästa sommarjobbet ever + att Lovisa och Elle snart kommer och hälsar på mig, sommaren får 5 solar utav 5. (om bara väder gudarna sa som mig) 
 
Det som möjligtvis skulle dra ned det hela är att min lilla bebisponny inte fick stanna över sommaren, saknar henne så otroligt. Har pratat med stallägaren (shit, låter ju som om jag står i värsta stora stallet när man säger så) och han saknar henne med, av andra anledningar men vi försöker båda hitta både anledningar till att få hem henne igen. Man kan ju alltid drömma eller hur? ;) 
 
Jag har ju ialalfall Balett hemma, hon är ju fortfarande en ridbar häst eller hur? Bättre än inget. Fast helt ärligt, jag kan. inte. rida. hästen. Skillnaden mellan henne och Waterloo är S T O R och skillnaden mellan henne och Maja är E N O R M. Fast jag kanske hinner lära mig lagom tills Elan kommer, och då är det bara att lära om till ponny igen, haha. 
Bild ifrån Söndagen innan jag åkte till Jönköping. Första gången jag hoppade henne hemma och andra gången jag hoppade henne någonsinn. Kanske ser helt ok ut på bilden men under samma pass stack hon vid sidan vid ett hinder på 20cm, behöver jag säga mer...? ;) 
 RSS 2.0