Och vart tog hela Juni vägen?

Idag har varit en riktigt "jag.saknar.ponnyn.så.in.i.bengen.och.vill.ha.hem.henne.igen.till.varje.pris." -dag. Not goood. 

Har fått se en hel del bilder från Hästträffen idag som (världens bästa fotograf) Sabina har tagit! Hon var och fotade oss två dagar, fler bilder finns på hennes facebooksida som jag tror ni kommer till om ni klickar här. Annars söker ni bara på Sabina Svenningsson - Fotograf. ;) Kolla även hennes hemsida och hennes dvsom hon uppdaterar dagligen för det mesta! (dv kräver dock att ni är inloggade) 
Jag och Lollos ponny Staccato på bilderna, fick låna honom på fredagen när Hästträffen Cup ägde rum, vi tog en 1;a placering i dressyren och en tredje i hoppningen! Sedan att det bara var tre startande i båda grenarna behöver vi ju inte ta upp, haha. ;) 
 
Bara två dagar kvar på min sista jobbvecka sen äntligen blir det sommarlov på riktigt utan att behöva gå upp vid halv 8 och bli lika besviken varje gång mopeden inte startar på 10;e försöket. ;) Fast jag har helt klart det bästa sommarjobbet, att spela fotboll, ha vattenkrig och rita är inte så ansträngade. Kunde varit ganska mycket värre. Men det ska bli ganska skönt att bara vara hemma, inte ha tider att passa i stallet utan bara ta det lugnt och hinna göra det man vill göra. Och kanske inse att det är sommar, idag hade jag gummistövlar med fleece strumpor i, en tjock väst och vinter jacka på mig när jag gick och hämtade hästarna utan att svettas ihjäl, missade jag något eller, haha?
 
Jag fattar inte vart hela Juni har tagit vägen, 2;a Juli idag och jag kan inte förstå att Sommarjobb & Hästträffen har tagit en hel sommarmånad, känndes som om tiden stod stilla, haha. Men även om sommaren tar slut blir jag inte ledsen för det, för när sommaren är slut hämtar vi Elan, excited! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Fina bilder :D

Svar: visst är det? :D sabina är gryym! ;)
Cajsa Rasmussen

2013-07-04 @ 14:29:16 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: liana

Åh gud vilken vacker ponny och det ser jätte bra ut!

Svar: En riktigt snygg ponny, så glad att jag fick låna honom under tävlingen! Tack så mycket :)
Cajsa Rasmussen

2013-07-06 @ 22:58:11 / URL: http://lianass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0