If I could only shout it out

Men snälla något. Hur. Svårt. Kan. Det. Vara. Att. Göra. Som. Du. Just. Skrev. Att. Du. Skulle? 
 
Här sitter jag, jobbar aset av mig för att någon bad mig göra det och 40 minuter när man är klar och visar resultatet så säger hen: Men jag har redan gjort ett eget, och ditt fungerar inte så bra så vi måste köra på mitt. 
Kunde inte kännt mig mer oviktig. Och sen att personen jobbar med något som skulle vara lekande lätt men gör det så himmla svårt för sig själv och sedan skyller det på andra. Detta är sista gången jag gör detta, tyvärr. Det har varit kul, det kommer bli kul men efter detta året säger jag tack och hej för mig. Jag kan inte jobba på detta sättet, utan att få information och jobba aset av mig för något hen redan har gjort. Min gräns går där tyvärr. 
 
_________________________________________________________________________________________________
 
Maja och Stina hoppade runt som jag vet inte vad idag. Stina var några resor värre än Maja men ändå, dom gillar inte heller smålands jävlar blåsväder och isgata. Det slutade med att vi red i halvapaddocken och försökte att inte halka. Vi lyckades med några riktigt bra galoppfattningar för att vara oss. Känns som det börjar gå frammåt med galoppen med vilket är en stor lättnad. För idag skrev mamma upp oss i 40cm på måndag. Det var vi och 8 till som skulle hoppa och högsta höjden var 60, märks det att det var lokalponny tävling inärheten samma dag? ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0