Världens bästa Linnea videobloggar


När inget är som man trott

Allt känns så bortkastat. Varför träna, varför slita, varför försöka? Allt känns så sjukt meningslöst när man inte får något cred, ge alla andra men få inget tillbaka, när man vill, när man behöver får man inget. Känns så surt, bortkastat. Besviken, arg och ledsen. Och allt fortsätter ändå på som vanligt om jag inte ställer mig upp och säger ifrån. Men om man aldrig får bekräftelse, när den enda som tycker det är bra är du själv, då vågar man inte ställa sig upp, för det är svårt att stå själv, att veta att ingen där ute kommer att stå ihop med dig, även om de vill så vågar de kanske inte, så i vilket fall så är du ändå själv. Och ingen vill vara själv.

Livet fortsätter, livet går förbi, livet tar slut. Känns så konstigt att tänka på det så, varför ska jag finnas om den ända som någonsin kommer att bry sig det minsta lilla, uppskatta det minsta lilla, är du själv?


Dag 5 eller något? Minns inte hahah

Kommande inlägg är skrivet utav Linneas ord. Just so you know. ;)
 
Mm..Dagen började med ett hemskt uppvaknande kl.08.40. Jag och Natte gick ut med hundarna på den vanliga morgonrundan. När vi kommer upp igen efter att vi har gett hästarna frukost så åt vi frukost, det blev macka. Senare gick vi ut med hästarna. De blev glada. :D
 
Nej, men linnea kan inte säga något utav världens bästa inlevelse, blir så torrt här så hon får göra en vlogg senare ikväll, kanske kommer upp imorgon om den vilda Nea är samarbetsvillig! ;) (eller så gör hon som sin ponny och säger N E J (till bettet) )
 
Vi har haft Timmie (www.dressyrkillen.se) på besök idag vilket har varit väldigt trevligt även om alla blev väldigt tysta när han kom, haha. Men de flesta verkade nöjda och glada och mycket mer inspirerade efter den stunden så även om det blev lite hastigt bestämt och oplanerat så blev det bra, nööööjda! :)
 
Skulle lagt upp en bild men Saras dator strejkar och min är upptagen, kolla Timmies blogg för lite bilder! ;)
 

Bashult Dag 2 (eller 1...? haha)

Dag 1 - 2013 är avklarad och alla är levande och hela. Känns ganska bra, haha! Alla känns nöjda med lägerlivet såhär långt, duchen har fortfarande varmvatten och ingen har så mycket sömnbrist att 3;e världskriget brutit ut. 
 
Vi har en fotograf som kommer vara med under hela lägret som idag lärde mig guldvärda små saker, hoppas på en massa mer tips utav henne. Bilderna blev väääldigt mycket bättre efter att hon visade mig det, tack smart, duktigta och snälla människor som hjälper mig när jag känner mig som världens nybörjare. Men alla måste vi börja någonstanns eller hur? ;) 
 
Igentligen borde jag boka tågbiljetter tur&retur Göteborg tills på torsdag men eftersom jag aldrig har gjort det själv och det inte är mina pengar som ska användas kanske jag borde vänta på någon som kan det här, i detta fallet Sara som jag inte har en aning om vart hon är, klockan är 12, kanske skulle varit smart om du var inne i huset nu iallafall? Hahaha.... Kanske borde leta reda på henne istället för att lägga min dyrbara vakna tid här och få lite biljetter bokade så jag kan sova någon gång, känns som om det kommer behövas för att överleva veckan på ett någorlunda trevligt, roligt och lärorikt sätt. 
 

Hästträffen 2013 - Dag 1

Äntligen tillbaka på Bashult. Bashult och Hästträffen tar andra platsen på världens bästa sommargrej, först (och kommer till jordensundergång)  ligger fina Aw. 
Alla är fett taggade till imorgon även jag. Trots att jag inte har någon häst. Men det är en häst som inte vill hoppa som jag ska rida en dag, fick låna en häst härifrån någon dag med och sedan har jag tänkt att sno Staccato en dag med så. ;) 
Oredigerad bild från idag som endå blev helt ok med tanke på ljus och mina kunskaper, hahaha... 
 

