Summer feelings

Slingade håret idag så nu kan jag äntligen kalla mig en riktig blondin igen. :D


Blue Wonder 16 Maj

 
 

Så bara för att jag rider kan jag inget om teknik?

Idag skrev jag upp Maja och mig på vår andra och kanske sista tävling ihop. 6 Juni blir det 50&60 på klubbisen uppe på klubben. Kanske för sista gången. Våra dagar kvar kanske är räknade. Men kanske har vi ett helt år till ihop. Vem vet? ;) 
 
Fick just bekräftat vilken sne syn endel människor har på hästmänniskor. Så vaddå, bara för att jag håller på med hästar så kan jag ingenting om motorer, bilar, teknink? Visst, jag kan köra min moped men inte mer än det, men bara för att jag håller på med hästar så kan jag inget sådant? 
Min kompis (som håller på med hästar) har fått ett sommarjobb som innehåller industitekning (och ja, jag vet att du läser detta ;) ) och det har även en i min klass som inte håller på med hästar. Har en fin konversation med personen som inte håller på med hästar som säger; 
- Alltså, kan hen ens något om sådant? 
- Jag menar, inte för att vara taskig. Men hen håller ju på med hästar....
 
Höll ju på att garva ihjäl mig när jag läste det, där är beviset på att folk är så okunniga och verkligen bedömer personer bara efter deras intressen. Ett gott skratt samtidigt som man börjar bli orolig över hur endel igentligen tänker. Inte för att pika personen som skrev det ovanstående eftersom det inte är bra person på många sätt och vis så ta det inte personligt om du mot alla odds kommer att läsa detta, det finns en massa andra liknande händelser som jag tänker på minst lika mycket, dålig tajming för dig bara. ;) 
Jabbadabba, Maja & jag ska köra JÄRNET 6 juni, taggaaaaaa! 

Någon var missnöjd

Stackars ponny igår, regnade hur mycket som helst och hon gick utan täcke och kom in och skakade som jag vet inte vad. På med fleecetäckerna och sedan tyckte hon att hon kunde få stanna inte och sova, haha.


Väntar på bussen...

...som the typical hästmänniska. 

Home

Polen var och blev så mycket roligare än vad jag hade väntat mig. Bilder är påväg, allt går så mycket långsammare sedan jag kom hem från Polen, mobilen, datorn, internet allt. 
 
Maja hade saknat mig så mycket, Stina med. Det första de gjorde när jag kom ut idag var att först rejsa hela vägen längst upp i hagen och sedan köra 5 varv runt däruppe och sparka lite överallt och ingenstanns. Knasbollar. ;) 

Känslan...

..när man ligger i sin egen säng igen. <3


The day before the big day

Imorgon åker vi till Polen. Det var inte förrän jag började packa idag som jag insåg att jag faktiskt ska iväg.

Emma ska rida Maja medans vi är iväg eftersom Ida med ska till Polen, stackar Maja som blir utan mig i flera dagar, tror verkligen att hon kommer sakna mig såååå. ;)

Var ute och fixade allt idag efter jag gjort 22 andra saker. När jag kom tillbaka från skogsturen var klockan 10 över nio, ehehe... Maja tjurade för att hon inte fick gå in och äta kvällsmat när Stina fick det, förstår hur det känns Maja, livet är hårt ibland. ;)


Glad häst som borde vara skitsur

Maja ser glad ut, men jag vet att hon innerst inne inte gillar oss nu när munkorgen har åkt på...


Polen

Vädret i Polen var ju inte så lockande... Och självklart skulle det vara +25 och sol dagen vi kommer dit, åker med buss ner till Malmö vid halv ett för att flyga därifrån. Yeeeey. Kan ju hoppas på att lördagen blir fin, haha. ;) 
 

Film 2 Maj

 

H o l a

Efter denna oväntade (oönskade) paus är jag tillbaka på banan igen, får vi väll hoppas. ;) Under dessa dagar (veckor? hänger inte med så jag har ingen aning om hur lång tid det har gått...) har jag 
 
1. Tagit körkort, WOHO!
 
2. Haft en väldigt bra födelsedag 
 
3. Varit nere i Flyinge (!!!) och provridit en häst
 
4. Fått veta att det inte blev något med hästen :( 
 
5. Varit i Götebooooorg och träffat massa trevligt folk
 
6. Fått pengar och bränt dom lika snabbt i gbg
 
7. Bokat in en ny provridning när vi var i gbg
 
8. Tränat med Maja 
 
sist men inte minst, firat Valborg
 
Och idag har jag bara försökt hålla mig vaken. Genomförkyld och slutkörd, ingen bra kombo med att vara sjukt och fira Valborg, ehe.. Tog mig ändå igenom dagen och tog mig tillochmed till träningen. Var as pepp på att hoppa bana även om jag inte riktigt var i form för att göra det vilket visade sig ganska tydligt när jag satte mig på hästen. Om jag känner att det går att visa upp för allmänheten imorgon kommer det film. ;) 
Såhär mysigt hade vi det i hagen idag, gulliga små ponnisar. RSS 2.0