We don't have the power

Varför ska vi i marsmånad få snö storm i tre jävlar dagar? Jag trodde vi skulle få vår innan april så Maja och jag kanske skulle vara i tillräckligt bra form för att starta första klubbhoppningen 1 april men nej, då ska vi se till att det inte går att rida fram tills dess. Om jag har bra med tur kommer jag inte ens ha kvar Maja när andra klubbhoppningen är, komigen Sverige, ge mig ridbart väder så jag kan rida min fina ponny denna sista tid. Blir så less på att bo i Sverige med detta värdelösa väder, suck. 
 
Som grädde på moset kommer Maja att få ta det lugnt hela veckan vilket inte alls var planerat, vi skulle hårdträna fram till klubbhoppningen men som om vädret inte vore nog så är denna veckan så fullproppad med möten och aktiviter som det går när man har häst 1,5 mil hemmifrån. Men på torsdag blir det träning igen, 
 
Att inläggen blir sämre och kortare beror på att jag älskar att ha många bollar i luften men jag suger på att jonglera, jag är skit trött ungefär 90% av dygnet och de 10% som jag inte är det på används i skolan till att reta gallfeber på mina kompisar och när jag är trött blir jag skit sur på allt och alla som inte gör eller saker som inte blir som jag säger. Och vi har svenskaprov imorgon, men vem fan kommer någonsinn ha nytta av att kunna plocka ut satsdelar? Jag ser inte meningen i att kunna det, och jag kan inte det. Negativ och så var det ja.. 
 
Min musikberoende kompis hittade iallafall en sjukt bra låt igår som jag har spelat hela dagen, ni är varmt välkomna med musikförslag eftersom den kommer vara utspelad i mina öron inom ungefär 2 dagar, jag gillar att spela samma låt om och om igen, problem med det? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0