I like my money right where I can see it, hanging in my closet

Hahaha, ååååh. Skrev ett tidsinställt till idag igår men glömde att klockan var över 12 så det kom inte upp idag, det skulle kommit upp imorgon om jag inte tagit bort det. Smart, väldigt smart. 
 

Eftersom resan till Ullared idag var väldigt oplanerad hade jag inga pengar vilket resulterade i en väldigt låg max gräns. När jag sedan står i kön och ska extra kolla kortet har har blivit ett x-antal hundralappar rikare från det vi satte oss i bilen till jag stog i kön. Kunde inte sett det lite tidigare? Men det var bara bra att jag inte såg det för nu fick jag lite mer till Göteborg. HAPPY
Blev bara väldigt nödvändiga saker inhandlade, ansiktsmasker, kaningodis, parfym, böcker, godis och doftljust. Otroligt nödvändigt känner jag så här i efterhand, haha. Hittade ett par as coola ridbyxor (haha) med, inte alls kopierade eller så....kan inte tänka mig att jag har sett något liknande förut...? 
 
Måste älska att dom har pocketböcker för 40:- som man hittar i andra bokaffärer för typ 90:-, nu är 1 av 10 böcker på önskelistan inhandlad, de andra två fick följa med bara så jag ska ha något att läsa, de verkade ju helt okej de med. ;) 
 
Imorgon blir det årets nästfetaste biopremiär (precis efter Catching Fire), The Host! Taggataggataggatagga... 
 
....så ikväll kör vi filmkväll med den här och några till, mysigt.
 
Detta inlägget kan ingen klaga på att det var för lite bilder i, haha...känner allt socker som Emma och jag tryckte i oss till Pa komma nu..ohno. Pågrund av detta överskott av socker blev det ett väldigt osamanhängade inlägg... Men vad fasen, 45:-/kg var ju inte så värst dyrt så varför inte plocka på? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0