DIV 2 Final Vetlanda

I söndags var det ju smålandsfinal av div ll ponny som vårt ena lag tagit sig till. Och mycket bättre än det gick hade det inte kunnat gå. Laget knep andra platsen (!!!) vilket ingen utav oss hade räknat med när vi åkte dit. Vi var alla ganska chockade över att vi öht tagit oss till finalen så en andra plats var låååångt över förväntningarna. 
 
Jag och Elan hoppade förklassen som var lc och lagklassen utomtävlan. En sjunde placering i lcn och felfria i lc+, det hade jag inte heller väntat mig när vi satte oss i bilen till Vetlanda. Helt okej dag, helt okej. ;) 
Fick ingen film från lc+ för de glömde att filma....suck... 

Det hade vi inte väntat oss
Vetlanda - lagfinal

Har varit i Vetlanda sedan 8 imorse och har antagligen minst två timmar kvar innan vi kan åka hem. Dubbel nolla i lcn vilket gav en sjundeplacering. Lag klassen börjar vid 1, och det har redan varit minst en timmes paus och en halvtimme kvar. Yees. 

Grannkärr har en jäklar laganda och ingen av dem kommer kunna prata något imon. Lammhult kör mer på heja i tystnad taktiken tills det faktiskt gäller, inte en och en halv timme innan ;) 

Laget gick bra i förklassen, så det ser inte allt för mörkt ut för oss :) 
Detta gjorde min dag


Jag hoppas innerligt att det inte är ett dumt rykte. Läste precis färdigt del 2. Är såld. 

To make you feel my love

 

Allt för att göra det hela lite roligare
Måste ju ha roligt med något när jag inte kunnat vara i stallet två dagar ;) 

Kvällens asgarv

Blandat med tårar, men hur såg vi ut? Var vi verkligen såhär graciösa? Jag minns inte att vi var så grymma. Saknar henne mest av allt och alla, men om några veckor kanske vi möts igen. <3 

Hittade några ännu värre men tror jag sparar på dem lite till. ;) 

Varför göra det roliga när man kan göra det tråkiga?

Hola amigoooos! Jag flyr från att jobba med min svenska redovisning för att ta mig tid att blogga, känns som om det var ett tag sedan sist. Jag vill att någon ska förklara för mig varför jag valde att analysera filmen Twilight istället för typ Dumma Mej, det hade varit både roligare att presentera och lyssna på den än en 5 år gammal film som det inte är någon i klassen som tycket om och det har inte varit speciellt kul att analysera den heller. Efter att ha sett filmen 511 gånger så börjar man förstå vad alla snackar om när de säger att den är dålig, den är ju helt värdelös mot boken. Böcker forever. 
Den dagen jag hittar denna tröjan i affär, ska den bli min...
 
Igår var vi i Älmhult och tävlade vilket vi kanske borde avstått ifrån. Visst, jag var sjukt taggad på tävling men när jag red var både jag och Elan helt off och vi hade ingen feeling alls verken på framridningen eller banan. Men vi tog oss runt ld felfritt och ett stopp i lcn, helt okej för att vara helt kass måste jag ju säga. ;) Men nu har vi några veckors uppehåll med träningar inplanerade och hårdkörning i paddocken eftersom skogen är farligtområde de närmsta veckorna vilket suuuuger. But we kommer överleva. I hope. 

Klockreeeeen
Herr ponny..

...fick bli fru ponny. Eller tjejponny. Söt var han iallafall :) 


Spring Camp 2014

Hittade ingen vinnare så kanske fortfarande har en chans, haha ;) 

Hade varit så sjukt kul att åka ned med Elan på en tränings vecka på aw, kicka igång sista delen av vårt år på riktigt. http://www.awsporthorses.se http://johannagrant.se/2013/09/19/bloggtavling-vinn-ett-spring-camp-pa-aw-sporthorses-2014/#comments


Div 2 Värnamo omg 3

Efter många långa minuter utanför ridhuset kom vi 3;a i lcn igår, ner petade utav de två sista ryttarna. Och lc+ var inte heller några problem. Vi fick ett ned i andra fasen i lcn och nollade lc+ vilket var så skönt att vi gjorde, vi fixade det. Mycket bättre tempo och flyt än tidigare osv osv. Kortfattat var Elan grym och jag är så glad över att det gick så bra! :D 
Och sen ska jag inte glöma att säga att Lammhult lag 1 VANN omg 3 och tog med det en plats till finalen i Vetlanda, SÅ GRYYYYMT! 
 
 

5 ekipage kvar

Håller alla mina tummar 


You always make me smile

Alla bilder fotade utav Ebba Spjutö :)
 

Höstmys

Lite smått oplanerat kom Ebba ut till stallet och fotade idag. Har bara sett ett par bilder och ska få den imon men de jag såg var bara; jaha, är det såhär alla andra ser hösten när den är fin och färgglad? Så jäklar fina bilder, I'm lovin' it. 

Så det Elan gjorde idag var mest att följa med på det vi sa och se lite fin ut, inte precis hans starka sida med tålamod men han har bättrat sig, bäst för honom det. ;) 

Torrt

En icke snaggad ponny blev jag glatt överraskad över att hitta i stallet idag. Igentligen skulle vi inte ha tränat denna veckan men kände att det kanske skulle behövas och varför inte, det är ju alltig roligt att träna? 
Efter en kass runda på banan och ett par varv i galopp så hittade vi något man skulle kunna kalla rytm och gav oss på banan igen. Denna gången med lite mer flyt och stil. Ska se till att hitta den rytmen på lördag med. ;) 
 
Jag har haft både katt och hund i knät när jag försökt skriva detta och måste säg att jag trotts allt kloande föredrar katt. Helt klart en kattmänniska. 
 
Känns inte helt okej att det har tagit mig över en timme från första ordet blev skrivet tills nu med detta inlägg, så nu loggar jag ut och säger godnatt. ;) 
 RSS 2.0