Bashult Dag 2 (eller 1...? haha)

Dag 1 - 2013 är avklarad och alla är levande och hela. Känns ganska bra, haha! Alla känns nöjda med lägerlivet såhär långt, duchen har fortfarande varmvatten och ingen har så mycket sömnbrist att 3;e världskriget brutit ut. 
 
Vi har en fotograf som kommer vara med under hela lägret som idag lärde mig guldvärda små saker, hoppas på en massa mer tips utav henne. Bilderna blev väääldigt mycket bättre efter att hon visade mig det, tack smart, duktigta och snälla människor som hjälper mig när jag känner mig som världens nybörjare. Men alla måste vi börja någonstanns eller hur? ;) 
 
Igentligen borde jag boka tågbiljetter tur&retur Göteborg tills på torsdag men eftersom jag aldrig har gjort det själv och det inte är mina pengar som ska användas kanske jag borde vänta på någon som kan det här, i detta fallet Sara som jag inte har en aning om vart hon är, klockan är 12, kanske skulle varit smart om du var inne i huset nu iallafall? Hahaha.... Kanske borde leta reda på henne istället för att lägga min dyrbara vakna tid här och få lite biljetter bokade så jag kan sova någon gång, känns som om det kommer behövas för att överleva veckan på ett någorlunda trevligt, roligt och lärorikt sätt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0