Sommaren är kort och Hästträffen ännu kortare

Hästräffen är över för iår och det var...tomt utan alla deltagare på Bashult. Allt gick över förväntan och jag tror att alla var nöjda med veckan. Det ända missödet vi hade var när vi skulle iväg och bada och det kom en sur tant som stoppade oss (var inte med när det hände, har bara fått det berättat för mig ur ungefär 20 olika vinklar, haha) men ingen grät floder över detta. Alla är så sjukt taggade inför nästa år och inför återträffen.
Detta + bästa sommarjobbet ever + att Lovisa och Elle snart kommer och hälsar på mig, sommaren får 5 solar utav 5. (om bara väder gudarna sa som mig) 
 
Det som möjligtvis skulle dra ned det hela är att min lilla bebisponny inte fick stanna över sommaren, saknar henne så otroligt. Har pratat med stallägaren (shit, låter ju som om jag står i värsta stora stallet när man säger så) och han saknar henne med, av andra anledningar men vi försöker båda hitta både anledningar till att få hem henne igen. Man kan ju alltid drömma eller hur? ;) 
 
Jag har ju ialalfall Balett hemma, hon är ju fortfarande en ridbar häst eller hur? Bättre än inget. Fast helt ärligt, jag kan. inte. rida. hästen. Skillnaden mellan henne och Waterloo är S T O R och skillnaden mellan henne och Maja är E N O R M. Fast jag kanske hinner lära mig lagom tills Elan kommer, och då är det bara att lära om till ponny igen, haha. 
Bild ifrån Söndagen innan jag åkte till Jönköping. Första gången jag hoppade henne hemma och andra gången jag hoppade henne någonsinn. Kanske ser helt ok ut på bilden men under samma pass stack hon vid sidan vid ett hinder på 20cm, behöver jag säga mer...? ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0