Juli startar braaaa

Juli är ingen bra månad, inte än så länge. Igår ägde allt, idag har jag ändrat åsikt helt om detta. Mopeden har blivit knäpp. Igen. Det är något stört fel på den när jag är i närheten eller själv med den annars uppför den sig, jag blir sååå frustrerad över detta. Balett var huuuur jobbig som helst och när jag kom hem från att ha tjabbat med henne blev det bara med tjabb hemma. Allt hade löst sig sååå mycket om jag bara hade skitit i att ha häst över sommaren, men då hade jag ju tjurat halva sommaren över det. Men som det är nu hade alla andra bara blivit så mycket gladare om jag inte hade haft någon häst och jag hade blivit så glad om hästen hade varit Maja men nu är det ju inte så. Och det suger.

Idag har Maja-abstinensen varit värre än igår, idag är det exakt två veckor sedan vi lämnade henne och jag försöker desperat att komma på en lösning så vi kan hämta hem henne igen innan sommaren är slut så hon kan vara hos oss ett år till. Mitt beslut och just nu ångrar jag det djupt. Men så kommer jag kanske inte säga när Elan och jag har placerat oss för första gången, eller bara gjort en grym tävlings runda. Eller så kommer vi aldrig att göra det och jag kommer hata mig själv för mitt beslut till jordensundergång. Och detta kan bara tiden avgöra vilket gör mig så arg nu. Vill veta att det kommer funka med Elan och att jag gjorde rätt som lämnade bort världens finaste ponny.


Kommentarer
Postat av: Emma

Allt löser sig ska du se! :)

Svar: Får hoppas det! ;)
Cajsa Rasmussen

2013-07-05 @ 00:16:39 / URL: http://emmah.horseworld.se
Postat av: Daniela - Mot Nordiska mästerskapen i fälttävlan!

Hihi vilken charmig bild på headern! :D

Är Maja och Elan dina egna och du har lånat ut dem på foder?

2013-07-05 @ 02:25:15 / URL: http://powerpony.blogg.se
Postat av: Aida.

Hej, det här kommer nog låta super knäppt och läskigt men jag undrar var du bor (stad)? Det är så att jag saknar Elan och skulle vilja hälsa på honom 19 september då det är vår 1 årsdag.
Elan stog på min ridskola i 2 månader och han och jag skapade ett jäkla bra band mellan oss. Så om du skulle kunna antingen svara här eller skicka ett mejl så kan vi väl typ fixa ihop nåt? Saknar honom bara så jävla mycket och har inte möjligheten att åka till AW så ofta. :( (du kan läsa på min blogg mer om mig och Elan om du vill kolla vem jag är osv.)

Svar: Hej! ledsen att jag inte har svarat tidigare, har inte varit inne på blogg.se då jag har uppehåll för jag har haft otroligt mycket att göra! Jag bor en liten bit utanför växjö om du vet vart det ligger? ;)

förstår inte huuuur du lyckades hitta till mig blogg, men det var super kul att du visste vem det var osv! :D
Cajsa Rasmussen

2013-07-27 @ 17:07:27 / URL: http://stalltjej.blogg.se
Postat av: Ebba

Det är synd att du känner så..
Elan är vääärldens mysigaste ponny!
Är ridningen värkligen allt?
Måste han prestera så hiiiimla bra på tävlingarna?
Han är snabb, modig och Presterar väääldigt bra så du behöver nog inte oroa dig iaf.
Men jag vet minst 3 tjejer som älska hnm enormt och en so precis tänkte hyra hnm.
Och så sitter du och bara vill att han ska prestera?
Jag förstår att det är jobbig med Maja och jag vet hur det känns, men tänk ist på vf du bestämde att hyra Elan och att han är vääärldens finaste ponny.

Svar: För mig är hästar och ridning ALLT. Alltså på allvar, jag vet inte vad jag skulle göra om det bara skulle försvinna och målet är att kunna leva på det. Kanske lät som det på mig då men SJÄLVKLART bryr jag mig inte bara om att vi ska vinna och placera oss och rida bra på tävling. Men jag lånar ju faktiskt en tränings/tävlingskompis så jag hoppas ju självklart att vi ska det, om jag inte hade velat tävla och prestera hade jag ju haft kvar Maja till 100%. Men eftersom jag tycker det är så himla roligt att tävla och jag vill göra det så lånar jag nu en tävlingkompis ett år, det är väl lite det som är tanken när de hyr ut sina hästar? ;)

Och nej, jag vill inte bara att han ska prestera, jag vill att VI ska prestera som ett TEAM, både på träning, tävling och hemma.

Och jag vet precis varför jag hyr honom ett år, för att få en tävlingskompis att få rutin med och ha roligt ihop med ett år innan jag går över till storhäst! ;)
Cajsa Rasmussen

2013-08-02 @ 11:50:28
Postat av: Ebba

Okej tack för svaret iaf, miss uppfatde det.
Det kommer säkert gå jätte bra med finaste ponnyn. ❤
Updatera med mkt bilder så att vi får se hur det går! :)

Svar: okej :) än så länge går det huuur bra som helst :D
klart! ;)
Cajsa Rasmussen

2013-08-31 @ 20:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0