Home again

Efter att ha rest runt i Småland hela helgen så ska det nästan bli skönt att komma hem och gå i skolan och hänga i stallet. Direkt efter Jönköping satte (ställde?) jag mig på ett tåg till Kamlar för att spendera natten i en sjukt oskön säng på ett hotell. Men alla var så glada trotts att vi var dödströtta allihopa så det vägde upp den hemska hotellsängen. 

Elan har blivit snaggad idag och haft vila så jag kommer mötas av en lugn och trött häst imon, gött! ;) 
Polly med bilar och skol if papper, min dag i en enda bild. 


Idag gjorde vi det ~ Simply the best ~

Idag var dagen dagen jag inte skulle ångra att jag lämnade iväg Maja. Jag ångrar det fortfarande, men inte på samma sätt och inte lika illa. Idag placerade vi oss för första gången och förhoppningsvis inte sista. En fjärde placering i Ld+ efter att ha hoppat våran första omhoppning. Så. Jävlar. Glad. Och inte nog med att vi gjorde en bra runda där, vi gjorde vår första nolla i 90 (!!!) med omhoppning. 64 hundradelar från placering men 7 plats var ju inte så illa det heller ;) Två grymma rundor med glad ponny och glad ryttare. Så jäklar bra dag. 


Finaste

Fin ponny från klubbisen i lördags. 💖


FIlm från VFK

Svar nej, jag vettifasen vad jag gjorde när han stannade men det ser sjukt ful ut. ;) 
 >

|~|
VFK

Andra tävlingen med Elan idag och känner precis som jag gjorde efter braås, fett bra insats utav ponnyn men inte piloten. Fast det kännes bättre nu, kan ju inte bero på att jag haft honom en vecka innan braås? Fick iallafall ett stopp och 5 tidsfel i lagklassen och tack vare det så blev det ingen bra placering för lagt, but I really don't care, jag sa ju att jag skulle rida utom tävlan individuellt, haha! Men vi ska ta vår första felfria 90 runda nästa helg på klubbhoppningen. ;) 
Bild från braås som Annie har tagit, u better check her hemsida cafotografi.weebly.com ;))) 

Skyrup CC Horse Show 2013 Part one

 

Hola!
Kunde inte kommer lägligare

Är så glad över blogg.se nya app, den kunde inte kommit lägligare. Min dator har ballat ur totalt, kan inte göra något alls längre. Spotify laggade som aldrig förr, bilder gick inte att visa, filmerna i arkivet hoppade hit och dit när jag försökte spela upp dem och internet ska vi inte ens prata om, kan inte skriva en bokstav och få den att se ordentlig ut och vara på rätt plats. Den får natten på sig att fixa det, annars ge jag upp. Håller både tummar och tår! ------------------------------

Kände att det var dags att byta ut Maja även om det gjorde väldigt ont i mitt hjärta, men nu är det ju faktiskt Elan som jag hänger med på dagarna så han får numera pryda headern, otroligt vacker bild men har inte några andra bilder på honom. Men en liten fågel vinkade till mig för någon dag sedan sååå. ;)
 
 
Världens bästa Linnea påminnde mig idag hur långsam jag är på att göra saker. Det och tålamod är mina största brister som jag måste förbättra, annars så... Hon ville ha en film på sin ponny när hon hoppade på Hästträffen förra året, då hoppade hon 1.05, idag stannar henns ponny på mycket lägre och jag tror inte självförtroendet på någon utav dem är på top, tycker så synd om henne då det inte alls är hennes fel. Att en person kan göra så stor skillnad.
 
Här är vi, jag och Linneas ponny Donnis på Hästträffen i sommras. Eftersom Linnea blev osäker så skulle jag hoppa upp och prova, och well..det gick inte såbra.... Men det var kul att rida c-ponny igen I guess. ;) 
 

Sjöhästen


Film från första träningen

 

Tillbaka på jorden

Börjar komma igång från helgen i Skyrup igen, igår var jag ett vandrande lik. Men jag kom hem med en massa fina, roliga minnen ihop med underbara människor, en massa mer erfarenhet, ett par grymma bilder, ett iPhone-skal och sist men inte minst två biljetter till Stockholm Horse Show. 
Att säga hejdå och se alla stockholmare gå till tåget på tågstationen var jobbigt, att inte veta hur länge det kan dröja innan vi ses igen. Just då var det ett sådant emotional moment när man knappt sovit och man blir ensam kvar utan alla grymma människor. Det är hårt ibland alltså... 
 
        l
Foto v : Madde Berner (http://ridskoleryttare.horseworld.se/
 
 
 
 

Ovisade

Några ovisade bilder från ihopsläppet, har inte mycket annat på honom än så länge, ska se om jag kan lura med någon ut till stallet snart ;) 

Volkswagen Grand Prix 2013 - Skryrup

Ridsport på allra högsta nivå. 1,50 andra deltävlingen utav Volkswagen Grand Prix som Sverige Eliten rider, som sagt, grym ridsport på högsta nivå! 

 
Precis innan prisutdelingen fick jag en lite mindre chock med, vann en utlottning utav två biljetter till Stockholm Horse Show. Once in a life time typ, sjuuukt glad! :D RSS 2.0