Västervik

Har varit i Västervik sedan i måndags, därav trist och bristande uppdatering, men vem bryr sig om att vi ligger vid poolen varje dag, haha? ;)

Fast det ända jag igentligen har gjort är att försöka få en fin bränna utan att anstränga mig, går sådär... Mitt sällskap under de timmarna har varit böckerna de utvalda och matchad som är två helt olika serier, hur tänkte jag där..? Inte alls antagligen. Och nu är jag boklös ända fram tills tisdag när vi kommer hem, och vad ska jag nu underhålla mig med!?

För varje dag som går utan att rida eller ens befinna sig i närheten av en häst får mig att tänka mer och mer på om jag verkligen gjorde rätt och lämnade bort Maja, nu känns ursäkterna så lama att jag själv undrar hur jag har tänkt. Men det återstår ju att se om jag gjorde rätt. Elan och jag ska vara med i laget och första tävlingen är helgen efter vi hämtar honom, önska oss lycka till haha! Vi kommer behöva det ;)

Ska se om jag orkar ta tag i lite bildredigering nu när jag har tid så kommer det lite intressant uppdatering, annars vet jag inte vad jag ska hitta på, ett sådant här intressant inlägg varje kväll, lockande? ;)

Ungefär såhär kände jag idag när jag började på bok nummer två (som jag läste ut idag med, yeees...) som har en helt annan handling och är en helt annan värld från den första boken.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0