Everybody has those days

Kvällen slutade väl inte jätte bra. Jag var på så otroligt dåligt humör, men jag lyckades på något vänster inte få något ordentligt utbrott på något. Kanske inte var så smart att inte så sova så mycket inatt...Men imorgon tar vi nya tag. Efter konfan. 
 
Kanske har gått lite för bra i stallet de senaste veckorna, man får ju inte vara glad och nöjd över att allt fungerar, man kan ju inte bara glida med på räkmackan utan att få något dåligt. Först tänderna och när jag kommer ut till stallet idag var hon blodig på benet. Hon hade nog bara rivit upp sig lite på en gren eller något och det var inte alls mycket, men ändå. Och så var det ju tänderna men det ska ju inte heller vara någon fara, men man vet ju aldrig. Är så nojjig bara för att jag aldrig har haft häst som tappar tänder innan, känner mig ganska okunnig på den delen. Annars har jag varit inne i Växjö idag och stor*hm*handlat på Hööks, nu är vi redo att ta oss an all vinterpäls, hon kan börja fälla nu, jag är redo. Införskaffade mig ett par nya svarta tyglar med eftersom hon tog sönder sina när Ida passade henne i oktober, kännde att det var dags för ett par till det svarta tränset nu så jag inte behöver rida med bruna, jag gillar inte brunt och svart ihop på det sättet, det är som rött och rosa, jag tål inte det. Haha, ytliiigt. 
Mysigt vi hade det i onsdagas, ge mig vååår. Maja hade vårkännslor den dagen... 
 

Har fått iväg mejlet till Sara med ett ex. schema till Hästträffen 2013, känns så skönt. Vi är påväg, vi är pågång. Vi har fixat tränare som kommer bli så hääär spännande att träffa och Linn Olsson och Dressyrmupparna kommer och har varsin föreläsning, förstår ni hur taggad jag är!? Och att träffa alla från förra året, och alla nya deltagare, och köra åretsspratt, tvinga Lollo vara med på Ugauga, rida till havet och bara ha så sjukt kul. Då är det sommar på riktigt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0