Skittrött, då är det okej att inte komma på något rubrik

Dagen började med att jag trodde att jag skulle bli jätte sen och slutade på samma sätt. På något vänster kom jag inte sent något utav gångerna, det är bara i skolan jag inte lyckas med det..
 
Maja skuttade runt och hittade spöken i skogen idag, hon hade lite svårt att bestämma sig vad som vägde tyngst, det som var läskigt i skogen eller att få galoppera full fart upp för smålands kortaste backe. Full frammåt vann. Innan vi begav oss ut i skogen gjorded vi ett försök till något som skulle likna dressyr i paddocken. Man kan ju lugnt säga att det var ett tagsedan vi gjorde det sist. Men det släppte förhoppningsvis lite till imorgon. 
 
När vi kom hem inatt så var jag så lättad att jag skulle kunna få sova hur länge jag ville idag. TIlls jag får det trevliga meddelandet på Kik att jag ska befinna mig på en fotbollsturnering klockan 10. Och där var min plan i 100 bitar. Men efter ett par mindre trevliga nyheter sitter jag nu, fortfarande levande, på mitt rum. Tyvärr väldigt mycker argare än när jag vaknade menmen, om jag bara slutar skriva och går och lägger mig så kommer det hela bli så mycket bättre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0