Så bara för att jag rider kan jag inget om teknik?

Idag skrev jag upp Maja och mig på vår andra och kanske sista tävling ihop. 6 Juni blir det 50&60 på klubbisen uppe på klubben. Kanske för sista gången. Våra dagar kvar kanske är räknade. Men kanske har vi ett helt år till ihop. Vem vet? ;) 
 
Fick just bekräftat vilken sne syn endel människor har på hästmänniskor. Så vaddå, bara för att jag håller på med hästar så kan jag ingenting om motorer, bilar, teknink? Visst, jag kan köra min moped men inte mer än det, men bara för att jag håller på med hästar så kan jag inget sådant? 
Min kompis (som håller på med hästar) har fått ett sommarjobb som innehåller industitekning (och ja, jag vet att du läser detta ;) ) och det har även en i min klass som inte håller på med hästar. Har en fin konversation med personen som inte håller på med hästar som säger; 
- Alltså, kan hen ens något om sådant? 
- Jag menar, inte för att vara taskig. Men hen håller ju på med hästar....
 
Höll ju på att garva ihjäl mig när jag läste det, där är beviset på att folk är så okunniga och verkligen bedömer personer bara efter deras intressen. Ett gott skratt samtidigt som man börjar bli orolig över hur endel igentligen tänker. Inte för att pika personen som skrev det ovanstående eftersom det inte är bra person på många sätt och vis så ta det inte personligt om du mot alla odds kommer att läsa detta, det finns en massa andra liknande händelser som jag tänker på minst lika mycket, dålig tajming för dig bara. ;) 
Jabbadabba, Maja & jag ska köra JÄRNET 6 juni, taggaaaaaa! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Hemsidan/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0