Världens finaste

Våra dagar är faktiskt slut, men jag väntar fortfarande på att du ska komma hem igen. <3 Nya tag och nya tider och ny Hästträff, imorgon drar jag till Jönköping och träffar världens bästa människor, saknar.


Yoshi från Super Mario

 
Detta var inte igår! 2,5 år sedan, måste säga att jag saknar min ritplatta lite... Den gav upp hoppet om livet för några månader sedan tyvärr. Om jag hade haft lite tid och pengar hade jag ju lätt införskaffat mig en ny, sååå kul!  

Its time to show the world we've got something

Detta är bara andra steget i hennes liv, året hos oss. I nästa steg hoppas jag innerligt att hon kommer till någon som älskar henne, blir hennes träningskompis och kommer ut ihop med henne på tävlingsbarnorna så hon får visa upp sig, för med rätt träning tror jag på henne till 100%. 
 
 
 
 
 

Sommarlov, på riktigt nu

Statistiken bara flög iväg efter mitt meningslösa inlägg igår, vad hände? Första jobbdagen utav 8 avklarade och alla lever än. Om mitt friska jag hade stått jämte dagens mig hade jag suckat och undrat vart världen är påväg. Kass är det ända ord som kan beskriva mina instatser idag och detta tackvare min fina förkylning. Thank u. 
 
Nu befinner sig Nellie B och min gamla lägerkompis Maja nere på Aw och lever livet med sina ponnyer. Jag hade ju inte heller sagt nej till att göra det. Inte alls. Längtar till vecka 33, haha. </3 The one and only som längtar till sommaren är slut, för när sommaren är slut och de sista eleverna har åkt hem från Aw så ska jag ner dit och hämta hem nästa stjärnponny som ska göra ett försök att ta Majas plats här hemma. l ä n g t a r . 
 
Påtal om Maja, hon ger med sig vid sjön när vi har en dag kvar. E N  D A G . Du kunde inte lärt dig detta lite tidigare!? Bättre sent än aldrig I guess...
 

H E L L O O O O O

I'm still alive, även om det just nu är precis. Det ända som känns bra just nu är att det är s o m m a r l o v . Allt annat suger, bokstavligen. Min motivation till allt försvann i samma sekund som jag insåg hur förkyld jag blivit. Och att denna dagen har varit den sämsta ever gjorde ju inte det hela bättre.
Numer un, det regnade idag. Hur peppad blir man utav det? 
Numer dos, det var sista gånger ever som jag red ut ihop med Ida & Stina på Maja. Höjer ju verkligen glädjemetaren. 
Numer tres, min moped startade inte. Igen. suck 
Numer cuatro, jag börjar jobba imorgon. Vid klockan 8. Men förkylning. Och ska ha aktiviter utomhus hela dagen lång. Wiho. 
 
Är igentligen as taggad till mitt sommarjobb eftersom det skulle(/kommer) bli skiit nice men eftersom jag bara mår okej när jag ligger stilla i sängen och mår illa så fort jag ställer mig upp så känner jag mig inte super pepp på att ha hand om barn hela dagen imon. 
 
Får lite smått panik över hur jävlar dåligt och meningslöst allt som mina fingrar lyckas pressa fram just nu blir. Och panik över att jag inte kan sluta förrän jag är halvnöjd men då kommer allt redan vara så pass dåligt att man kan tro att det är en 5 åring som har skrivit det. Samma blockering kommer upp i mitt huvud just nu som när jag skulle skriva mina svenska uppgifter, vilket gjorde att jag sänkte mig i svenska. Vilket suger. Finns det något sjukdom som innebär att hjärnan blockerar dig så fort du vill göra något som innebär att skriva något meningsfullt eller något som är läsbart för fler personer i världen än mig? Om inte är jag först i världen med den. Un point to moi. Goodnatt everybody. 
 

Grand Prix final 1,50 Aw Sporthorses 2/6

 
 
Står vid den röda oxern in case någon skulle missa mig, haha. ;) RSS 2.0